2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacağım inşallah beni de ekler misiniz, 31 yaşındayım,denizlide yaşıyorum,memurum, tahmini doğum 27 mayıs,2. Çocuğum ve 48 kiloyum

Kizlar gunaydin benim bacaklarim agriyor sanki spora gidersin de aksam geldiginde hamladigin icin agrir ya oyle bi ara siz de de var mi
Canım o agrıyı bana sor varya geceleri kıvrandım uyuyamadım 4 ve 5 haftalıkken çok fenaydı şimdi azaldı ama yinede var :)

B
Benim 8 gün gecikmeli 2700 çıkmıştı düzenli yükseldi canım

Canım o agrıyı bana sor varya geceleri kıvrandım uyuyamadım 4 ve 5 haftalıkken çok fenaydı şimdi azaldı ama yinede var :)
Canım benimde midem dönüyo çıkarmıyorum ama meyracım benide gruba dahil edermisin liste oluşturdunmu bilmiyorum ama

Canım benimde midem dönüyo çıkarmıyorum ama meyracım benide gruba dahil edermisin liste oluşturdunmu bilmiyorum ama
Canım liste oluşturmadım valla kalabalık olduk şimdidedezor olur :)) gözlerim miyop yazılara fazla bakamıyorum o yüzden ☺ Aramıza hoşgeldin ☺

Bu sabah mide bulantısıyla uyandim 5+6 yiz...cok kotu oldum...hic Bi belirtim yoktu bikac gun öncesine kadar
İlerlyerek öğürmeye ve çıkarmaya kadar gidecegiz zamanla :) tabi kişiden kişiye de degişirmiş bende bulantı bi çoğaloyor bi azalıyor öğürmedimde çıkarmdımda daha şükür

Canım liste oluşturmadım valla kalabalık olduk şimdidedezor olur :)) gözlerim miyop yazılara fazla bakamıyorum o yüzden ☺ Aramıza hoşgeldin ☺
Hoşbuldum canım teşekkürederim başımdönüyo benimde sürekli hamilelik zorgeçince kız olurmuş derler ama bakalım ben oglanlarda cok rahattım

Hoşbuldum canım teşekkürederim başımdönüyo benimde sürekli hamilelik zorgeçince kız olurmuş derler ama bakalım ben oglanlarda cok rahattım
Benide çok sarstı canım ilk oldugu içinmi bilmiyorum ama bakalım nasip saglıklı olsunlarda İnşallah :)

endless love cnm benm tahmni dogm.tarihini nasl uydurdn oyle 28 mayis die:)) Allah mi soyletti acaba gec mi geleck benm bebis:)) 6 mayis yazmistm cnm

Sat ını yazmışım sanırım bilmiyorum ki :) düzelttim canım

Ekledim canım :)

Merhaba beni de eklermisin?
İstanbul gazeteci
27 yaş
İlk çocuk sat 12 agustos
Kilo 57
Ekledim canım :)

Arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacağım inşallah beni de ekler misiniz, 31 yaşındayım,denizlide yaşıyorum,memurum, tahmini doğum 27 mayıs,2. Çocuğum ve 48 kiloyum

Ekledim canım tam istediğim kilodasın ben kilo aldıktan sonra hamile kaldım puan hayatımdaki en yüksek kilo ile

Kızlar ikinci bebekte karın daha erken belli olurmuş doğrumu .bide dün eşim kuzeni hayırlı olsun hamileymişsin dedi görümcelerim hayırlı olsun demedi.6 görümcemin var 2 si oradaydı hiç bişey demediler.eşim cuma günü yiyeninin tatlısına tek gitti orda hepsi hayırlamış ama bana bişey demediler canım sıkıldı. Ben gidemedim tatlıya 2 saat git 2 saat gel 4 saat yol gidemezdim biliyorlar

Boşver canım kim ne yaparsa kendine yapar

Herseyi kafaya takiyosun bosver bebek senin bebegin sen sevin yeter. Hem daha söylemesen bile olurdu daha erken sonucta herkes iyi gözle bakmiyor

Beni de eklediniz mi listeye 31 yaşındayım.7 yaşında bir kızım var. Kocaeli deyim. Tahmini doğum tarihi 20 Mayıs ama kızım sezaryan olduğu için muhtemelen daha erken doğacak.Ancak normal doğumu denemek istiyorum Dr kabul ederse.

Ama gıcık oldum yaa.zaten aramız iyi değil hiç biriyle ama insan dil ucuylada olsa der
Bosver cnm icinden gelmeywrk soyleyeceklerinw hic demesnler. Ben esimn ailesiyle gorusmuyrm mesela. Taklma canm. Sen ve bebegn onemlisinz hayrliyan saolsn hayrlamayani da yok say.

Herseyi kafaya takiyosun bosver bebek senin bebegin sen sevin yeter. Hem daha söylemesen bile olurdu daha erken sonucta herkes iyi gözle bakmiyor
Evet herşeyi çok takıyorum maalesef .tüp bebek olduğu için kv biliyordu.bayramda bana yüklenmesin diye eşim Söylemek zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…