2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Paket yapmadan nasıl gönderebilirler ya. Hadi onlar verdi, kargo nasıl kabul etti bunu. İlk defa böyle bir şey duyuyorum

Evet önümüzdeki 1 ayı relax geçiricem inşallah

Paket yapmadan nasıl gönderebilirler ya. Hadi onlar verdi, kargo nasıl kabul etti bunu. İlk defa böyle bir şey duyuyorum
valla bende şaşırdım . bebek bezinin üzerine yapıştırdılar demekki teslim adresini fatura bilgilerini. Çünkü poşetsiz geldi dedi eşim aradı beni . bezleri herkes gördü elimde taşırken dedi. demekki gerçekten poşetsiz gönderiliyormuş

Bende bezin yanında bir kaç parça bi şey aldım. Karton kargoda geldi
Bugün de ıslak mendiller geldi. Onlar da e Bebek poşetindeydi.
Gözden kaçmıştır belki.

Ben de haftaya şeker yüklemesine gidicem. Aç/tok saat kaçta vs hiç bir şey bilmiyorum. Gidenler ayrıca kendilerinin nasıl gittiğini, bir gün önceden en son kaçta yemek yediklerini yazabilirlerse sevinirim.

Ben de haftaya şeker yüklemesine gidicem. Aç/tok saat kaçta vs hiç bir şey bilmiyorum. Gidenler ayrıca kendilerinin nasıl gittiğini, bir gün önceden en son kaçta yemek yediklerini yazabilirlerse sevinirim.
Aç karnına gitmen gerekiyor.
Bana doktorum 12'den sonra bir şey yeme demisti, sadece su icebiliyorsun. Ama bence daha erken de kesebilirsin yeme/içme olayını. İkinci kez giderken ben 8-9'dan sonra yemedim.

Bende bezin yanında bir kaç parça bi şey aldım. Karton kargoda geldi
Bugün de ıslak mendiller geldi. Onlar da e Bebek poşetindeydi.
Gözden kaçmıştır belki.

en azından sizinkiler poşetli ve poşetsiz de olsa gelmiş...
ben de eşimin iş adresini verdim
benimkiler gelmedi bile...

Sen koskoca adı duyulan bir firmasın yani. Bende aldım bebek bezi başka bir siteden ne güzel kutu yapıp göndermişler. E bebekten bi şey almaya korkarım ben bunu duyduktan sonra

Bana doktorum 12den sonra yemek yeme su icme hicbirsey agzina koyma dedi oncesinde yediklerime dikkat edeyim mi dedim, gerek yok aynen eskisi gibi beslenmene devam et dedi. Carsamba yada persembe gidecegim ben de. İnsalllah sorunsuz atlatiriz hayirlisiyla

Canım doğum tarihlerimiz aynı eğer 38 de sezeryan yaparlarsa 19 nisan gbi olucak doğumum bende krarsızım ne zaman yapmayı düşünüyosun temizliği ve kıyafetlerini ben mart başı yapıyım en geç diyorum

Sezaryen için bana doktorum tabi faktörlere göre değerlendiririz ama 39+-2 civarı bir gün belirleriz herşey olunda giderse dedi. Öyle 38 doldu hemen alalım demesin doktorlarımız

Herkeste oluyor canim
Ben esime bastan anlattm. Agresf olabilirim. Hormonlarla alakali vs diye. Bende neler yapiyorum adamcagza hormonlardan mi diye gülüyor artk ne yapsin :)
bu hormon olayına kesinlikle inanmaya başladım artık.Dün müzik dinliyodum yabancı pop yalnız oyle arabesk falan değil bi duygulandım hüngür hüngür ağladım.Sezen aksu dinliyemiyorum acayip duygulanıyorum benim müziklerle sorunum var sanırım bi rahatladım bi rahatladım ağlayınca sonra kendi kendime gülmeler noluyo bana kendne gel kızım kalktım evi süpürdüm ilginç olaylar yaşıyorum.

Sezaryen için bana doktorum tabi faktörlere göre değerlendiririz ama 39+-2 civarı bir gün belirleriz herşey olunda giderse dedi. Öyle 38 doldu hemen alalım demesin doktorlarımız
Yok cnm bana dediği bişey yokta ben kendi kafamca işleri sıraya koymak için tarihine baktım sadece işler bekliyo ben bekliyorum sinir oluyorum böyle çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…