- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.821
Ay yazık ya gülsem mi ağlasam mı durumu neyse bişeycik olmaz baba olmak kolay mı ama ne yalan söyleyim üzüldüm eşine e bebeğin yaptığı terbiyesizlikKızlar e bebekten siparişim gelmiş. Eşimin ofisinin adresini vermiştim onda araba var diye . rezil oldum diyor gülmekten öldük şimdi telefonda. ay paketlemeden göndermişler kargo poşetinde bile değilmiş bebek bezleri birsürüydü bide.herkes gördü bebek bezlerini diyor. eşim dalga konusu olmuş şakasına da olsa. ama neden öyle birşey yaptılar çok saçma değil mi ?
Haklısın canım dikkat edicem artık bol bol meyve.. Ben de bir 6 ay kopenhag'da yaşamıştım 5 kilo almıştım o dönem. Türkiye'ye kendi düzenime dönünce verdim. Artık dikkat edeyim de bakalım. Sen isviçre'de nerede yaşıyorsun canım? Ben Cenevre'ye gitmiştim, çok güzel yerler, farklı kültürler ben çok severim ama son dönemde bıktım galiba özellikle hamileyken pek çekilmiyor seyahat :)Oy kiyamam ya ette yiyorlar tabi ama damak tadi farkli iste her yemekleri guzel olmuyo bende farkli yemekler yapiyorum gerci isvicrede pek yemek kulturu yok eskiden bi patates varmis bide peynirleri meshur raclette diye yemekleri var haslama patatesin ustune erimis peynirben yazin trye giderken ucakta ayaklarim mahvoluyo acaip sisiyo vucut hem hava degisimi hem sicak tartiya cikiyorum 3 kilo fazla donunce bi hafta sonra ancak iniyo ödem bide farkli yemekler farkli saatler olunca kilo alman normal ben isvicreye 52 kilo geldim 3-5 ay sonra 65 olmustum :)) saglikli beslen en iyisi benim doktorumda demisti ekmek yerine havuc ye meyva ye yada bu diyet biskuvi varya onlardan falan yanina al bol bol bu tur seyler
Ya eşimde güldü ama belli utanmış ben bilirim eşimi.5 koca bez paketi elinde taşımış herkesin içinde düşünseneAy yazık ya gülsem mi ağlasam mı durumu neyse bişeycik olmaz baba olmak kolay mı ama ne yalan söyleyim üzüldüm eşine e bebeğin yaptığı terbiyesizlik
Güle güle kullansın ponçik bende bakındım da aynen katılıyorum okul çantası gibi hiç bir estetiği yok çantaların en sonunda e bebek poşetiyle hastaneye götürecez eşyaları ay Allah korusunDün ebebek e gittik. Hastane cikisi 160 dan 55 e düsmüstühemen aldik bitane sirt cantada almak istedim ama daha cok okul cantalarina benziyor
Güle güle kullansın ponçik bende bakındım da aynen katılıyorum okul çantası gibi hiç bir estetiği yok çantaların en sonunda e bebek poşetiyle hastaneye götürecez eşyaları ay Allah korusun
Dedigin dogru olabilir kizimda toz olandan ictim biraz zorlandim ama kizimda sivi olandan ictim hic zorlanmadim canimHer yere şeker yüklemesi şöyle kötü böyle bulantım oldu filan diye yazıyorlar ama ne içti belli değil. Sıvı çözeltilerde pek sıkıntı olduğunu duymadım. Herkes gayet normal içtim diyor. Bişey yazarken ne içtiğini de yazmak lazım... Boşuna tedirginlik yaratmaya gerek yok...
İlk tatlımevet canım işte insan tereddüt ediyor.senin ilk bebekmi ikinci bebekmi canım
Simdilik ben gibi gorunuo 75 gunum kaldi daha az kalan varmiki.gerci ben 75 e dayanirsam sukurılk dogumu kım yapacak bakalım:)
Galiba benılk dogumu kım yapacak bakalım:)
Herkeste oluyor canim
Ben esime bastan anlattm. Agresf olabilirim. Hormonlarla alakali vs diye. Bende neler yapiyorum adamcagza hormonlardan mi diye gülüyor artk ne yapsin :)
Kim ne derse desin emzik candir yaa valla vermem diyen herkes zora gelince verio.bana saglik ocagindaki hemsire normalde yasak bunu solememiz ama anneler icin kurtarici dedi ayni dogum yapmistik ben veriorum bebegime dedi.ama uzun sure verilmesine bende karsiyim ben kizima 1 yasina kadar verdim sonra unutturdum bi sekildeKızlar benim oğluşumun da bi ismi yok henüz babası Hamza istiyor bende Talha Kerem Bartu filan düşünüyorum bize de bi el atın bide bebeği emziğe alıştıracak mısınız bu konuya çok sardım bu aralar kara kara düşünüyorum
Çoookkk teşekkür ederim :))emin ol bende çok stresli zor dönemlerden geçtim halada geçiyorum ama elhamdülillah çocugumun gelişimide gayette 2 hafta önde ilerliyor saglıgıda kilosuda haftasına göre iyi,Akıllıda bıdıgım benim. Sen saglıklı beslen sigaradan onu etkileyecek maddelerden uzak dur rabbim onu korur sen meraklanma,Çok kafaya takarsan o zarar işte kuzucuguna
Fl değerini 7 ile çarpıp boyunu bulabiliriz diye biliyorum fakat en ufak bir ölçümde olan sapma çok yanlış sonuç çıkarır bunu da biliyorum :))merhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.
