2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gazel2110 canimmm gozun aydinnn masallah rabbim bir daha korkutmasin sorunsuz gecirelim insallah su zamanlari..

Benimde bugun dr randevum vardi sonunda gorduk kalp atislarimzi 6+5 olarak gorundu ultrasonda cok sukur allahima
Amin cnm. Bebislermzn kalbi pit pit etti cok sukur. Benmde 6+1 demkki geriden gidiomus ondan gormemisz. Neyse cok sukur cnm senn icin de sewndm masallhhhh

Kızlar bende bugün kalp atisini gördüm çok sukur.
Pikniğe geldik mangalda pişmiş köfte yedim 5 6 tane bişey olur mu sonradan aklım başıma geldi çok pismanim
Ben de dun lahmacnlari gitrdm daynmadm ilk haftalardan bisi olacagini sanmiyrm insallh

kızlar sizin kese ne Zaman göründü 5+3ğm az önce doktordan çıktım kese görünmedi tekrar kan testi istedi

Kızlar ACİİİİL yardım edin .
Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!
(Bu arada eğer bebeğim benimle kalırsa bende mayıs annesiyim )

Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldım birde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Canim merhaba benim de evimde kedim var. Ve gerek disarodan gerek anne babadan kedimin gondermemi gerektigini soylediler ama evladim gibi sevdigim icin bebek geliyo diye onu gonderemem bunun icin veterinerimize de gidip gerekli testleri kedicigime yaptirdim ve diskisindan nolur nolmaz uzak durmami soyledi doktoruma da soyledim rubella ve toksoplazma testi yaptirdim bi sorun olmayacagini soyledi iyi yikanmamis yesillikler cig etler iyi pismemis eetlerden daha cok bulasacagini soyledi korkmana gerek yok testlerini yaptirman yeterli..

Dr bisey yok demisse olmaz insallah sen kendini strese sokma benim bir onceki gebeligimde oyle olmustu bu sefer iliskiyi yasakladi dr. Daha dikkatli olmanizda fayda var tabii.

Sağol Can'ım ya içimi rahatlattın kedi ablamın çok tüyü dökülüyor iki adet var yavru olana aşı yaptırmamış henüz tüyünden şüphelendim normalde mamadan başka bişey yaptırmıyorlar kaç haftalıkken yaptırmıştın testleri ben söylediğimde sonra bakıcaz demişti doktorum

B
kızlar sizin kese ne Zaman göründü 5+3ğm az önce doktordan çıktım kese görünmedi tekrar kan testi istedi
Makinaylada cok alakali tatlim gorunup gorunmemesi doktorla da alakali makine eski ise gormeleri daha zorlasiyo 10 gun once benimde zor gordu dr keseyi makine yeni olmasina raen 10 gun sonra kalp atislarini duyduk cok sukur bazende kendini gostermiyo sabirli ol stres sen kendini hicc strese sokma rabbim buyuk bir kac gune gorunur insallahh

Kızlar benim sonuçlar çıktı doktor pek bi yorum yapmadı. Sorun yok dedi.

Anti hbs negatif
Anti CMV IgM negatif
Anti rubella IgM negatif
Anti toxoplazma IgM ELISA negatif
Bunlar ne oluyor bilenler yardımcı olabilir mi?

Kızlar benim sonuçlar çıktı doktor pek bi yorum yapmadı. Sorun yok dedi.

Anti hbs negatif
Anti CMV IgM negatif
Anti rubella IgM negatif
Anti toxoplazma IgM ELISA negatif
Bunlar ne oluyor bilenler yardımcı olabilir mi?
Kedi köpek mikrobu var demek. Çiğ et yemeyeceksin yeşillikler iyi yıkanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…