2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İlk bebis olunca kesenin agzi aciliyor iste tecrubesiZliktenmagazalari dolasip bakayim bir de, kuzumu koltukta yatirmak istemiyorum rahat olsun yavrucak. Ananesine babanesine de tasirim diye dusunuyorum. Zaten donmeye baslayinca da kilere kaldiririm. İkinci bebiste de kullanirim ziyan olmaz diye dusunuyorum
Aynen bende istanbuldayim, heryer hastane dolu ama iste doktorun tavri onemli. Simdiden normal dogum yanlisi doktorlarin listesini cikardim, kendi doktorum sezeryan derse diger doktorlardan da gorus alacagim. Son aylar bikac doktora birden giderim, dogumumu ona gore planlarim diyorum. Sende birkac doktor bulup not et canim. Hayirli ve saglikli dogumlarimiz olsun insalllah
Iyi geceler kizlar bizimki basladi gene kipir kipir yatiyimda elleselim biraz uyumadan kuzumla
İyi geceler ikinizede, benimkide yataga gecince bikac defa tekmeliyo sanirim yerlesiyor oda uyku moduna gecmek icin ay cok tatlilar ya yerim ben bunlari

Kimbilir nasıldır şimdi off evladımı kaybetti ve üstüne hatırası kaldı sezaryen dikişleri.çok zor çok.gerçekten çok sarsıldım.bi kez daha yaşadım o acıyı...ne diyebilirim ki...
sakinleştirici yapmışlar ağlamaktan gözlerimi açamıyorum dedi yüreği yanıyor 2.ci evlat acısı şimdi biraz uyumaya çalışıyor. Allah ım bir daha evlat acısı yaşatmasın ne ona ne bizlere amin.

Evet cnm ama bunun ayakları çok daha kaliteli ve sağlam ikisinede bakınca anlarsn zaten buda 220 civarı sanırım
Bizim hamakimiz var, tavana asiliyor. Esim daha once yegenleri icin tasarlamis bayagi kullanisli. 2 yasina kadar kullaniliyor hatta anne yardimi olmadan icinden cikmak imkansiz ama iste sabit bir hamak olacagindan onu tasiyamam. Bizimki olmasa bundan dusunurdum de simdi iki hamak
Bir eve fazla gelir ergonomik bir anakucagi arayisindayim

Ben de evlenene kadar hep bursadaydim (28 yil) Evlenince istanbula geldim. Bursada yasiyor olsam kesinlikle Zubeyde Hanima giderdim. Cok iyi ve köklü bir hastane.
İlk gebeligimde özele gidiyordum bu gebelikte de özelde çok devam etmedim para verip o kadar sira bekle şuan zübeydeye gidiyorum yakınımda bahar hastanesi vardı tam teşekküllü kapatıldı ösmangazi aritmiyi düşünüyorum ama Zübeydedeki doktorumu da çok seviyorum

Yanmaz mı sütü bile gelmişti..sütün nü sağmak için alet de almıştı..cesaret edip taziye dileklerimi de yazamam(çok üzüldüğümüzü söyler misin eğer konuşursan..

Yanmaz mı sütü bile gelmişti..sütün nü sağmak için alet de almıştı..cesaret edip taziye dileklerimi de yazamam(çok üzüldüğümüzü söyler misin eğer konuşursan..
Yarın yazarsın canım şimdi uyudu eğer uyuyabildiyse yanında olduģumuzu acısına ortak duacısı olduğumuzu bilirse belki biraz daha çabuk toparlar.

Yarın yazarsın canım şimdi uyudu eğer uyuyabildiyse yanında olduģumuzu acısına ortak duacısı olduğumuzu bilirse belki biraz daha çabuk toparlar.
Peki o zaman öyle yaparım.bi şok daha yaşattı bize.keşke güzel sonuçlansaydı..kızlar siz de dikkat edin kendinize lütfen

Ayy ben çok fena grip oldum 4 gündür iyileşme yok. Burun tıkanıklığından nefes almayı unuttum. Doktor antibiyotik tedavisine başladı çok ağır atlatamazsın ilaçsız dedi. Bebeğimin hareketleri 2 gündür çoook azaldı. Bide onu kafaya takıyorum. Napcamı şaşırdım ya. Hayattan soğudum 4 gündür. Dün bebekte bir sorun yoktu ama bu kadar az hareket etmesi normal mi? Nolur bişi olmamış olsun oğluma ya dikkatsizlikten ona zarar verdim diye çok korkuyorum. Depresyona gircem cidden

Allah sabir versin
Cook üzüldüm coookk Rabbim sabır versin acısını unutturacak acısını hafifletecek içini ferahlatacak hayırlı durumlar olsun hakkında. Cennet kapısında meleği bekleyecek ve onun imtihanı insaallah en güzel şekilde bu imtihanını verirsin Rabbim kolaylık versin...

Endişelenme canım bigün benim de az hareket etti hatta ogleye kadar hiç kipirti yoktu hemen sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemeye her gün aynı olmuyor korkma grip için geçmiş olsun kolay kolay geçmiyor bunyelerimizin hassas olduğu donemdeyiz

Canim biseyi yoktur Allah'ın izniyle, belki de yordun kendini ondan hareket etmiyor dur onlarda yoruluyormus bizimle bi yerde okumuştum birde ihlamur icmeni öneririm canım bana iyi geliyor inşallah faydasını görürsün sende

Bizim ev dublex ama ben dusunmuyorum telsizi, ana yuregi hisseder mantigina siğinacagim radyo dalgaları mannakimin odasinda olmasin diyorum. Zaten ilk aylarda yanibasimda olcak, sonrasinda da duyarim herhalde
bizimki de dublex ben kesin alacağım kullanan arkadaşlarımı gördüm inanılmaz işe yarıyor. biz mutfakta kahve içerken bir bakıyoruz bebiş sesi aaa uyanmış annesi hemen yukarı koşuyor

kızlar dün ne güzel muhabbet etmişsiniz :)) ben büyük parçaların hiçbirini almayacağım doğumdan önce. eşimle bakıyoruz hepsine tabi ama doğum olsun eşim halleder listeyi yaparız bilir ne alacağını. o kadar önemli değil sağlıklı gelsinlerde önce inşallah. ama bebiş kıyafetlerine asla hayır diyemiyorum işte :)

Besikle bebek arabasi alinmisti sipanin :)) sadece kiyafetleri ve nvresim takimi kaldiEki Görüntüle 1944821 Eki Görüntüle 1944822 Eki Görüntüle 1944823
cnm o mama sandalyesinden madam coco da vardı çok güzeldi madam coconun malları zaten iyi oluyor bilirsiniz genel olarak. 60 TL di. ama almadım çünkü bebek sallanırsa masa tutmaz diye. ince geldi genel olarak çok haraketli olursa bebeği taşıması zor olur dedim. Sen almışssın cesaret edip . güzele benziyor.
Ben sanırım kalın minderli klasik bebe sandalyeleri oluyor ya onlardan alırım.

Ben cok umutluydum Zeynep Erva icin. Hatta burda buyumus halinin fotosunu goreceğim günü hayal ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…