2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay yazık ya gülsem mi ağlasam mı durumu neyse bişeycik olmaz baba olmak kolay mı ama ne yalan söyleyim üzüldüm eşine e bebeğin yaptığı terbiyesizlik

Haklısın canım dikkat edicem artık bol bol meyve.. Ben de bir 6 ay kopenhag'da yaşamıştım 5 kilo almıştım o dönem. Türkiye'ye kendi düzenime dönünce verdim. Artık dikkat edeyim de bakalım. Sen isviçre'de nerede yaşıyorsun canım? Ben Cenevre'ye gitmiştim, çok güzel yerler, farklı kültürler ben çok severim ama son dönemde bıktım galiba özellikle hamileyken pek çekilmiyor seyahat :)

Ay yazık ya gülsem mi ağlasam mı durumu neyse bişeycik olmaz baba olmak kolay mı ama ne yalan söyleyim üzüldüm eşine e bebeğin yaptığı terbiyesizlik
Ya eşimde güldü ama belli utanmış ben bilirim eşimi.5 koca bez paketi elinde taşımış herkesin içinde düşünsene
Uyardım ama aradım e ebebki.kutulu değilmiş onlar güya. bir daha göndermeyin lütfen o şekilde dedim poşete koyun kutu isteniyorum zaten dedim.. tamam dediler. bakalm inş.bir diğer siparişte not olarak da belirtirz.

Dün ebebek e gittik. Hastane cikisi 160 dan 55 e düsmüstü hemen aldik bitane sirt cantada almak istedim ama daha cok okul cantalarina benziyor
Güle güle kullansın ponçik bende bakındım da aynen katılıyorum okul çantası gibi hiç bir estetiği yok çantaların en sonunda e bebek poşetiyle hastaneye götürecez eşyaları ay Allah korusun

Dedigin dogru olabilir kizimda toz olandan ictim biraz zorlandim ama kizimda sivi olandan ictim hic zorlanmadim canim

Kim ne derse desin emzik candir yaa valla vermem diyen herkes zora gelince verio.bana saglik ocagindaki hemsire normalde yasak bunu solememiz ama anneler icin kurtarici dedi ayni dogum yapmistik ben veriorum bebegime dedi.ama uzun sure verilmesine bende karsiyim ben kizima 1 yasina kadar verdim sonra unutturdum bi sekilde

Çoookkk teşekkür ederim :))

merhaba hanımlar FL 52,45 ise bebeğimin boyu kaç oluyo hiç anlamıyorum bu ultrason terimlerinden 27 haftalığım.
Fl değerini 7 ile çarpıp boyunu bulabiliriz diye biliyorum fakat en ufak bir ölçümde olan sapma çok yanlış sonuç çıkarır bunu da biliyorum :))

bana da toz olandan verdiler diğerinden bahsetmediler hiç 75 lik yapıldı limon suyu eklediler içine ama çok şekerli olduğu için biraz bulantı yapıyo.tadı kötü değil ama çok şekerli. Şükür sonuçlar normal çıktı bitti gitti.

bende alistirmak istiyom bence bi sakincada yoktur

Hahaha deseydin eee baba olmak kolay deil diye.bisey olmaz benimde esim hep alio :) yani acikta gelmesi sacma bencede

benım ıstahım acıldı arkadaslar sızın de oyle mı. artık acıkıyorum . ılla bısey yeme geregı duyuyorum.
Benim iştahım hep açık
Bence en mantıklısı 75. Keşke bana da direkt öyle yapsalardı. Önce 50'lik yapıldı sonra o yüksek çıkınca 100'lük. Asıl gebelik teshisi 75 ya da 100'lükle konuluyormus zaten ne demeye 50'lik yaptırıyorlar anlamıs degilim.
Ben suyla karıstırılan tozdan ictim. Midem saglamdır genelde, kolay bulanmaz. Nispeten bulanmadı da ama cooook sekerliydi tadı, zor dayandım.
Ben dayayacagım ya emzigi, alır umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…