2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canısı hoşgeldin aramıza ben dedim sana

Benim ust siniri geçik cikti tam hatirlamiyorum ama en fazla 16 olmasi gerekiyorsa benim 19du. Dr. cok fazla degil cok iyi folik asite devam dedi haftaya yine konusucam bu konuyu
Ust deger 19.9 benim 19.6 bu gittigim doktor kendi doktorum degildi, kendi doktorum tatilde oldugu icin sorup rahatsiz etmek istemedim benimde icime sinmedi birakmak sen doktoruna sorunca banada yazar misin canim?

Eklentiler

• P_20160918_133438.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39

Ekledim canım :)

endless love beni de ekler misin? Yaşım 28,ilk çocuk.kilom 58.şehir Manisa.beklenen doğum tarihi 22.05.2017

Ekledim canım

Ust deger 19.9 benim 19.6 bu gittigim doktor kendi doktorum degildi, kendi doktorum tatilde oldugu icin sorup rahatsiz etmek istemedim benimde icime sinmedi birakmak sen doktoruna sorunca banada yazar misin canim?
Tabi yazarim canim ben kadin dogumdan cikip dahiliyeye gidiyorum ve kadin dogumla her konustugumu dahiliye dr.uyla da konusuyorum o da folik asitimin yuksek degil cok iyi oldugunu ve devam etmem gerektigini soylemisti sali gunu yine olcturucem bi daha bakalim demisti dahiliyeci. Sen de dr.unun görüşünü yazarsin ben de tahlilime baktim simdi ust sinir 18 imis benim 19.72 cikmis

Yaa bak gecmisten ders al takma. Banane de gec herseye ezdirme kendini. Hem cocuklarina da ornek olucaksin sonucta sen sessiz kalirsan onlarda sessiz kalir
Kız bende ezdirmem kendimi ama arkadan konuşuyorlar.bide stratejik savaşıyorlar.piskolojik Savaş'ı iyi biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…