2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canim ben eskileri dusunup rahatliyorum cok sukur :)
Ben doktora gittim ama kese gozukmedi. Adetlerim cok duzensiz oldugu icin haftayi bile kestiremiyoruz. Doktor ilk kan testi yaptiginda 30cikmisti 2 hafta gecti yeni kan testi yapti bakalim deger kac cikicak. Rahim duvari kalinlasmis gecen seferden dedi ama daha kucuk olabilir iki hafta daha bekleyelim dedi. Kahve rengi akintim oluyor ara ara ilk baslarda olur dedi progestan kullaniyorum. Kan sonucum pazartesi cikar hayirlisi olsun. Insallah dis gebelik degildir. Takmicam artik offf bilmeseydik bu seyleri simdi karnimizin sismesini bekliyicektik tek

Ne kadar cok bilirsek o kadar bela basa gercekten . Rabbim yardimcin olsun canim. Allah de gerisini birak. Yasatanda o alanda. Insaallah omur vermistir canlaraa ve saglikla aliriz kucagimiza. Inaniyorumki alacagizda

Ne kadar cok bilirsek o kadar bela basa gercekten . Rabbim yardimcin olsun canim. Allah de gerisini birak. Yasatanda o alanda. Insaallah omur vermistir canlaraa ve saglikla aliriz kucagimiza. Inaniyorumki alacagizda
Insallah canim iki sene once bir dusuk yapmistim. Sonra olmadi simdi de oldu ilk gun ogrendim boyle bekliyorum en son Temmuzda regl olmustum. Doktorumda hesaplayamiyor anca kese gozukurse belli olucak doktora gore 3-4 haftalik gozukmemesi normal. Hayirlisi allahtan canim. Mevlama sigindim saglikla insallah nasip olur elbet.

Aynen canim bende gittigimde 5 hafta 5 gunluktu gozuktu kese. Keseyi gorunce haber ver insaallah. Rabbim aratmasin. Cok zor bir sey

Merhaba annişler ben geldim tatilde memleketteydik girme fırsatım olmadı valla iyi kafa dağıttık eşimle herkese de müjdeyi vermiş olduk sevindiler üzerime titrediler sürekli bişi istiyormu canın die sorular aldım arabamızda arka sarsar die ön koltuğa geçtim kayınvalidem sagolsun arkaya geçti kendi ordan orda çok yorgunluk yaşadım valla uykum grlince uyudum mazeretim var rahat uyuyabildim biricik eşim müsade istedi hep ailesinden çok şükür kanamam falan olmadı hiç pazartesi dr a gitcez İnşallah kalbini duyarız içimi ferah tutuyorum.. sizler nasılsınız?? Allah ım hepimize saglıkla bebrgimize kavuşmayı nasip etsin İnşallahh

aynen asla ne et yiyebiliyorum ne kokusuna tahammulum var kurban bayrami bir iskenceydi benim icin ne yazik ki oysa eti cok severim ve simdi onun yerine kurubaklagil mercimek nohut..gibi yemekleri yemeni tavsiye ediyorum tabi hic bir yemek kirmizi et proteinini tam vermeyecektir

Bende pazartesi sağlık ocağına gidip tün testler varmı diye sorayım eğer varsa orda yaptırırm anadolu yakasında oturan varmı ümraniye civarında doktor önerisine ihtiyacım var

Selam Canım, Hosgeldin Kafa dagıtmakla iyi yapmissin... Bu saatten sonra tadını cıkarmak lazım Bizimkiler de aynı sekilde valla, herkes üstüme titriyor... iyi de oluyormus hani ne yalan söyliyim Sen Pazartesi kalp atısı icin mi gidiyorsun cnm ? Ben de 26 Eylül gibi dusunuyorum.

Amin insallah sen kalp atisini haber verirken bende insallah keseyi gordum derim
Insaallah canim benim korkularini anliyorum benmde basimdanda gecse senin yasadgn bende cok rahat olamazdim. Leke geliyor dedin ya bol istirahat et kendini yorma. Dedigin giboi ins sen keseyi gordugunu haber vereceksin bende kalp atislarinii:)))

Son düzenleme:
Kızlar ben kalp atışını duymadan sağlık ocağına gitmiyicem zaten gitsekte kalp atışını duyunca gel diyolarmış bilginize:)

Hosgeldinn aynini bende yasadim birse kimseye demiyodum ama bi kac aydr istiyordum dedim simdi bide tatilde milletle ugras kii düşündugum olmadi.bebis tatilde geldi kurtariciiim. Benim canim bsy istemiyor amaa. Sadece tatli severdm. Simdi en sevdgm gelse yemem heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…