- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.461
Bende yanimda istahsiz istahsiz yemek yiyenlere sinir oluyorum
Yok yok gayet iyi sordun, bende airken bunlarin hepsini sorup arastirmistim.Canım bizim araba da yaris biliyorsun bağajları avuç içi kadar :) sen nerden aldın kaça aldın ana kucağını ayrı mı aldın bide bunun oto koltuğu meselesi var onu napıcan ay ne çok soru sordum di mi :)
Çok tatliş bir hamişsin al sana 50tl hediye ceki dediler bana özel yaniYa biz de dun e-bebekten 500 civari bi alışveriş yaptık, bize de hediye falan vermediler. Hafta sonuna ozel bi durum muydu acaba?
.
Hahah ya biz de tam tersi ana kucagını iki yöne de takabildikCanim oto koltugu bize donuk sekilde kullaniliyor.normal araba olarak kullanmaya baslayinca cift yonlu demisti bize magazadaki gorevli
Al benden de o kadar, doymak bilmiyorumİştahım o kadar açıkki, eşimle her yemek yediğimizde hasta mısın niye az yiyorsun diyorum oysa o herzamanki gibi yiyor ben deli gibi yiyorum. Oğlumda hiç doymuyormuş gibi geliyor. Sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyorum.
Doktor bugün normal şartlarda 3 kilo hakkın kalmış. Ama üzülme fiziğin 20 kiloya kadar kaldırır dedi züğürt tesellesi verdi
Beni begenmediler demek kiÇok tatliş bir hamişsin al sana 50tl hediye ceki dediler bana özel yani
Bostanci magazasina özel haftasonu alisverislerinde gecerli yaziyordu, sansimiza denk geldi canim. 250tl alisverise 50tl indirim ceki vardi ama sari etiketlerde gecerli degildi. Biz sari etiketlide baya bisi aldik, yoksa iki tane ceki kapardim
Yaa kizlar benim göbüşümün yan taraflari acayip kasiniyor, jel ya da yag suruyorum iki saat geciyo yine kasiniyo tatli tatli. Zaten vucudum acaaaaaaayip kurudur kışın pul pul dokulur vucudum kuruluktan, bide gerildikce kuruluktan kasiniyor iyice yaaaaa. Su da icmeye calisiyorum napicam bilemedim valllaa iki saatte bir yaglanacak miyimbenzer durumda olan var mi???
Ben 3 farkli urun suruyorum, yok yok yok kasiniyor yani.... Maksimum iki saat rahatim sonra devamben de aynı şeyden şikayetçiyim..gece uyurken bile bazen karnımı kaşıyorum...
günde 2 kere kremleniyorum..baktım olmuyor bebe yağı aldım aralarda da kaşındıkça bebe yağı sürüyorum
birisi badem sütü önermişti ama onu da denemedim
Ben de kaşınıyorum hiç bişey kullanmıyorum annem çatlamış ben de çatlarım muhakkak hatta baldırlarım başladı bile çatlamaya cildim kuru benim de annemin yağlı olduğu halde çatlamış krem kullananlar da çatlıyor ayyy nerden geldim çatlamaya ben yaaaa kaşıncaz şekerim yapacak bişey yok sanırımYaa kizlar benim göbüşümün yan taraflari acayip kasiniyor, jel ya da yag suruyorum iki saat geciyo yine kasiniyo tatli tatli. Zaten vucudum acaaaaaaayip kurudur kışın pul pul dokulur vucudum kuruluktan, bide gerildikce kuruluktan kasiniyor iyice yaaaaa. Su da icmeye calisiyorum napicam bilemedim valllaa iki saatte bir yaglanacak miyimbenzer durumda olan var mi???
Kasidikca kizariyor ama yaBen de kaşınıyorum hiç bişey kullanmıyorum annem çatlamış ben de çatlarım muhakkak hatta baldırlarım başladı bile çatlamaya cildim kuru benim de annemin yağlı olduğu halde çatlamış krem kullananlar da çatlıyor ayyy nerden geldim çatlamaya ben yaaaa kaşıncaz şekerim yapacak bişey yok sanırımbu haftalarda rahim daha çok büyüyormuş canım
Hayirli olsun canim. Gayet mantikli bir alisveris olmus bence. Uzun sure kullanabilecegi bir urune benziyor. Gule gule kullansinCanim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar
Ben kutusunu acmadim daha doguma yakin acar deneriz bi canim haberlesirizHahah ya biz de tam tersi ana kucagını iki yöne de takabildikGerçi ana kucagı zaten bize dönük olmak zorunda gibi bir şey ama normal puseti çeviremedik, magazadaki görevli de o konuda bir şey demedi bize. Çevirirseniz haber verin biz de bi ara deneyelim
Al benden de o kadar, doymak bilmiyorum
Beni begenmediler demek ki
Magazaya ve hafta sonuna özel olabilir canım haklısın.
