- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.961
Aynen öyle bide attığım her seye karışır iki saat neden attığımı anlatırım bunun burası kırık bunun burası böyle diye beni sinir ederBen de eşim görmeden atıyorum babam gibi eskisi bile değerlidir
Ilk dogumunmu olucak nasipseKızlar bişey sorucam ama şu iki tür doğum ile ilgili tartışma çıkmadan
Bugünlerde aklımda hep epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz ocak annelerinde doguranlar var memnunlar ama insanın aklına çeşit türlü kuşku geliyor ya belim tutmazsa falan eşim de sıcak bakmıyor siz düşünüyor musunuz bu tarz
cok tesekkur ederimHanfendi merhaba ;
Yapmis oldugunuz yorumu gordum ve muge hanimin basina gelmis olayin aynisini yasamis bir anne olarak ciddi anlamda sinirlendim. Birincisi suan soylediginiz seyler cok sacma ne demek ya siz hamileliginizde sorununuzu arastirmamissiniz biz bi sorunumuz varmi yokmu bunu ogrenmek icin dr a gidiyoruz ve o cok sevgili dr nun bu konuda hastasina neleri yapmasi neleri yapmamasi gerektigini soylemesi gerekirdi. Ayrica suan sizin sorunsuz giden bir hamileliginiz var ve umarim bir evlat kaybetmez ve bizim yasadiklarimizi yasamazsiniz. Ama eger yasamis olsaydiniz dr ihmalinin sonuclarinin ne oldugunu da cok iyi anliyor olurdunuz. Arkadas bebegini kaybetmis ve kaybettigi gune kadar tum.sikayetlerine ragmen dr nuz bir kez bile tansiyon olcumu yapmamis bebegin hareketlerini hissetmiyorum dediginde saatlerce nst odasinda bekletilmis. Sonra bebegin esinin ayrilmaya basladigini gorunce korkusundan nasil ameliyata aldigini bilememis. Siz neye gore kimi savunuyorsunuz bi soylesenize ne anladiniz da neyi savunuyorsunuz. Ben tansiyon olctum deyip sonradan tansiyon yazmakla olmuyor dr luk normal giden hamilelikte bebek dogurtmayi saglik ocagindaki dr da yapar. Benim cok saygideger dr da 26. Haftaya kadar bir kez tansiyon olcmedi 16/10 tansiyonla beni eve gonderdi ve benim bebegim.karnimda oldu. Yasamadan anlamadan dinlemeden yaziyorsunuz. Inanin bu acimizla cok sevgili dr larinizin uzulup uzulmedigini dusunemiyoruz umurumuzdada deil. Umarim hak yerini bulur gereken gerekli cezayi alir. Biz yandik bi baskasi yanmaz.
S
Siz burcu hanımın (!) Avukatısınız sanırım o hastanede tansiyon ölçümü yok gebelik sadece ultrason ile takip edilmiyor sizin yüreğinizin yanmadığı belli bi cana maal olmuş sözde hipokrat yemini eden ama asla görevini hakkı ile yapmayan bi doktoru koruma peşindesiniz !
Aynen öyle bide attığım her seye karışır iki saat neden attığımı anlatırım bunun burası kırık bunun burası böyle diye beni sinir ederiş yapmaktan daha çok yoruyo onun soruları beni :))
Beni de çıldırtir çekmece alışveriş kerdi kartı fişleri dolmuş atmam gerekiyor az da değil birikmiş iki kagit sana fazla mi geliyor diyor 2 yıllık fişler atmaya atmaya bir poset olmuşAynen öyle bide attığım her seye karışır iki saat neden attığımı anlatırım bunun burası kırık bunun burası böyle diye beni sinir ederiş yapmaktan daha çok yoruyo onun soruları beni :))
Belki bende ihtiyac duyarim sonradan, simdilik almam diye dusundum. Gecen arkadasin bebisi ust kata yatirdik, Alt kattayken bile duydum aglamasini. Ona dayanarak dedim benim kulaklar zaten telsizBen de yanımda yatıracağım ama bazen yatağında uyurken salonda oturulurken vs baya lazım oluyor.
