2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende yapacagim, arkadaslarimdan duydum memnunlardi bana da yap dediler. Burda da yazmistimda herke ssasirmisti. Demek baska bilenlerde varv
Mevlidde sabahlik olmaz bence şık bir elbise giyeriz
Keşke zayıf hamile kalsaydik şimdi rahat rahat bol bol yerdik olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz kilolarimizi
Ya ben iyi hamile kaldim ama ilk 3 ay yiyip yattim hep mide bulantimdan ve ilk 3-4 ay kilo aldim baya.... Sonrasinda malum ister istemez aliyorum hala

Günaydıııııın kızlar bu arada ben genelde erkenciyim artık uyku yooooook

Ben de 5 te kalkıyorum

Gunaydinn bende 7 de uyaniyorum kurulu saat gibi..oysa tatil icin ne planlarim vardi

Günaydın kizlar

Gunaydin kizlaaaar, ben de her gun bu saatlerde uyaniyorum. İşe giderken zor kalkan ben, hamişlikte 8 de kalkiyorum

Gunaydin kizlar,
Tetanoz asisinin oldugu yer kaşınan var mi ?
Benim ilk dozumda kaşıntı olmamisti ağrı vardi. Ikinci dozu oldum kasiniyor bi de hafif şişmiş bi terslik mi var acaba ? farkli ebe vurdu

Gunaydin kizlar,
Tetanoz asisinin oldugu yer kaşınan var mi ?
Benim ilk dozumda kaşıntı olmamisti ağrı vardi. Ikinci dozu oldum kasiniyor bi de hafif şişmiş bi terslik mi var acaba ? farkli ebe vurdu
Ben ilk dozu oldugumda ebe eger siserse buz koy korkma demisti. Sen de buz uygula canim, kucukkene asi olunca benimde kasinirdi ama bu ilk dozda kasindirmadi. Biraz buz uygula bakalim iyi gelecek mi..

cok gecmis olsun canim, Allah sifalar versin.

Ben ilk dozu oldugumda ebe eger siserse buz koy korkma demisti. Sen de buz uygula canim, kucukkene asi olunca benimde kasinirdi ama bu ilk dozda kasindirmadi. Biraz buz uygula bakalim iyi gelecek mi..
Sagol canim. benim ebe sagolsun bisey demedi :) alerji mi yaptı bebegime zarari olur mu diye kurdum işte :) buzu deneyeyim

Bugun bizim gorus gunumuz, 2 aksamdir sanci vuruyor. Bebegin yeri genislemistir insallah.
Canm 2 akşamdır bana da sancı vuruyor ya ne tesadüf. akşam uzanıyorum kalkınca bıçak saplanır gibi oluyor. sabah afedersin lavaboya kalktım salonda biraz acıma oldu göbeğimin alt kısmında. bu bu şekilde bikaç kez oldu yolda yürürkende oldu bikez. sanırım dediğin gibi genişliyor ondan. çünkü bebeğimi 4-5 gündür karnımda daha ağır hissediyorum.artık bebek taşıdığımın daha çok farkındayım karnımda ki o ağırlık geçti bana. olabilir mi acaba.

Kızlar merhaba :)
Dün bebeğimizi renkli ultrasonda gördük çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı :)
bu arada canlar bende ilk zamanlar açlık şekeri çok yüksek çıkmıştı doktorumda her gün ölçmem için alet almıştı şimdi şükür düzene girdik :) Dün doktorum şeker ölçümünü ben her gün yaptığım için şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi :)
eğer şeker yüklemesi yaptırmadıysanız doktorunuzla konuşun bunu derim şeker yüklemesi yaptırmak istemiyor ve zamanınızda varsa evde kendiniz ölçüp değerlere bakın ondan sonra doktor uygun görürse şeker yüklemesi yapılmaz :)

Doktordan genel olarak guzel seyler duyduk.

2 unite kanin eksik dedi 5 tane igne verdi, ama ignelerin alerjik reaskiyonu olabiliyor vurulduktan sonra yarim saat hastanede bekle dedi. Bende kendimce 1 ayda bekliyip kan tahlili yaptiriyim diyorum. Hic birsekilde yukselmezse o zaman olurum igneleri.

Doktor cok komik guldurdu baya. Esim icin Adama tum kapilari kapatmissin diyor o da mi gorunuyor acaba diye dusundum ultrasonda

cnm çook çookk geçmiş olsun. tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…