- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.061
Canm o nasl bişey ben hiç anlamadım kanı verdin suyu içtin sonra tekrar verdin. sonrra tekrar bişi yemeden yıne verdin. ço değişik uygulanmış sana. 3 idrar yazıyor 3 kan alınıyor filan baya karıştırmışlar. doktorunu uyar bu konuda bır diğer kontrolünde ne yaptığınızı anlamadım de. 3 idrar dendi 3 kan alındı zaten karnende görünecek idrar yazdığını yada labaratuvar fişinde görür. göster. hem boşa para alınmış hem boş yere 3kan alınmış. 1 tane yükleme yaptın sonuçda. 50 lik 75 lik 100 lük yapmadın 3tane yapsan tamm 3 kan derim de ne alakaymış ya şaştım valla. ama sen endişe etme sorun yok sende onlar saçma iş yapmış belliki. dikkatli ol bundan sonrasında.Evet canım 3 tane idrar yazıyordu kan alinirkende gördü kızlar kağıtta ama bişey diyen olmadi
Kanı gazlı suyu içmeden verdim 1 kere.sonra suyu içtim 1 saat sonra verdim tekrar bişey yemeden 1 saat sonra verdim yine bu şekilde 3 defa alındı
Idrar testinin şeker yükselmesiyle alakası yok sanırım o zaman 10 tlde ücret ödemiştik anlamadım nasıl oldu
Benim oğlan da aylardır sağ taraftaInsaallah canim. Benm minnak bobregn üstünde tepinmedigi surece iyiyim ama oda tersine. Sag tarafimi mesken tutunmus.oyle komikki bobrego gectm. Sirtima dogru vuruyor inan. Ben gibi ters isleri var :)))) seninki de mide nin orda mi gezinio acaba.
Gittiğimde konuşacağım canım kan verdiğim yerde 2 tane kız aldı kanı ayrı ayrı. kagittada gördüler yani idrar yazdığını bende sormadım böyle olması gerekiyor sanırım diye o kizlarin hatasi bence. neyse canım sorun yokmuş ya sukur onemli olan o benim icin artik :)Canm o nasl bişey ben hiç anlamadım kanı verdin suyu içtin sonra tekrar verdin. sonrra tekrar bişi yemeden yıne verdin. ço değişik uygulanmış sana. 3 idrar yazıyor 3 kan alınıyor filan baya karıştırmışlar. doktorunu uyar bu konuda bır diğer kontrolünde ne yaptığınızı anlamadım de. 3 idrar dendi 3 kan alındı zaten karnende görünecek idrar yazdığını yada labaratuvar fişinde görür. göster. hem boşa para alınmış hem boş yere 3kan alınmış. 1 tane yükleme yaptın sonuçda. 50 lik 75 lik 100 lük yapmadın 3tane yapsan tamm 3 kan derim de ne alakaymış ya şaştım valla. ama sen endişe etme sorun yok sende onlar saçma iş yapmış belliki. dikkatli ol bundan sonrasında.
İnşallah canım benim1 ay önce enfeksiyon vardı canım onun için idrar testi yapılmıştı toz kullandım geçmişti şikayetim yoktu ben bişey söylemeden istedi yani takip etmek için istemiş sanırım.
Seker yuklemesi carsamba gunu yapildi benim 25.haftamda. açlık tokluk 3 defa kan verdim sonucunu da telefondan öğrendim herşey normal sorun yok dedi
Inşallah güzel sonuçlarla dönersin sende canim
Canım benim ilişki sonrası bildiğin sızlıyordu 2-3 gün sürüyordu. Doktora sordum normal dedi :) Şükür son zamanlar yok öyle bir ağrımKızlar vajinasında ağrı acı hisseden var mı?
Yalnız işin garibi çok afedersiniz yalnızca sol dış dudak kısmı ile bacağımın birleştiği yer sanki bi şişlik varmışta acıyomuş gibi hissediyorum. Elimle kontrol ediyorum ele gelen bi şişlik ur gibi bişey var mı diye öyle bişey yok sıktırıyorum etimi o zamanda acımıyor yürürken hareket halindeyken yada yatakta dönerken acıyor.
Yahu hiç böyle hayal etmemiştim sorunsuz bi hamilelik geçirecektim öyle hissediyordum :)
Tuhaf tuhaf ağrılar sızılar neyse buna da şükür diyorum aylarca yatarak geçirenler var diye teselli ediyorum kendimi.