Epidural çok rahatmış ama bende korkuyorum uyuşma hissinden bence burda önemli olan anestezi uzmanıKızlar bişey sorucam ama şu iki tür doğum ile ilgili tartışma çıkmadan
Bugünlerde aklımda hep epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz ocak annelerinde doguranlar var memnunlar ama insanın aklına çeşit türlü kuşku geliyor ya belim tutmazsa falan eşim de sıcak bakmıyor siz düşünüyor musunuz bu tarz
Evet canım ilk olacak inşallahIlk dogumunmu olucak nasipse
Hahah yok bizim o kadar değil ben evdeki fazla ıvır zıvır atıyorum işte ne biliyim kırılmış 2 tane kalmış bardak yok kulpu kırıkmış cerezlik cart curt :)))Beni de çıldırtir çekmece alışveriş kerdi kartı fişleri dolmuş atmam gerekiyor az da değil birikmiş iki kagit sana fazla mi geliyor diyor 2 yıllık fişler atmaya atmaya bir poset olmuş
L Ladyrose17 bak ne diyorlarHanfendi merhaba ;
Yapmis oldugunuz yorumu gordum ve muge hanimin basina gelmis olayin aynisini yasamis bir anne olarak ciddi anlamda sinirlendim. Birincisi suan soylediginiz seyler cok sacma ne demek ya siz hamileliginizde sorununuzu arastirmamissiniz biz bi sorunumuz varmi yokmu bunu ogrenmek icin dr a gidiyoruz ve o cok sevgili dr nun bu konuda hastasina neleri yapmasi neleri yapmamasi gerektigini soylemesi gerekirdi. Ayrica suan sizin sorunsuz giden bir hamileliginiz var ve umarim bir evlat kaybetmez ve bizim yasadiklarimizi yasamazsiniz. Ama eger yasamis olsaydiniz dr ihmalinin sonuclarinin ne oldugunu da cok iyi anliyor olurdunuz. Arkadas bebegini kaybetmis ve kaybettigi gune kadar tum.sikayetlerine ragmen dr nuz bir kez bile tansiyon olcumu yapmamis bebegin hareketlerini hissetmiyorum dediginde saatlerce nst odasinda bekletilmis. Sonra bebegin esinin ayrilmaya basladigini gorunce korkusundan nasil ameliyata aldigini bilememis. Siz neye gore kimi savunuyorsunuz bi soylesenize ne anladiniz da neyi savunuyorsunuz. Ben tansiyon olctum deyip sonradan tansiyon yazmakla olmuyor dr luk normal giden hamilelikte bebek dogurtmayi saglik ocagindaki dr da yapar. Benim cok saygideger dr da 26. Haftaya kadar bir kez tansiyon olcmedi 16/10 tansiyonla beni eve gonderdi ve benim bebegim.karnimda oldu. Yasamadan anlamadan dinlemeden yaziyorsunuz. Inanin bu acimizla cok sevgili dr larinizin uzulup uzulmedigini dusunemiyoruz umurumuzdada deil. Umarim hak yerini bulur gereken gerekli cezayi alir. Biz yandik bi baskasi yanmaz.
Arkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.
Ben de başlarda çok ağrı yasarsam vurdurmayı düşünüyorum eşim de ben öyle şeye izin veremem razi değilim diyor sanırım doktorun anlatıp güzelce bilgilendirmesi gerekiyorEpidural çok rahatmış ama bende korkuyorum uyuşma hissinden bence burda önemli olan anestezi uzmanı
Bu erkekler hep ayni ya, biz bebisin odayi giyinme odasi yapmistik, odaya kocaman beyaz bir gardrop yaptirmistik ve tamamini esim kullaniyordu oda ona aitti ve hersey heryerdeydi. Gecen bi topladım, gereksizleri attim, dolabin yarisini kizim icin bosalttim baya bozulduBeni de çıldırtir çekmece alışveriş kerdi kartı fişleri dolmuş atmam gerekiyor az da değil birikmiş iki kagit sana fazla mi geliyor diyor 2 yıllık fişler atmaya atmaya bir poset olmuş
5 e yaklasmisbende ıcmıyorum agrı kesıcı senın mıyom kac cm
Yok mutfağa falan karışmaz benim kiyafetlerime falan ben eskidi ise atarım o aynı babam ve eski ya da dar gelen pantolonlarini attırmazHahah yok bizim o kadar değil ben evdeki fazla ıvır zıvır atıyorum işte ne biliyim kırılmış 2 tane kalmış bardak yok kulpu kırıkmış cerezlik cart curt :)))
Dogum yapacagin hastanedeki anestezi uzmaniyla gorus bence, daha once epidural islem yapmis mi ve basarabilmismi diye emin olman iyi olur. Cunku anestezi uzmani cok onemli, işinin ehliyse iyi olabilir. Ben epiduraldan korkuyorum nedense, dusunmedim o yuzden hicKızlar bişey sorucam ama şu iki tür doğum ile ilgili tartışma çıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?