2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaaa erken degilmi? Ben 7. Ayi tamamlayinca hazirliyorum cantayi sonra bunlar tozlandi diye 9 ay bitiminde tekrar yikiyorum :)) cok eglenceli bu islerle ugrasmak
Ben gurbetteyim yakinimda kimsem yok annem gelmisken ziyarete hazir edeyim dedim Allah korusun bisey olursa ailem 10 saat uzaklikta esim beceremez dursun bi kenarda dedim hastane cikisini falan yikayip utuleyip sardim baska birkumasla kirlenmesin diye ama doguma yakin cikarir bi suda gecirir gene koyarim yerine :)

Yaaaa mama sandayeisni bile almissin ben de bugun anneme diyordum ki mama sandalyesini sonra alirim acelesi yok diyordum ama belki bende dayanamam bu alisverisler sirasinda alirim
Cok haklisin sonrada alinabilir canim.ben gecenlerde bahsetmistimya jokerde kampanya vardi bu resimdekilerin hepsini hediyr olarak secmis olduk
Resimlerini gorunce bebek yagi ve sampuanini almadigimi farkettm canim bende sebamed yada unibaby alayim diye dusunuyodum mama sandalyesi almadim ama evim kucuk buyusun oyle alirim diye dusundum :)
Mama sandalyesi kullanmaya en kotu bir sene var ama hediye oldugu icin degerlendirmek adina aldik.unibaby nasildir bilmiyorum diger cocuklarim icinde sebamed kullanmistim

Olsun hallolur:) ben cantamida hazir ettim bebisimin gelmesi kaldi bitek Allahim gidip gelip bakiyorum doyamiyorum zaman gecermiiiii
Masallah masalllah, daha beklesin kuzucuklar yaaaaaa 39u 40i gorelim insallllaaaaaahhhhh
Yaaa erken degilmi? Ben 7. Ayi tamamlayinca hazirliyorum cantayi sonra bunlar tozlandi diye 9 ay bitiminde tekrar yikiyorum :)) cok eglenceli bu islerle ugrasmak
Tecrubeli annenin hali bir baska tabiki bende cantayi 7. Aydan sonra hazirlarim diye dusunuyorum yani 30. Haftalarda felan. Zaten hicbirseyim yok nerdeyseeşim saolsun agirdan aliyor ben de evden alisveris yapiyrm kiyafet vs. Havalarda buz yaaaa cikip alisveris yapilmiyorki eminonune gitcez bir aydir hava az duzelmedi ki gitsek

Kiyafetleride halledicektim ama esim ona erken dedi bide ustuste geldi sanirim masraflar biraz beklemek istedi.simdilik israrci olmadim diger ayda onlari hallederiz insallah

Geçenlerde arabaların çoğu ithal, dolar yükseldi fiyatları artar diye bebek arabasını almıştım... Az önce aldığım arabanın fiyatının aynı aldığım yerde 500₺ zamlandığını gördüm İyi ki almışım diyorum şu an, siz de çok bekletmeyin bence. Fiyatları yükseliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…