2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de bugunku hamilelik takvimine bakinca fark ettim :) heyecan cok olmasa da gunden gune artiyor. Son trimester olunca burda da paylasmak istedim tutamadim kendimi :)
Ohhh iyi yaptin, siz 6. Ayi doldurunca sanki kendim doldurmus gibi hissediyorum, pesinizden kosarak geliyorum cunku

Kızlarrr eksikleri tamamlayanlara hayırlı olsun :) bnde 7. Aya girdim çok heyecanlıyım artık arada rahmimde kasılma hissediyorum ani hareket edince ama o kadarıda normal sanırım :)) bnde martın ortasında kadın tutmak istiyorum evim zaten kirli değil ama yukarlara çıkıp ben iş yapamam bide bnm 38. Haftam 19 nisana geliyo etrafımdakiler erken diyo ama bence değil şimdiden dolap içlerini düzenledim evden 3-4 büyük çöp torbası döküntü attım kocam görmeden eksiğimizde bitek dolabımız kaldı oda marangozda yapılıyo haftaya gelicek inş bebişimin odası tamam olucak :) bu arada özelden banada atın isimlerinizi bende ekliyim sosyal medyadan :))

Bende martta duvar zebra stor hali koltuk zor islerin hepsini hallettiricem insallah.nisan sonu gibi tekrar bir temizlik yapar bebegimizi bekleriz artik :) geeeel geeel geell diyerek :)))

Bende martta duvar zebra stor hali koltuk zor islerin hepsini hallettiricem insallah.nisan sonu gibi tekrar bir temizlik yapar bebegimizi bekleriz insallah.
Aynen canım en aZından halıları store ları yıkamaya gönderip perdeleri balkonları yıkayıp banyomun temzlenmesi lazım aslında hamile olmasam yarım günde yaparım ama tedirgin oluyorum bişey olur diye bide o zamana iyice agırlaşırız :)

Bizim ilk isim belli ama ikincisi belirsiz, eşime de kiziyorumm artik belirle diye ama daha vakit var diyo delirtecek beni bu genisligi eger sen koymazsn ikinci isim hakkida benimdir dedim. Ben ikinciyi Lina istiyorum da henuz ikna edemedim
İlk isim elif miydi sizin eşim Berra dedi onu da peygamberimiz değiştirmiş caydik ben ece diyorum ecesu eşim diyor sare elif ece olabilir ama kararsızlık diz boyu

Kızlar bu arada ıslak mendil ne alıyosunuz ya ben unıbaby yenidoğan stokluyorum oda bay pahalı ama kimseye pişik yapmamış başka fikriniz var mı şimdi yeni yeni diğer markalarda yenidoğan mendiller çıkarmış gördüm nette

İlk isim elif miydi sizin eşim Berra dedi onu da peygamberimiz değiştirmiş caydik ben ece diyorum ecesu eşim diyor sare elif ece olabilir ama kararsızlık diz boyu
Evet canim ilk isim Elif olacak, yanina henuz yakistiramadi eşim hala bekliyoruz ikinci isim icin. Ben Ece ismini de cok severim aslinda elif ece guzelmis, dusunebilirsin bencesu ismine isinamiyorum ben nedense bana simarik kiz ismi gibi geliyo

Ben ilk aylarda islak pamuk ile silecegim, sonrasinda unibaby kullanirim diye dusunuyorum.

B
Ben bugun civilden sleepy yenidogan aldim canim iyi diyolar kampanyaliydi hemde

Civilde hem uygun hem travel sistem var sanırım ben de daha bakmadım ama bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…