2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Boydan boya gardolapsa yeter canım benim de yatak odamdaki sığar diye düşünüyorum küçük bir dolap yaptırmak yetecek sanirim
Eger bebek odan varsa zaten bebis takimlrinda iki kapili gardrop oluyor ya, sana oyle biseyde yeter. Hatta odada yer varsa sifonyerde alirsin, cilekte harika bebek odasi takimlari var ama malesef dolabim var diye alamiyorum

Haha 8 yil neyi beklediniz desek :) benim yasim bu gun 28 oldu esim 32 olcak iki cocuk yeterli bence allah bi kiz nasip ederse herkese bakabilecegi kadar cocuk versin rabbim. Ben kendimi oldu bitti 3 cocukla dusunemiyorum :) kafayi yerim ben basa cikamam cesaretim yok ama hayirlisi tabi buyuk konusmayayim. Benimki kiz olmazsa yapcakmis ucuncuyu yoksa oda dusunmuyo. En fazla 36 ya kadar ucuncuyu dogurursan iyi olur Cunku belli bi yastan sonra zor oluyo abimle yengemden biliyorum :)

Ben hiç okumadım o tarz makale vs. Biliyor Musun
Çatır çatır doğurim istiyorum. İnşallah gerek kalmaz :)

Arkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
ne diyecegimi bilmiyorum rabbim sabrini versin birdaha evlat acisiyla sinamasin bende guzel haberler bekliyordum bu gun gidecekti melegine süt götürecekti

Bende 7 kilo almışım cnm aynen bende dediğin gibiyim.Herkes hiç kilo almadın sadece minik bi karnın var o kdr dio :)) hatta az önce bi arkadaş sen heralde 5 kilo ile doğuma gidicen dio aldıklarımdan habersiz
Bende sasiriyorum nerede bu 8 goguslerde regl ye yakin nasil oluyorduysa oyle :))) cok komik. Boyle beklemiyordm ben. Bakalim 8 9. Aylarda nasl olcz

Canım o iş aslında kadın doğumcudan ziyade anestezi uzmanının ehilliği. Tam teşekküllü bi hastanedeysen hiç düşünme yaptır. Ama mesela ben küçük şehirde özel bi hastaneye gidiyorum, iki defa denemişler doz fazla olduğu için ıkınma geröekleşememiş. Ama şöyle büyük hastanelerde çok rahatça yapıyorlar. Hele büyük şehirlerin devlet hastanesi denk gelse ne güzel. Ankara da tanıdıklar var devlet hastanesinde çok rahat epidural yaptılar. Ben nerdeyse burda normal Doğum yaptıran bulamıyorum doğum zamanı devlete gitmeyi bile düşünüyorum. ( her şey yolunda olursa tabi)

Eger bebek odan varsa zaten bebis takimlrinda iki kapili gardrop oluyor ya, sana oyle biseyde yeter. Hatta odada yer varsa sifonyerde alirsin, cilekte harika bebek odasi takimlari var ama malesef dolabim var diye alamiyorum
Suan için erken diye düşünüyorum yatak odama kucuk bir dolap tasarlayıp yaptiracagim ve beşik alacağım inşallah uzun bir müddet bebegimle aynı odada yatmayı istiyorum 5 sene eşimin keyfini bekledim bebek için Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

Ben de 28 yasindaym 4 taneyi hangi ara olacak bilmiyorum ama 4 istiyoruz :)) tabi minnak olinca zorlanır iz fikrimiz degisirse bilemiyorum :)))

Canım bende bu hamaktan aldım daha doğrusu yiğenimdi ablam verdi yepyeni daha ve taş gbi tavsiye ederim ayrıca gerekli durumlarda evin içinde pusetinin ana kucagına koymuştuk oda sallandıgı için gerek kalmamıştı bişeye sennde aklında olsun :) hamak hem sallandıgı için de kullanışlı :)

Eklentiler

• IMG_5920.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
Evde baska bir cocuk yoksa bunlarda cok guzel.ben cesaret edemem ama cocuklar sallar dusururler diye.civilde buna benzer hamaklar 120 lira idi

Ben Bursadayım yakinimzda çok hastane var devletin kadın doğum hastanesi de var 5 dk mesafede özel hastaneler de var çok tercih ediliyor ama dediğin gibi doktorları genelde sezeryana alıyor normal doğum yanlısı doktor araştırıp sećmem gerekiyor

8 senede valla gezdim tozdum işlerle uğrastım master yaptım falan filan :) Bakalim bu findigi bir dünyaya getireyim, geliş durumuna göre kararımı vericem artık :)

Kimbilir nasıldır şimdi off evladımı kaybetti ve üstüne hatırası kaldı sezaryen dikişleri.çok zor çok.gerçekten çok sarsıldım.bi kez daha yaşadım o acıyı...ne diyebilirim ki...

Ben de evlenene kadar hep bursadaydim (28 yil) Evlenince istanbula geldim. Bursada yasiyor olsam kesinlikle Zubeyde Hanima giderdim. Cok iyi ve köklü bir hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…