Cok tesekkur ederiz daha guzelleri sizin olsunHayirli olsun canim. Gayet mantikli bir alisveris olmus bence. Uzun sure kullanabilecegi bir urune benziyor. Gule gule kullansin
Benimde bacaklarim cok kasiniyor bide damar catlamasi oldu okadar kotuki avuc icini dolduracak kadar buyukKasidikca kizariyor ama yabirde tatli kasiniyorki sorma gitsin benim annemde sifir catlak, kadin taş gibi yahu benim ergenlikten kalma catlaklarim var ama yeni olusmus catlak yok henuz. Olmazda insalllah, ben krem yada yag surmesem kasinmaktan kendimi parcalarim gebelik onceside kisin cok kremlenirdim, simdi ozellikle gobis kasiniyor
Hemen hemen ayni haftalardayiz ben de de aynı şeyler var hatta simdi bile bunlar bildigim kadarıyla normal arkadaslar❤Canm 2 akşamdır bana da sancı vuruyor ya ne tesadüf. akşam uzanıyorum kalkınca bıçak saplanır gibi oluyor. sabah afedersin lavaboya kalktım salonda biraz acıma oldu göbeğimin alt kısmında. bu bu şekilde bikaç kez oldu yolda yürürkende oldu bikez. sanırım dediğin gibi genişliyor ondan. çünkü bebeğimi 4-5 gündür karnımda daha ağır hissediyorum.artık bebek taşıdığımın daha çok farkındayım karnımda ki o ağırlık geçti bana. olabilir mi acaba.
Benim göbeğimin yanlarından arkalara kadar kaşınıyor amaaan kaşınsin bebişimiz büyüyor ama bazen bi tatlı kaşınıyor deride iz bırakıyorum kaşırken ilk aylar gece uyanirdim otururdum tam 1 saat kaşıdiğimi bilirim şuan şukrediyorum gece kaşinmiyor diye heh dedim ya bu gece başlar artık kaşınmayaKasidikca kizariyor ama yabirde tatli kasiniyorki sorma gitsin benim annemde sifir catlak, kadin taş gibi yahu benim ergenlikten kalma catlaklarim var ama yeni olusmus catlak yok henuz. Olmazda insalllah, ben krem yada yag surmesem kasinmaktan kendimi parcalarim gebelik onceside kisin cok kremlenirdim, simdi ozellikle gobis kasiniyor
Kasidikca kizariyor ama yabirde tatli kasiniyorki sorma gitsin benim annemde sifir catlak, kadin taş gibi yahu benim ergenlikten kalma catlaklarim var ama yeni olusmus catlak yok henuz. Olmazda insalllah, ben krem yada yag surmesem kasinmaktan kendimi parcalarim gebelik onceside kisin cok kremlenirdim, simdi ozellikle gobis kasiniyor
Önce 0/6 ay al cnm ve bunu da ben oglumda ayda 1 degistiriyordum surekli agzindaydi çünkü.sonra büyüdükçe ayına göre alırsın.Aventin emzigi bir numara cunku bebeğin damak yapısını bozmuyor...Yalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler
Canim damakli emzikler aksine bebeğin damak yapısını bozuyor dr um öyle söylemişti aventin emzigini tavsiye etmisti ben öyle kullandim Emreye şimdi Tunaya da onu aldım.Ayrıca bebegin tutmasi daha kolay oluyor bütün emzikleri denemis bir anne olarak nacizane görüşümAventinkine yakindan baktim damakli degildi ben 0-6 ay nukun emzigini aldim.burda bi arkadasda dis hekimine sordugunu emzigi damakli kullanmak gerektigini yazmisti.
Cekirdekli olunca dogrudan yiyemiyorum. hosafin icinde tanelerini yemeye calisiyorum ama cekirdegini cikarip. cins miyim neyim! sen yiyebiliyorsan heryerini ye. onun da vardir bir faydasi bosa yaratilmamistir yani:)Çok sağol canım. Üzümün hoşafını içerken taneleriyle mi içiyorsun sadece suyunumu? Siyah üzümde aldırıyım yiyemezsem seninkisi gibi yaparım.
Biberonu güzel emzigi de güzeldir diye düşünüyorum dikkate alıcam canım çok sağolCanim damakli emzikler aksine bebeğin damak yapısını bozuyor dr um öyle söylemişti aventin emzigini tavsiye etmisti ben öyle kullandim Emreye şimdi Tunaya da onu aldım.Ayrıca bebegin tutmasi daha kolay oluyor bütün emzikleri denemis bir anne olarak nacizane görüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?