2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar e bebekten siparişim gelmiş. Eşimin ofisinin adresini vermiştim onda araba var diye . rezil oldum diyor gülmekten öldük şimdi telefonda. ay paketlemeden göndermişler kargo poşetinde bile değilmiş bebek bezleri birsürüydü bide.herkes gördü bebek bezlerini diyor. eşim dalga konusu olmuş şakasına da olsa . ama neden öyle birşey yaptılar çok saçma değil mi ?

Ayıp etmişler. Bu durum aklımda olsun. Başka bir şey de olabilirdi pakette.

bende koyacaktım aklımdaydı defne adı eskilerden kalma defne sevgisi vardı bende. koyamadım ama olsun . bence koy bence gayet güzl ve anlaşılır bir isim. baskın bir isim. M morpapatyam
baskınmı sence.ben çok yumuşak isimleri sevmiyorum.bende yumuşakmı acaba diye düşünüyordum

Benim tanıdığım var defne. Çok güzel bir genç kız. Orjinal bir karakter ve çok da sevimli. Bebek dersen zaten o kadar çok defne var ki bence güzel bir isim olduğu için çok koyan var, ben beğeniyorum.

ne güzel.ben biraz daha ciddi düşüniyim o zaman

canım ben e bebekten farklı bi beşik almıştım.bugunde tahtalarda ındırım varmış.kafam karaştı değiştirsemmiki diye.güle güle kullan canım

canım bu söylediklerini bir arkadaş daha söyledi bana ondan vazgeçmiştim.ebebek de indirim var bugun.ondan kafam karıştı biraz

Bende suan leke yok çok şükür fitil olarak almaya da korkuyorum acıkcası canım çünkü sanki fitil olarak denesem beceremem belki kullanmayıda erken dogumu tetikler gibi geliyo bana bir hafta busekilde dayanmaya çalışacagım bakalım sonra doktorum ne önerecek

Canım dediğim gibi 5-6 ay kullanırda sonra kullanamazsan yer işgal edecek. Eğer problem değil diyorsan al. Ama her bebekte yatmıyor falan dyorlar bilemiyorum ki

Kızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşım var mı? Listesi varsa benimle paylaşabilir mi? Doktorum dikkat etmem gereken gıdaları söyledi ama ben daha planlı olmak istiyorum. Bu şeker işi önlem alınmazsa etkileyebilir yavruları diye okudum netten. İhtimali bile kötü; severim kuzumu

İnşallah seninki de yükselmiştir, dr da şaşırdı bu kadar çıkacağını tahmin etmemiştim dedi. artık rahat bir nefes aldım..

Bende cts günü 50 gr lik şeker yuklemesi yaptirdim.normal çıktı.benimki toz halinde olandı sanırım bardakta hazırlanmış olarak getirdiler.oglumda ictigim daha farklıydı.hicbir rahatsızlık hissetmemistim ama bu daha tatlı geldi .uzun sure agzimdaki tadı gitmedi.

Kızlar doğum tarihi 19 mayıs gözüküyor şimdilik kpss ye giricem ama o da 21 mayıs sizce nasıl olur bilemedim

Ayıp etmişler. Bu durum aklımda olsun. Başka bir şey de olabilirdi pakette.
Yani diğer ürünleri muhakkak paketliyorlardır bebek bezleri büyük diyemi paketlemediler acaba ama çok saçma kargoya veriyorsun sonuçda kargo poşetine koyman gerekmez mi yahu

Defne olarak bildigim Defne Joy Foster vardi vee cok tatli bir kadindi. Bence Defne ismi çok güzel, begendim ben
Seninkine isim koymustum ben yaaaaa, unuttum bak simdi. Hamilelikten iste nabacan hafiza zayifladi Mami olsun adi

Dün ebebek e gittik. Hastane cikisi 160 dan 55 e düsmüstü hemen aldik bitane sirt cantada almak istedim ama daha cok okul cantalarina benziyor

Yok canım mağazanın da kocaman kocaman poşetleri var ki; kargonun yapmaması da hata bence.
aradım şimdi e bebek'i . kutulu değilmiş bebek bezleri ondan öyle gönderilmiş .dedim kargo poşetlerine koysaydınız bari onlarca kişinin önünden geçtim şirkette elimde bebek bezleriyle dedim. (kendim geçmiş gibi konuştum eşimin yerine ).haklısınız dedi. bir diğer siparişte yapmayın lütfen dedim tamam dediler uyaracağız dediler. bakalım inşallah unutmazlar zaten siparişte belirtirim ben canm. memnun kalır sipariş verirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…