2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hayırlı sabahlar bende mayıs annesi olacağım inş..6+1 günlüğüz dün keseyi gördük çok şükür..kan verdim sonuçları akşam aldım beta hcg değerim 1200 çıktı ..bana düşük geldi sanki kafam karıştı ..acıkcası korkuyorum..daha önceki hamileliklerimde 11 binlerde olurdu beta hcg de ..benim gibi olan var mı sorun yaşamayan bu durumdan...

Ay benim midem çok kötü basım dönüyor yemek yiyemiyorum tiksiniyorum halsizlikte var tüm iş kocise kalıyor yarin okul başlıyor ne yapacağım bilmiyorum((

Merhaba beni de eklermisin?
İstanbul gazeteci
27 yaş
İlk çocuk sat 12 agustos
Kilo 57

Gecmiş olsun Hayatım .fazla yorma kendini yardımetsin gelenler
Ediyolar ama ne kadar etselerde ev sahibisin..cok sagol canm
Nice mutlu umutlu sagliklikli yillarin olsun canim

Gunaydinlar

Ben varim cok su iciyorum lifli besleniyorum kefir iciyorum ama yok. Dr.a gidince konusucam

Canım aç karnına gün kurusu yada kayısı yemeği denedin mi sabahları. Ben daha önceki hamileliğimde akşamdan 1 su bardağına 2 tane kuru kayısı koyuyordum sabah suyunu ve kayısılarını yiyordum kabızlık durumunda.

Ben de deneyeyim canim sıkılıyor bu duruma bu tembellik devam ederse 100 kiloyla tamamlarim heralde :) bi de benim dr.um kiloya cok takintili persembe gidince dicem yemekten degil kilo artisi kabizliktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…