2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bosver cnm icinden gelmeywrk soyleyeceklerinw hic demesnler. Ben esimn ailesiyle gorusmuyrm mesela. Taklma canm. Sen ve bebegn onemlisinz hayrliyan saolsn hayrlamayani da yok say.
eşimde öyle diyor boş ver diyo.kıskançlar diyor.daha ne diyim diyor.sen çok hassassın diyor

Biz 3 kardeşiz 2 erkek bir kız benim kız kardeşim yok diye çok eksik hissettiğim anlar oldu düğünümde doğumumda.sadece annem yardım etti.ama benden 6 ay sonra görümcem evlendi onlar 6 kız bana nispet yapar gibi Davranışlar sergilediler .ben tek başıma ev serdim çeyizde ama eşim ve annem Sağolsun hep yanımdalardı.

İlkinde 7. Aydan sonra göbeğim çıktı, 9 ay kimse hamile olduğumu anlayıp yer vermedi otobüste minübüste bunda da henüz birşey yok ama ben rahat olsun diye hamile pantolonu giyiyorum.

İlkinde 7. Aydan sonra göbeğim çıktı, 9 ay kimse hamile olduğumu anlayıp yer vermedi otobüste minübüste bunda da henüz birşey yok ama ben rahat olsun diye hamile pantolonu giyiyorum.
Bende canım kotlar sıkıyor.ya Eşofman yada hamile taytı baya geniş karın kısmı ama olsun rahat

Kızlar cin takvimi diye birşey var bana saçma geliyor ama eğlencesine baktım dun erkek diyor doğru olamaz ama bence allah bilir ne olacağını bize ne kısmet etiyse sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah 27 sine kadar nasil geçecek zaman? İnşallah iyilerdir bebislerimiz

Bnde oyleyim ya her sabah bende yiyiorum ama yok fayda etmiyor bu arada eger bi kızım olursa ismi mira olucak

mira kuyruklu yildiz.. ben de cok begeniyorum o ismi ama hep dizi ismi diye herkes dalga geciyordu sonradan ben de sevmemeye basladim henüzcok erken karar vermek icin ama galiba oglan da olsa kiz da olsa cift isim koyacagim :)

Merhaba kızlar.herkes sağ salim bebeklerini kucağına alır inşallah. İnşallah ben de mayıs anbesi olurum. Yaptığım idrar testinnde çıktı ama işte doktora gidince netleşecek.bu arada kabızlık folik asitten kaynaklanır.hatta koyu yeşil falan olur dışkı.sdikkat edin bol su için.zorlamayın basura çevirmesin.hamilelikte sık yaşanır çünkü.

mira kuyruklu yildiz.. ben de cok begeniyorum o ismi ama hep dizi ismi diye herkes dalga geciyordu sonradan ben de sevmemeye basladim henüzcok erken karar vermek icin ama galiba oglan da olsa kiz da olsa cift isim koyacagim :)
Guzel isimler ama bende daha çok klasik isimleri severim ama daha hiç aklımda isim olmadı iki isim koyacağım ama kesinlikle

İnşallah hamilesindir canım testler yanitmaz ama bebisin seninledir inşallah

Benim tahlillerde folic değerim ust sınara yakın çıktı doktor folic i bırak dedi daha yarısı bitmemişti kutunun.

Evet herşeyi çok takıyorum maalesef .tüp bebek olduğu için kv biliyordu.bayramda bana yüklenmesin diye eşim Söylemek zorunda kaldı
Amaan boşver sen sinir olucagina onlar sinir olsun sessiz kalma hicbir zaman. Mutlu annelerin mutlu bebekleri olur sen takil kafana gore alemi takma

Benim tahlillerde folic değerim ust sınara yakın çıktı doktor folic i bırak dedi daha yarısı bitmemişti kutunun.
Benim ust siniri geçik cikti tam hatirlamiyorum ama en fazla 16 olmasi gerekiyorsa benim 19du. Dr. cok fazla degil cok iyi folik asite devam dedi haftaya yine konusucam bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…