- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.801
:):) Annene komik geliyordur gercekten. Annesine cekmez insallah kizin. Dursun insallah:) benım kılom 1 100 grammıs:) dogdugumda. annem o yuzden cok guluo sımdı dar olmasın deyınce:) bakalım nasıl dogacak
Zeynep mi hifa mı desen ben zeynep derimbende zeynep olacak dıe anlastık. peygamber efendısmızın kızı nıyetı ıle . ama kalbımden hifa da gecıyor. ama hıfa zor dıyorum . bır muallakda kaldım:) ama degısmeyecek sanırım
LovePink_ ayy canım senın ısmını goruyorum hep kantın kazanıo :) bonıbon ıstıo canım hahahahah
Ayıp etmişler. Bu durum aklımda olsun. Başka bir şey de olabilirdi pakette.Kızlar e bebekten siparişim gelmiş. Eşimin ofisinin adresini vermiştim onda araba var diye . rezil oldum diyor gülmekten öldük şimdi telefonda. ay paketlemeden göndermişler kargo poşetinde bile değilmiş bebek bezleri birsürüydü bide.herkes gördü bebek bezlerini diyor. eşim dalga konusu olmuş şakasına da olsa. ama neden öyle birşey yaptılar çok saçma değil mi ?
baskınmı sence.ben çok yumuşak isimleri sevmiyorum.bende yumuşakmı acaba diye düşünüyordumbende koyacaktım aklımdaydı defne adı eskilerden kalma defne sevgisi vardı bende. koyamadım ama olsun . bence koy bence gayet güzl ve anlaşılır bir isim. baskın bir isim. M morpapatyam
Benim tanıdığım var defne. Çok güzel bir genç kız. Orjinal bir karakter ve çok da sevimli. Bebek dersen zaten o kadar çok defne var ki bence güzel bir isim olduğu için çok koyan var, ben beğeniyorum.
Canım ben çilekten aldım etrafında kendi giydirmesi var. Ama oda takımıda aldım ben beşiği yatak odasına koyacağım. Kullanan tecrübeli anneler daha iyi bilirler tabi ama benim hoşuma gitti sallanıyor kilidi var takarsan sallanma özelliği kapanıyor. Eğer yerin varsa çok da şık duruyor ben tavsiye ederim
M morpapatyam Canım ilk 6-8 ay ya kullanırsın ya kullanmazsın. Bebek kalkıp dönmeye falan başladığında riskli oluyor. Görüntüsü çok şık evet ama bence kullanım zamanı kısıtlı buna göre de fiyatları cok pahalı. Bende bunlardan istiyordum ama araştırınca vazgeçtim.
Bende suan leke yok çok şükür fitil olarak almaya da korkuyorum acıkcası canım çünkü sanki fitil olarak denesem beceremem belki kullanmayıda erken dogumu tetikler gibi geliyo bana bir hafta busekilde dayanmaya çalışacagım bakalım sonra doktorum ne önerecekcanım aynı ilacı fitil olarak al kesinlikle. çok çok daha etkili. bana da dr'um ağızdan al demişti. bi prof ise fitil al daha etkili demişti. korkarak öyle kullandım ama kanamalarım direk kesildi çok faydasını gördüm. allaha şükür 1,5 aydır artk kullanmıorum
Canım dediğim gibi 5-6 ay kullanırda sonra kullanamazsan yer işgal edecek. Eğer problem değil diyorsan al. Ama her bebekte yatmıyor falan dyorlar bilemiyorum kibaskınmı sence.ben çok yumuşak isimleri sevmiyorum.bende yumuşakmı acaba diye düşünüyordum
ne güzel.ben biraz daha ciddi düşüniyim o zaman
canım ben e bebekten farklı bi beşik almıştım.bugunde tahtalarda ındırım varmış.kafam karaştı değiştirsemmiki diye.güle güle kullan canım
canım bu söylediklerini bir arkadaş daha söyledi bana ondan vazgeçmiştim.ebebek de indirim var bugun.ondan kafam karıştı biraz
İnşallah seninki de yükselmiştir, dr da şaşırdı bu kadar çıkacağını tahmin etmemiştim dedi. artık rahat bir nefes aldım..Eveet hep cok guzel bir bebek goruyorum benim diyemi acaba :))
Canimm gercekten cook sevindim hadi gozun aydin.rabbim guzel kapilari acsin sonuna kadar hepimize
Bende sali gidicem ne diyecek doktor bizim plesenta ne alemde merak ediyorum hayirlisi bakalim
Maşallah sağlıkla gelsin Emir Ayaz, güle gule kullansın eşyalarınıTeyzoslar odamiz böyle simdilik. Yatagi kendi odama alicam 1 ay kalasiya falan bide bu odada fazla bir iki komidin var onlari cikaricam dolap ve alt degistirme cekmecesi kendi odasinda kalicak. Evin geri kalaninda it baglasam durmaz su anben toparlamaya devam.. Eki Görüntüle 1949056 Eki Görüntüle 1949055 Eki Görüntüle 1949054 Eki Görüntüle 1949053
Yaptırdım canım şükür ki bişey çıkmadı herşey normal.kilo alımım şekerden değilmişşşşcanım sen seker yüklemesi yaptırdın mı nasıl cıktı
Canım dediğim gibi 5-6 ay kullanırda sonra kullanamazsan yer işgal edecek. Eğer problem değil diyorsan al. Ama her bebekte yatmıyor falan dyorlar bilemiyorum ki
Yani diğer ürünleri muhakkak paketliyorlardır bebek bezleri büyük diyemi paketlemediler acaba ama çok saçma kargoya veriyorsun sonuçda kargo poşetine koyman gerekmez mi yahuAyıp etmişler. Bu durum aklımda olsun. Başka bir şey de olabilirdi pakette.
Yok canım mağazanın da kocaman kocaman poşetleri var ki; kargonun yapmaması da hata bence.Yani diğer ürünleri muhakkak paketliyorlardır bebek bezleri büyük diyemi paketlemediler acaba ama çok saçma kargoya veriyorsun sonuçda kargo poşetine koyman gerekmez mi yahu
Defne olarak bildigim Defne Joy Foster vardi vee cok tatli bir kadindi. Bence Defne ismi çok güzel, begendim benkızlar çevrenızde defne isminde kimse varmı.benım bu yaşıma kadar hiç tanıdığım olmadı defne adında.ben isimlerin kişileri etkilediğini düşünüyorum.sizlerin bir fikri varmı defneler konusunda
Seninkine isim koymustum ben yaaaaa, unuttum bak simdi. Hamilelikten iste nabacan hafiza zayifladiKızlar benim oğluşumun da bi ismi yok henüz babası Hamza istiyor bende Talha Kerem Bartu filan düşünüyorum bize de bi el atın bide bebeği emziğe alıştıracak mısınız bu konuya çok sardım bu aralar kara kara düşünüyorum
aradım şimdi e bebek'i . kutulu değilmiş bebek bezleri ondan öyle gönderilmiş .dedim kargo poşetlerine koysaydınız bari onlarca kişinin önünden geçtim şirkette elimde bebek bezleriyle dedim. (kendim geçmiş gibi konuştum eşimin yerine ).haklısınız dedi. bir diğer siparişte yapmayın lütfen dedim tamam dediler uyaracağız dediler. bakalım inşallah unutmazlar zaten siparişte belirtirim ben canm. memnun kalır sipariş verirsem.Yok canım mağazanın da kocaman kocaman poşetleri var ki; kargonun yapmaması da hata bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?