- 28 Haziran 2016
- 3.656
- 2.721
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.201
Canımmm ben sana demiştim bebeğini göreceksin hiç üzülme diye çokkkk sevindim gerçekten.Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Ben ne demiştim sana bak işte bebişin seninle gözün aydınKizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Muz yeyincebsanki biraz enerji veriyor.evet ilk 3 ay biraz yorgun geçicek heralde:) sabah bi kahvaltı hazırlayısım var zorla hazırladım resmen
Ben muz yiyince modem daha kötü oluyoMuz yeyincebsanki biraz enerji veriyor.
Cok saol cnm ya wala agla agla bi hal oldk esimle ultratnda bebisi gornce umutszduk cunku.Ben ne demiştim sana bak işte bebişin seninle gözün aydın
Allah razi olsn wala demistn ben artk nasl umutsuzzsam takvimi bile kaldrmistm. Ya ilk olunca insan panik oluo demekCanımmm ben sana demiştim bebeğini göreceksin hiç üzülme diye çokkkk sevindim gerçekten.
Canım doktorunu değiştir. Doktorunu araştırırken en iyi hekimdeki doktor yorumlarına bak. Ben oğlumun doktorunu ordan buldum. Çok zor zamanları atlattık birlikte.Cok saol cnm ya wala agla agla bi hal oldk esimle ultratnda bebisi gornce umutszduk cunku.
Arastryrm canm burnm yandi zaten:)Canım doktorunu değiştir. Doktorunu araştırırken en iyi hekimdeki doktor yorumlarına bak. Ben oğlumun doktorunu ordan buldum. Çok zor zamanları atlattık birlikte.
Aminn insaallah canim hic strese girme rahat olki bebisn de rahat olsun. Ben su ara gtsem kalp atislarini dahi dinleyebilirim ama acele etmiyorum persbeye aldm randevuyu rabbm nasip ettyse bir omur bictyse zaten bizimle olacaklar. Olana kadar olur mu olmaz mi diye cok stres yaptm artik yapamicaam:) dusunsenize eskileri ne kalp atisi ne kese nw cinsiyet ohhh en iyisiymis:)Merhaba reglim 1 gun gecikti ve kan testim 532 cikti bayram oldugu icin tatildeyiz ve pazar gunu donuyoru odum kopuyor bir sey olur diye . Gogus agrim var sadece baskada biseyim yok bazen acaba hamile degil miyim diye dusunmuyor degilim. Allahim sag salim hepimiZi mayis annesi yapsin insallah
Ev kedisi asiliysa ge dışkısına dokunmazsan sorun yok canim.Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldımbirde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Merhaba canım ben de inanılmaz hayvanseverim bu nedenle konuyu veterinere de sordum. Malum gebe kalmayı düşündüğümüzde test yaptırıyoruz ya orada toksoplazma testinde ++ veya +- çıkarsa vücudun daha önce tanışmış oluyormuş ve sonrasında bulaşma olursa sıkıntı olmuyormuş eğer -- ise bir bulaşma düşüğe neden oluyormuş. Dışkı etmenmiş. Ama yıkanmamış yeşillik çok daha tehlikeli .dedi .Bence önce o testi yaptır sonra karar ver.Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldımbirde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Evet hiç bişey durmuyo midemde
Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Canım bizim evde kedi bile yok ama bana geçmiş. Doktor kedilerden kesinlikle uzak duracaksın dedi. Bence mümkünse uzak durKızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldımbirde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Çok saol cnm...Bunlar canım mavi ile çizili olanlar.
Aminn insaallah canim hic strese girme rahat olki bebisn de rahat olsun. Ben su ara gtsem kalp atislarini dahi dinleyebilirim ama acele etmiyorum persbeye aldm randevuyu rabbm nasip ettyse bir omur bictyse zaten bizimle olacaklar. Olana kadar olur mu olmaz mi diye cok stres yaptm artik yapamicaam:) dusunsenize eskileri ne kalp atisi ne kese nw cinsiyet ohhh en iyisiymis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?