Saol teyzesi :) dün bende öyle dedim herslde posetle gideriz hastaneyeGüle güle kullansın ponçik bende bakındım da aynen katılıyorum okul çantası gibi hiç bir estetiği yok çantaların en sonunda e bebek poşetiyle hastaneye götürecez eşyaları ay Allah korusun
bana da toz olandan verdiler diğerinden bahsetmediler hiç 75 lik yapıldı limon suyu eklediler içine ama çok şekerli olduğu için biraz bulantı yapıyo.tadı kötü değil ama çok şekerli. Şükür sonuçlar normal çıktı bitti gitti.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar;
Suyla karıştırılan toz olan şekerden mi aldınız yoksa içecek gibi sıvı olanlardan mı? Sıvı olanlarda bulantı sıkıntısı yaşanmamış pek ama tozda sanırım bulantı daha çok oluyor. Görüşlerinizi alalım. Yaptırmayanlar olarak bilgilenelim...
bende alistirmak istiyom bence bi sakincada yokturKim ne derse desin emzik candir yaa valla vermem diyen herkes zora gelince verio.bana saglik ocagindaki hemsire normalde yasak bunu solememiz ama anneler icin kurtarici dedi ayni dogum yapmistik ben veriorum bebegime dedi.ama uzun sure verilmesine bende karsiyim ben kizima 1 yasina kadar verdim sonra unutturdum bi sekilde
Hahaha deseydin eee baba olmak kolay deil diye.bisey olmaz benimde esim hep alio :) yani acikta gelmesi sacma bencedeKızlar e bebekten siparişim gelmiş. Eşimin ofisinin adresini vermiştim onda araba var diye . rezil oldum diyor gülmekten öldük şimdi telefonda. ay paketlemeden göndermişler kargo poşetinde bile değilmiş bebek bezleri birsürüydü bide.herkes gördü bebek bezlerini diyor. eşim dalga konusu olmuş şakasına da olsa. ama neden öyle birşey yaptılar çok saçma değil mi ?
Ne kadar kaldi senin canimGaliba ben
Benim iştahım hep açıkbenım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Bence en mantıklısı 75. Keşke bana da direkt öyle yapsalardı. Önce 50'lik yapıldı sonra o yüksek çıkınca 100'lük. Asıl gebelik teshisi 75 ya da 100'lükle konuluyormus zaten ne demeye 50'lik yaptırıyorlar anlamıs degilim.Bu arada hafif beyaz ya da sari akintim oluyor dedim. Eger kasinti ya da agri sizi yoksa ve akintincok rahatsiz edecek derecede degilse sorun yok normal dedi. Sirkeli su ile ya da vajinal jeller ile temizlik yapabilirsin dedi, hamilelikte mantara cok aciktir dedi.
Bu hafta seker yuklememizi de yaptirmamizi istedi, idrar tahlili de verecegiz. 75gr tek seferlik yükleme yaptiriyorum dedi, iki farkli yukleme yaptirmiyoruz artik dedi. Öyle iste.
Ben suyla karıstırılan tozdan ictim. Midem saglamdır genelde, kolay bulanmaz. Nispeten bulanmadı da ama cooook sekerliydi tadı, zor dayandım.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar;
Suyla karıştırılan toz olan şekerden mi aldınız yoksa içecek gibi sıvı olanlardan mı? Sıvı olanlarda bulantı sıkıntısı yaşanmamış pek ama tozda sanırım bulantı daha çok oluyor. Görüşlerinizi alalım. Yaptırmayanlar olarak bilgilenelim...
Ben dayayacagım ya emzigi, alır umarım :)Kızlar benim oğluşumun da bi ismi yok henüz babası Hamza istiyor bende Talha Kerem Bartu filan düşünüyorum bize de bi el atın bide bebeği emziğe alıştıracak mısınız bu konuya çok sardım bu aralar kara kara düşünüyorum
Canim kizim1 yasina kadar kullandi emzikbi skntisini gormedik aksine emzikuyku duzenini sagliobende alistirmak istiyom bence bi sakincada yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?