2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mugecim sen talihsiz olaydan iki gun icinde travmali bi yolculuk yapmissjn,piknige gitmissin,ayrica ailendede bu tarz bi sorun yasayanlar varmis bu genetik olabilrimis yani sen gebeliginde bu konuyu ihmal etmissin bence arastirman gerekiyodu bunu bu konuyla ilgili burcu hanim ilk zamanda gittigun doktorlarla gorusmus hatta koc uni gitmissin ordaki doktorda burcu hanimla ayni fikirdeymis ilk zamanlarda mesajlastigin doktorlarda burcu hanimla ayni fikirdeymis lütfen bunlarida aktar bizlere .. tek taraflı bahsini etme hep..Mugecım sen bebek hareketlerının hıssetmedıgın zaman annen keske oraya goturmeseydım demıs amelıyathane kapısında.Bır yerlere gıtmıssın o donem.aılede de boyle kayıp varmıs.Kanda pıhtılasma vb olabılır.Koc unıversıtesı ıle ılk gorsustugun mesaj attıgın doktorlar ıle de gorusmus... tum herkes aynı fikirde .Açmak istemiyorum ama doktor uzuldukce konuyu acıyorum yani haksızlık etmesin kimse kimseye

Son düzenleme:
Kızlar hayırlı akşamlar bayadir giremiyorum ...nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik biz 24+2 olduk bugun..Bebek arabasını ayın 15 inde almaya karar verdik ama henüz nasıl bisey alacağımızı bilmiyorum hem travel olsun hem güzel olsun hemde uygun olsun istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama...sizler ne durumdasiniz aldınız mi ne alicaksinizz

Uzgunum ama dayanmiyorum..sen ki burdan sezaryen mevzusuna , bi kac arkadasin negatif seyler anlatmasina dayanamayip cok uzuluyorum cok geriliyorum ben hamileyim dedin topige gelmez oldun her ne olursa olsun bebegini kaybetmis bir anneye bu sekilde yuklenmeni asla dogru bulmuyorum.ustelik neden?senin dr 'un diye..gidemezmi kadin piknige nasil bir ithamdir bu?? tartismanizi baska yerde devam ettirin k.bakmayin okuyunca sinirlerim bozuluyor ortak olmak zorunda degiliz ozelden halledin muhabbetinizi..hamileyiz biz hani bizimde psikolojimiz var bozulmaya hazir....!rica ediyorum polimige girmeyelim asla cevap vermeyecegim..

Son düzenleme:
Bende aynı fikirdeyim derya ile , negatif seyler duymak istemiyoruz lütfen kızlar yazık bizede . başka platformda devam ettirin sohbetinizi. Cok etkileniyoruz

Sorma canım yaa konu iyi yerlere gitmemeye başladı :)) siz frenlersiniz artık beni bişey yapacak olursam
Biz seni tutariz annesi, burda birbirimize destek olmaya devam edicez dogumdan sonrada. Yegenimizi yedirtmeyiz
Sagol canim ankette yapmıştım ama berk ı duyunca vazgeçtim sanırım o isimlerden :) büyük ihtimal onu koyacağım
Berk güzel ben simdiden sevdim yani
Logusa pijamami gogus kalkanimi yenidogan bezi ve islak mendilini alarak hazirligimi bitirmis bulunmaktayim :) darisii herkesin basina bu soguklarda son 4 ayimi yatarak gecirmeye karar verdim
Ay harikasin yaaaa ben daha sadece arabasini aldim kizimin birde birkac kiyafet felan, benim bebis alisverisim daha bikac ay devam eder

Olsun hallolur:) ben cantamida hazir ettim bebisimin gelmesi kaldi bitek Allahim gidip gelip bakiyorum doyamiyorum zaman gecermiiiii

Olsun hallolur:) ben cantamida hazir ettim bebisimin gelmesi kaldi bitek Allahim gidip gelip bakiyorum doyamiyorum zaman gecermiiiii
Yaaa erken degilmi? Ben 7. Ayi tamamlayinca hazirliyorum cantayi sonra bunlar tozlandi diye 9 ay bitiminde tekrar yikiyorum :)) cok eglenceli bu islerle ugrasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…