2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizimde köpeğimiz var, simdiden alinan oyuncaklara gelip mutlaka merakla bakıyor. Ben sakınca görmedim ama en oyuncaklısından aldım oyun halısı. Bakalim neler olacak :)

Hemen aldirayim bugun parol canim cok tesekkur ederim bari gunduz yatayim dedim oda olmadi kac saattr mide yanmasindan ates basmasindan kivraniyorum saclari cikiyodur diye kendimi avutuyorum :)

Anneler bu kuveti arayp soran vardi . bi sayfada gordum. Benm icin pahali ama dusunenler bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-08-19-53-20.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
Bizimde köpeğimiz var, simdiden alinan oyuncaklara gelip mutlaka merakla bakıyor. Ben sakınca görmedim ama en oyuncaklısından aldım oyun halısı. Bakalim neler olacak :)
Oy kiyamaz insan köpegede ya cocuga al ona alma olmaz bence yani oda can kiskanmayi biliyo benim icin köpeklerde cok özel evinde olanlar sansli :)

Emzirme ürünü derken elektrikli pompadan falan mı bahsediyorsun canım?

Oy kiyamaz insan köpegede ya cocuga al ona alma olmaz bence yani oda can kiskanmayi biliyo benim icin köpeklerde cok özel evinde olanlar sansli :)
Biz eve değil de bahçede beslemek üzere edinecez bizim ufaklık için chow chow lara bayııılıyorummm

H
günaydın herkeze.diş sorunu yaşıyan oldumu hamileliğinde.benım bir dişime dolgu yapılması gerekiyormuş
Hemen aktarayım canım üst arka dişlerimden birinde kavitasyon vardı yani bildiğin oyuk artık o kısımla yemek yemiyordum bi tarftan da olur mu olmaz mı derken doktoruma söyledim dolgudan bişey olmaz dedi devlette bir doktora randevu aldım gittim gebelik durumumu da belirttim istersen iğne de yapmayız dedi iyice sevindim çok ilgiliydi çok yardımcıydı ağrısız sızısız yaptı dolgumu hatta çürük o kadar derinmiş ki doğumdan sonra kanal ister bu dedi belki gitmesem kalan 3ayda dişimi kaybedecektim çünkü diş hava aldı mı çok erken ilerlermiş Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla iyi ebelerle karşılaştırsın hepimizi

Kız felaket tellallığı yapma benimkiler de gayet rahattı hele ikinci dozu hiç bilmedim bile Petisko hadi yırttın bu defa bence

Bana da para verilmez gibi geliyo yabancı değil sonuçta ama nedir çantası eşarbı hediyesi eksik konulmaz benim anam yaşlı olduğu için bak diyemem bile kadının kafası kaldırmaz bebeği tabi eğer maddi açıdan ihtiyacı varsa para da verilebilir duruma göre değişir

Bu arada 29.haftama girdim ve sağ kasık ağrım var 2 gündür.normal midir yaşayan varım gençler?ara ara ağrıyıp geçiyor

C
Canım artık yalancı kasılmalar çok olurmuş yani gayet normal artık alışmamız lazım kasık ağrılarına rahim giderek büyüyor bebek de artık bir kiloyu geçmiştir sende tabi biraz insan kendini bilir ya hani tedbiri de elden bırakmamak lazım bide gaz ağrısı da olabiliyor o da çok lanet bişey

Gaz sancısı olmadığına eminim, yalancı kasılma gibi geçici de değil. Geriye rahim büyümesi kalıyor sebep odur inşallah. Teşekkür ederim canım, iyi geceler...

Kızlar kaçıncı haftadayım hala midem bulanıyor 24 saat, bu gece nedense arttı sanki bulantı sinirden ağladım aylardır bulantısız gecen bi günüm olmadı moralim cok bozuluyor bazen çünki bulantı yüzünden hayat kalitem düştü, doktor bu aylarda artıkpsikolojik tir dedi ama ne alaka yani psikolojim kötü değilki. İsteyerek bebek yaptım ve bebeğiimi cok seviyorum

Biz eve değil de bahçede beslemek üzere edinecez bizim ufaklık için chow chow lara bayııılıyorummm
Cok guzel canim alin valla bende cok seviyorum ama bu gune kadar bi kopek sahibi olamadim malesef bide isvicrede sokakta kedi köpek yok sokak hayvani burda fare, tilki ve kirpi herkes evinde bakiyo kedi köpege sokakta görüp sevemiyoruz ben artik annemlerin yazliga gittikce yazlari sabah ekmek almaya firina giderken kedi görüp gelirken süt alip veriyorum yada pismis sosis falan goturup veriyorum kendimi öyle tatmin ediyorum ki ben hastayim kedi köpege trde yasarken az bakmadim sokakta neler yaptim onlar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…