2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Canımmm ben sana demiştim bebeğini göreceksin hiç üzülme diye çokkkk sevindim gerçekten.

Kizlar bor hafta sonra dondm araniza bugn bebisimiz gordk kalbini de duydk masallh
Ultrasyn gebelgm 6+1 mis o yuzden simdi gornmus oyle dedi doktor beni gecen hafta korkttktan sonra bugn rahat rahat. Doktorumu degistirecm ama
Ben ne demiştim sana bak işte bebişin seninle gözün aydın

Canımmm ben sana demiştim bebeğini göreceksin hiç üzülme diye çokkkk sevindim gerçekten.
Allah razi olsn wala demistn ben artk nasl umutsuzzsam takvimi bile kaldrmistm. Ya ilk olunca insan panik oluo demek doktorda cok onemli bi haftam zehir oldu kizlar doktor sorarken pozitf ve ilimli doktorlara oncelk verin bence:))

Cok saol cnm ya wala agla agla bi hal oldk esimle ultratnda bebisi gornce umutszduk cunku.
Canım doktorunu değiştir. Doktorunu araştırırken en iyi hekimdeki doktor yorumlarına bak. Ben oğlumun doktorunu ordan buldum. Çok zor zamanları atlattık birlikte.

Aminn insaallah canim hic strese girme rahat olki bebisn de rahat olsun. Ben su ara gtsem kalp atislarini dahi dinleyebilirim ama acele etmiyorum persbeye aldm randevuyu rabbm nasip ettyse bir omur bictyse zaten bizimle olacaklar. Olana kadar olur mu olmaz mi diye cok stres yaptm artik yapamicaam:) dusunsenize eskileri ne kalp atisi ne kese nw cinsiyet ohhh en iyisiymis:)

Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldım birde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Merhaba canım ben de inanılmaz hayvanseverim bu nedenle konuyu veterinere de sordum. Malum gebe kalmayı düşündüğümüzde test yaptırıyoruz ya orada toksoplazma testinde ++ veya +- çıkarsa vücudun daha önce tanışmış oluyormuş ve sonrasında bulaşma olursa sıkıntı olmuyormuş eğer -- ise bir bulaşma düşüğe neden oluyormuş. Dışkı etmenmiş. Ama yıkanmamış yeşillik çok daha tehlikeli .dedi .Bence önce o testi yaptır sonra karar ver.

Kızlar bende bugün kalp atisini gördüm çok sukur.
Pikniğe geldik mangalda pişmiş köfte yedim 5 6 tane bişey olur mu sonradan aklım başıma geldi çok pismanim

Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldım birde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
Canım bizim evde kedi bile yok ama bana geçmiş. Doktor kedilerden kesinlikle uzak duracaksın dedi. Bence mümkünse uzak dur

Ne dogru dedin bilmek de iyi degil. Ben simdi doktora gidiyorum acaba kese gozukucekmi derdindeyim. Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…