2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Her zaman ki konuştuğumuz şeyler. Yalnız doktorun nasıl sorun yok demiş onu anlamadım aslında çok önemli bir konu
Telefon ile konuştum şimdi memleketteyim eve geçince kendi doktoruma gidecem inşallah canım
Evet burada konuşulmuştu da aklımda kalmamış

Ayy inşallah :) bu arada gözünüz aydın canim bebisi gormussun Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah
Allah razi olsn cnm yani cann ceknce az bisi yemende saknca oldgunu sanmiyrm haftada iki haftada bir az bisi alabilirz bunlardan bence tadmlk. Etrafmda gordgm hamileler hep oyle.

Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Canim benm cok sevindim.gozun aydin olsn insllah nasil rahatladim inan kendimmis gibi

Gazel2110 canimmm gozun aydinnn masallah rabbim bir daha korkutmasin sorunsuz gecirelim insallah su zamanlari..

Benimde bugun dr randevum vardi sonunda gorduk kalp atislarimzi 6+5 olarak gorundu ultrasonda cok sukur allahima
Masallah bugun ne guzel haberler var cok sukur
Kızlar bende bugün kalp atisini gördüm çok sukur.
Pikniğe geldik mangalda pişmiş köfte yedim 5 6 tane bişey olur mu sonradan aklım başıma geldi çok pismanim
Sizede maasallah
Ne kadar cok kalp atışı haberi geldi bugun ne guzel. Insallah ben de hayirlisiyla persembe günü duyarim
Darisi bize insaAllah sabah 09:45 e aldm randevuyu

Tüm tatlı annelere merhaba ben daha hamileyim demeye korkuyorum ama hamileyim Allahım hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah...
2012 mayıs annelerinden 2017 mayıs annelerine..... çok duygulandırıcı 4,5 yaşında Bi kızım var, onda yaşadığım tüm duygu heyecan sevinçleri yine burda tatmıştım, 2012 mayıs annelerinde paylaşmıştım, çok faydasını gördüm, çok bilgilendim, Bi sürü güzel insan tanıdım, umarım bu topik de en az onun kadar güzel ve faydalı olur, şimdiden herkese güzel tatlı hamilelikler... Kurucu arkadaş benide listeye eklerse sevinirim, Arif'e günü acilden Bi gidip baktırdım o hesaba göre bugün 6+4 olmam lazım ama bu hafta asıl muayeneye gidicem o Zaman daha net belli olur

Çok
çok tesekkür ederim Can'ım Allah hepinizden razı olsun değerim 1400 çıktı çok şükür Bi hafta sonra tekrar çağırdı Allah Kerim

Gozun aydin canim hosgeldin.biz simdiden birbirimiz icin birlikte endise ediyoruz birlikte seviniyor,uzuluyoruz.insallah sevinclerimiz, mutlulugum daim ve baki olsun.diger topigini aratmaz diye dusunuyorum bu topigin enerjisi

He bu arada asisi yok demissin kedinin.. Kedinin rutin kontrolleri ve asilari eksik olmamali zamaninda yaptirmalisin ozellikle de ic dis parazit asilarini yaptirman gerekiyo ben 3 gun once yaptirdim sonucu pazartesi gunu cikicak ama kedim de toksoplazma saptanmadigindan ondan gecme ihtimali yok. Benim suan gebeligim askida ama eger saglikli ilerlerse suan 5+2 yim.. Sen diskisini temisleme yesilligi sirkeli suda beklet ve cig et yeme yeterli bi sorun olmaz Allahin izniyle

Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama

Çok sevindim kendim kadar inan Rabbim kucağına da almayı nasip etsin sayende umuda olan inancım arttı

Ya kızlar bişey sorucam.ben kendimi bildim bileli hiç et yemedim yiyemiyorum elimde deil.iğreniyorum resmen. Ama proteini her daim başka şeylerle tamamladım.ama şimdi bebeğimi düşünüyorum ben napıcam çok önemli midir bebek için?

Tabii ki proteini karsilamak amaciyla baska seyler de kullanabilirsiniz ama bebeginizi dusunerek etten alinacak proteinin daha etkili olacagini dusunerek yemelisiniz bence. Yemeye baslarken bebegim senin icin derseniz daha kolay olabilir :):) benim kesin olmamasina ragmen hic balik sevmem yemem de ama bu aksam yemeginde balik yedim zorlanarak :)

Valla hemen hemen hergün balık yiyorum ama et mahvediyor bugün denedim kendime gelemedim öğürmekten. Çok istiyorum yemeyi ama yapamadım yine deniycem bakalım.

Valla hemen hemen hergün balık yiyorum ama et mahvediyor bugün denedim kendime gelemedim öğürmekten. Çok istiyorum yemeyi ama yapamadım yine deniycem bakalım.
Yersen cok guzel olur ama yiyemeyip o kadar kotu oluyosan da diger besinlerden almaya devam et o zaman insallah alisirsin en kisa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…