- Konu Sahibi endless love
-
- #3.481
Çok teşekkür ederim canımMutlu yıllar canım
Canım o agrıyı bana sor varya geceleri kıvrandım uyuyamadım 4 ve 5 haftalıkken çok fenaydı şimdi azaldı ama yinede var :)Kizlar gunaydin benim bacaklarim agriyor sanki spora gidersin de aksam geldiginde hamladigin icin agrir ya oyle bi ara siz de de var mi
5 mg canım bende haftaiçi gidiyim görürüm heralde5+5ken gördüm canm ben erken gitsem belki erkende.gorurdum. folik asit kac mg senin ?
Benim 8 gün gecikmeli 2700 çıkmıştı düzenli yükseldi canımhayırlı sabahlar bende mayıs annesi olacağım inş..6+1 günlüğüz dün keseyi gördük çok şükür..kan verdim sonuçları akşam aldım beta hcg değerim 1200 çıktı ..bana düşük geldi sanki kafam karıştı ..acıkcası korkuyorum..daha önceki hamileliklerimde 11 binlerde olurdu beta hcg de ..benim gibi olan var mı sorun yaşamayan bu durumdan...
Canım benimde midem dönüyo çıkarmıyorum ama meyracım benide gruba dahil edermisin liste oluşturdunmu bilmiyorum amaCanım o agrıyı bana sor varya geceleri kıvrandım uyuyamadım 4 ve 5 haftalıkken çok fenaydı şimdi azaldı ama yinede var :)
Aynıyız valla eşimiz olmasaaaAy benim midem çok kötü basım dönüyor yemek yiyemiyorum tiksiniyorum halsizlikte var tüm iş kocise kalıyor yarin okul başlıyor ne yapacağım bilmiyorum((
Canım liste oluşturmadım valla kalabalık olduk şimdidedezor olur :)) gözlerim miyop yazılara fazla bakamıyorum o yüzden ☺ Aramıza hoşgeldin ☺Canım benimde midem dönüyo çıkarmıyorum ama meyracım benide gruba dahil edermisin liste oluşturdunmu bilmiyorum ama
İlerlyerek öğürmeye ve çıkarmaya kadar gidecegiz zamanla :) tabi kişiden kişiye de degişirmiş bende bulantı bi çoğaloyor bi azalıyor öğürmedimde çıkarmdımda daha şükürBu sabah mide bulantısıyla uyandim 5+6 yiz...cok kotu oldum...hic Bi belirtim yoktu bikac gun öncesine kadar
Hoşbuldum canım teşekkürederim başımdönüyo benimde sürekli hamilelik zorgeçince kız olurmuş derler ama bakalım ben oglanlarda cok rahattımCanım liste oluşturmadım valla kalabalık olduk şimdidedezor olur :)) gözlerim miyop yazılara fazla bakamıyorum o yüzden ☺ Aramıza hoşgeldin ☺
Benide çok sarstı canım ilk oldugu içinmi bilmiyorum ama bakalım nasip saglıklı olsunlarda İnşallah :)Hoşbuldum canım teşekkürederim başımdönüyo benimde sürekli hamilelik zorgeçince kız olurmuş derler ama bakalım ben oglanlarda cok rahattım
Aynen yazık tüm işleri o yapıyor birşey yapayım diyorum midemin bulanmasi ile kalıyorum birde ne yersem afedersin çıkıyor herhalde serumla beslenecegizAynıyız valla eşimiz olmasaaa
endless love cnm benm tahmni dogm.tarihini nasl uydurdn oyle 28 mayis die:)) Allah mi soyletti acaba gec mi geleck benm bebis:)) 6 mayis yazmistm cnm
Ekledim canım :)Merhaba beni de eklermisin?
İstanbul gazeteci
27 yaş
İlk çocuk sat 12 agustos
Kilo 57
Arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacağım inşallah beni de ekler misiniz, 31 yaşındayım,denizlide yaşıyorum,memurum, tahmini doğum 27 mayıs,2. Çocuğum ve 48 kiloyum
Kızlar ikinci bebekte karın daha erken belli olurmuş doğrumu .bide dün eşim kuzeni hayırlı olsun hamileymişsin dedi görümcelerim hayırlı olsun demedi.6 görümcemin var 2 si oradaydı hiç bişey demediler.eşim cuma günü yiyeninin tatlısına tek gitti orda hepsi hayırlamış ama bana bişey demediler canım sıkıldı. Ben gidemedim tatlıya 2 saat git 2 saat gel 4 saat yol gidemezdim biliyorlar
Ama gıcık oldum yaa.zaten aramız iyi değil hiç biriyle ama insan dil ucuylada olsa derBoşver canım kim ne yaparsa kendine yapar
Herseyi kafaya takiyosun bosver bebek senin bebegin sen sevin yeter. Hem daha söylemesen bile olurdu daha erken sonucta herkes iyi gözle bakmiyorKızlar ikinci bebekte karın daha erken belli olurmuş doğrumu .bide dün eşim kuzeni hayırlı olsun hamileymişsin dedi görümcelerim hayırlı olsun demedi.6 görümcemin var 2 si oradaydı hiç bişey demediler.eşim cuma günü yiyeninin tatlısına tek gitti orda hepsi hayırlamış ama bana bişey demediler canım sıkıldı. Ben gidemedim tatlıya 2 saat git 2 saat gel 4 saat yol gidemezdim biliyorlar
Bosver cnm icinden gelmeywrk soyleyeceklerinw hic demesnler. Ben esimn ailesiyle gorusmuyrm mesela. Taklma canm. Sen ve bebegn onemlisinz hayrliyan saolsn hayrlamayani da yok say.Ama gıcık oldum yaa.zaten aramız iyi değil hiç biriyle ama insan dil ucuylada olsa der
Evet herşeyi çok takıyorum maalesef .tüp bebek olduğu için kv biliyordu.bayramda bana yüklenmesin diye eşim Söylemek zorunda kaldıHerseyi kafaya takiyosun bosver bebek senin bebegin sen sevin yeter. Hem daha söylemesen bile olurdu daha erken sonucta herkes iyi gözle bakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?