2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
İçim cizladi ( Rabbim sabrini versin .. Dicek sözde bulamio insan ..

Arkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
Ne zaman olmuş senin nasıl haberin oldu canım?

Ben de başlarda çok ağrı yasarsam vurdurmayı düşünüyorum eşim de ben öyle şeye izin veremem razi değilim diyor sanırım doktorun anlatıp güzelce bilgilendirmesi gerekiyor
Benim eşimden epidural için izin almam için benimle aynı acıları çekmesi gerek :) Hem acıyı çekme hem razı gelme, oldu :)

Ben de kendi kiyafetlerimden azaltma yaptım eşiminkilere ellemem ama bazen çaktırmadan atıyorum kızima alacağım elbiselerle kendi elbiselerimi aynı yere koymayı dusunuyorum ben zıbin tarzı kıyafetler için küçük dolap yaptiracagim inşallah

özelden mesaj attım bugün kaybetmiş defnetmişler kendisi de hastanede sezeryan dikişleri mikrop kapmış. Söylenecek birşey yok ama en azından birer fatiha okuyup bağışlayalım.

Bundan sipariş verdim arkadaşlar, 219TL'ydi.
Markası Weewell WMA450.
Eki Görüntüle 1944870
Şuan e bebekte bı telsizde indirim var acaba o nasıl o da weewell WMA420 o da.. bu arada yazdıklarının çoğunu aldım tırnak makası tarak ve burun için fizyolojik serim hariç. Acaba serumu doğum sonrası çocuk doktoruna sorup mu alsak bunda kararsızım ..

Benim eşimden epidural için izin almam için benimle aynı acıları çekmesi gerek :) Hem acıyı çekme hem razı gelme, oldu :)
Kendisi böbrek sancısı çok çektiği için beni anlıyor ama ya bize bişey olursa diye korkuları var ben de o ağrı anında izin tabiki düşünmem baştan sadece bir fikrini alıyorum

Ona da baktım da onun bebek ünitesi şarjsızmış. Yani sürekli şarja takılı olması gerekiyor, o yüzden onu tercih etmedim.

Bizim yatak odamizda gardrop var zaten ama benim kiyafetlerim fazla oldugundan eşimi sigdiramadik dolaba bebisin odasini giyinme odasinyapip oraya beya lake boydan boya dolap yaptirmistik. Eşim orayi kullaniyordu, simdi farkli planlamalar yapip dolabin yarisini kizima ayirdim. Odasina sadece karyolasini alacagim, dolap fazlasiyla yeter kizima ama babasi biraz kiskanacak

Ben de korkuyorum o yüzden sizden fikir almak istedim bu muayenemde doktorumla paylaşacağım inşallah sağlıkla gelsinler de sanciysa sancı cekicez nabalim

Serumların hepsi aynı. Tonimer flakon, Gifrer flakon, ,NBL flakon bunlardan birini alabilirsin. Hepsi serum fizyolojik, tamamen aynı.

Kizlar ya ev tipi ana kucagi icin tavsiyeleriniz var mi? Bebek odasi ust katta, oturma odam alt katta olacagindan ben birtane almak istiyorum oturma odama. Hem sallanain, hem konforlu olaun hem de katlanip tasinabilsin anneme yada arkadasima felan giderken diyorum. İnternette biraz arastirdim bikac model begendim. Kullanan varsa tavsiye almak isterim.

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
Boydan boya gardolapsa yeter canım benim de yatak odamdaki sığar diye düşünüyorum küçük bir dolap yaptırmak yetecek sanirim

Ben de korkuyorum o yüzden sizden fikir almak istedim bu muayenemde doktorumla paylaşacağım inşallah sağlıkla gelsinler de sanciysa sancı cekicez nabalim
Korkmadan once anastezi uzmaniyla da gorus canim, benim dogum yapacagim hastanenin anestezi uzmanina guvenmiyorum. Daha once orda epidura olan arkadasim tavsiye etmedi de. Ondan ben temkinli yaklasiyorum yani istemeyecegim galiba. Ama sen konus icini rahatlat, artisini eksisini dusunursun bize de yazarsin bizde bilgileniriz

Kisa sure kullanim icin gercekten cok pahali geliyor bunlar bana ne yalan soyleyim.bitane aticam simdi resim bulup bi kac ay kullaniliyor zaten gercekten is goruyor gonderecegim anakucagida.etiketlerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…