- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.241
Telefon ile konuştum şimdi memleketteyim eve geçince kendi doktoruma gidecem inşallah canımHer zaman ki konuştuğumuz şeyler. Yalnız doktorun nasıl sorun yok demiş onu anlamadım aslında çok önemli bir konu
Allah razi olsn cnm yani cann ceknce az bisi yemende saknca oldgunu sanmiyrm haftada iki haftada bir az bisi alabilirz bunlardan bence tadmlk. Etrafmda gordgm hamileler hep oyle.Ayy inşallah :) bu arada gözünüz aydın canim bebisi gormussun Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah
Allah herkese saglikli bebisler nasip etsimMerhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükürTüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
Canim benm cok sevindim.gozun aydin olsn insllah nasil rahatladim inan kendimmis gibiKizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Masallah bugun ne guzel haberler var cok sukurGazel2110 canimmm gozun aydinnn masallah rabbim bir daha korkutmasin sorunsuz gecirelim insallah su zamanlari..
Benimde bugun dr randevum vardi sonunda gorduk kalp atislarimzi 6+5 olarak gorundu ultrasonda cok sukur allahima
Sizede maasallahKızlar bende bugün kalp atisini gördüm çok sukur.
Pikniğe geldik mangalda pişmiş köfte yedim 5 6 tane bişey olur mu sonradan aklım başıma geldi çok pismanim
Darisi bize insaAllah sabah 09:45 e aldm randevuyuNe kadar cok kalp atışı haberi geldi bugun ne guzel. Insallah ben de hayirlisiyla persembe günü duyarim
çok tesekkür ederim Can'ımB
Makinaylada cok alakali tatlim gorunup gorunmemesi doktorla da alakali makine eski ise gormeleri daha zorlasiyo 10 gun once benimde zor gordu dr keseyi makine yeni olmasina raen 10 gun sonra kalp atislarini duyduk cok sukur bazende kendini gostermiyo sabirli ol stres sen kendini hicc strese sokma rabbim buyuk bir kac gune gorunur insallahh
Gozun aydin canim hosgeldin.biz simdiden birbirimiz icin birlikte endise ediyoruz birlikte seviniyor,uzuluyoruz.insallah sevinclerimiz, mutlulugum daim ve baki olsun.diger topigini aratmaz diye dusunuyorum bu topigin enerjisiTüm tatlı annelere merhaba ben daha hamileyim demeye korkuyorum ama hamileyim Allahım hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah...
2012 mayıs annelerinden 2017 mayıs annelerine..... çok duygulandırıcı 4,5 yaşında Bi kızım var, onda yaşadığım tüm duygu heyecan sevinçleri yine burda tatmıştım, 2012 mayıs annelerinde paylaşmıştım, çok faydasını gördüm, çok bilgilendim, Bi sürü güzel insan tanıdım, umarım bu topik de en az onun kadar güzel ve faydalı olur, şimdiden herkese güzel tatlı hamilelikler... Kurucu arkadaş benide listeye eklerse sevinirim, Arif'e günü acilden Bi gidip baktırdım o hesaba göre bugün 6+4 olmam lazım ama bu hafta asıl muayeneye gidicem o Zaman daha net belli olur
He bu arada asisi yok demissin kedinin.. Kedinin rutin kontrolleri ve asilari eksik olmamali zamaninda yaptirmalisin ozellikle de ic dis parazit asilarini yaptirman gerekiyo ben 3 gun once yaptirdim sonucu pazartesi gunu cikicak ama kedim de toksoplazma saptanmadigindan ondan gecme ihtimali yok. Benim suan gebeligim askida ama eger saglikli ilerlerse suan 5+2 yim.. Sen diskisini temisleme yesilligi sirkeli suda beklet ve cig et yeme yeterli bi sorun olmaz Allahin izniyleSağol Can'ım ya içimi rahatlattın kedi ablamın çok tüyü dökülüyor iki adet var yavru olana aşı yaptırmamış henüz tüyünden şüphelendim normalde mamadan başka bişey yaptırmıyorlar kaç haftalıkken yaptırmıştın testleri ben söylediğimde sonra bakıcaz demişti doktorum
Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Tabii ki proteini karsilamak amaciyla baska seyler de kullanabilirsiniz ama bebeginizi dusunerek etten alinacak proteinin daha etkili olacagini dusunerek yemelisiniz bence. Yemeye baslarken bebegim senin icin derseniz daha kolay olabilir :):) benim kesin olmamasina ragmen hic balik sevmem yemem de ama bu aksam yemeginde balik yedim zorlanarak :)Ya kızlar bişey sorucam.ben kendimi bildim bileli hiç et yemedim yiyemiyorum elimde deil.iğreniyorum resmen. Ama proteini her daim başka şeylerle tamamladım.ama şimdi bebeğimi düşünüyorum ben napıcam çok önemli midir bebek için?
Valla hemen hemen hergün balık yiyorum ama et mahvediyor bugün denedim kendime gelemedim öğürmekten. Çok istiyorum yemeyi ama yapamadım yine deniycem bakalım.Tabii ki proteini karsilamak amaciyla baska seyler de kullanabilirsiniz ama bebeginizi dusunerek etten alinacak proteinin daha etkili olacagini dusunerek yemelisiniz bence. Yemeye baslarken bebegim senin icin derseniz daha kolay olabilir :):) benim kesin olmamasina ragmen hic balik sevmem yemem de ama bu aksam yemeginde balik yedim zorlanarak :)
Yersen cok guzel olur ama yiyemeyip o kadar kotu oluyosan da diger besinlerden almaya devam et o zaman insallah alisirsin en kisa zamanda :)Valla hemen hemen hergün balık yiyorum ama et mahvediyor bugün denedim kendime gelemedim öğürmekten. Çok istiyorum yemeyi ama yapamadım yine deniycem bakalım.
Bol baharatlı köfte falan deniycem artık.eti çiğneyemiyorum köfteyi çok çiğnemeden yutarım en azındanYersen cok guzel olur ama yiyemeyip o kadar kotu oluyosan da diger besinlerden almaya devam et o zaman insallah alisirsin en kisa zamanda :)
Olabilir canim ama baharat dokunabilir bana doktorum cok baharat yeme mide yanmasi ve bulantiyi arttirir demisti temkinli olBol baharatlı köfte falan deniycem artık.eti çiğneyemiyorum köfteyi çok çiğnemeden yutarım en azından
Ayy işim zor benim...Olabilir canim ama baharat dokunabilir bana doktorum cok baharat yeme mide yanmasi ve bulantiyi arttirir demisti temkinli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?