Tabi kesinlikle önemli olan o. ben başka hata yapmamaları için dedim bundan snrası için temkinli ol anlaşılan kafaları karışabiliyor onlarında seninde illa kontrol etmen gerekeecek.evet şükür herşey iyi.olsun.Gittiğimde konuşacağım canım kan verdiğim yerde 2 tane kız aldı kanı ayrı ayrı. kagittada gördüler yani idrar yazdığını bende sormadım böyle olması gerekiyor sanırım diye o kizlarin hatasi bence. neyse canım sorun yokmuş ya sukur onemli olan o benim icin artik :)
26. haftanın içindesindir o zaman 26+0 olunca burda 27. haftandasın der. Aramızda az var ya ondan sordum acaba neden arada o kafar gün farkı var diye ama normal olduğunda da zaten 40 haftayı doldurmayan da var yani illa burda hesap edilen tarihte gelicek diye bir şey yok tabiCanm siteye 20 mayısı ben yaptım. haftam yanlış görünüyordu çünkü. 20 mayıs yaptım haftamı tam göstersin diye adminde sorun var galiba sitede o nedenle öyle kaldı en baştan beri.
Ama bak şimdi 13 mayıs yaptım 27 hafta çıkıyor ama ben 27 haftada değilim.
Neyse bu şekilde kalsın madem doğum tarihi neyse o olsun. hafta yanlış görünsede olur.
Dogru soyluyosun canim benimde sormam gerekirdi orada .bundan sonra daha dikkatli olurum artık bana da ders oldu bu :)Tabi kesinlikle önemli olan o. ben başka hata yapmamaları için dedim bundan snrası için temkinli ol anlaşılan kafaları karışabiliyor onlarında seninde illa kontrol etmen gerekeecek.evet şükür herşey iyi.olsun.
Bazı doktorlar da hiç saçla kılla alakalı değil diyorlar bende bilmiyorum vallaCanim ben yurt disindayim ya ayni marka olmasada soylucem bakalim ilac vericekmi onun icin burdakiler biraz tuhaf hersey normal onlara gore :) annemde saci cikiyo diye oluyo diyo dedim herhalde cok killi olcak bu bebek :)
Evet normal neticede kendisi başlayan bir eylem bu yine tahmini bir tarihtir bence.Himm.. paylaşımı kacirdim sanırım sezeryan için diye düşünmüştüm bende ilk kez duyuyorum normal doğum için bu şekilde gün verildiğini.
Amin cnm inşallaaah.26. haftanın içindesindir o zaman 26+0 olunca burda 27. haftandasın der. Aramızda az var ya ondan sordum acaba neden arada o kafar gün farkı var diye ama normal olduğunda da zaten 40 haftayı doldurmayan da var yani illa burda hesap edilen tarihte gelicek diye bir şey yok tabiAllah hayırlısınız versin
Olabilir bak canım hiç böyle düşünmemiştim :) Minnağını severim annesi.Insaallah canim. Benm minnak bobregn üstünde tepinmedigi surece iyiyim ama oda tersine. Sag tarafimi mesken tutunmus.oyle komikki bobrego gectm. Sirtima dogru vuruyor inan. Ben gibi ters isleri var :)))) seninki de mide nin orda mi gezinio acaba.
Evet canım aç olman gerek. Çünkü açken alıyorlar kanı, şekerli içeceği içtikten bir süre sonra yine alıyorlar.Bu pazartesi dt.gidecegim şeker yuklemesi ister dr.haftam sanırım ama 11bucukta randevum seker yuklemesi icin aç olmak gerekiyomu
Benden neden tek kan aldılar ya kiminden 3 kan kımınden 2 kan kımınden 1 kan alınmış. ben hiç bişi anlamadım. içeçeği içtikten snra kan verdim ben tek allah allah kafam karıştı iyice. herkese farklı uygulamaEvet canım aç olman gerek. Çünkü açken alıyorlar kanı, şekerli içeceği içtikten bir süre sonra yine alıyorlar.
Ben varım cnmKızlar vajinasında ağrı acı hisseden var mı?
Yalnız işin garibi çok afedersiniz yalnızca sol dış dudak kısmı ile bacağımın birleştiği yer sanki bi şişlik varmışta acıyomuş gibi hissediyorum. Elimle kontrol ediyorum ele gelen bi şişlik ur gibi bişey var mı diye öyle bişey yok sıktırıyorum etimi o zamanda acımıyor yürürken hareket halindeyken yada yatakta dönerken acıyor.
Yahu hiç böyle hayal etmemiştim sorunsuz bi hamilelik geçirecektim öyle hissediyordum :)
Tuhaf tuhaf ağrılar sızılar neyse buna da şükür diyorum aylarca yatarak geçirenler var diye teselli ediyorum kendimi.
Bende bir an yazmadım mı acaba diye düşünüp tekrar okudumPink06 Zaten kızım yazmışsın, bende neremle okuduysam bir önceki yorumda kız mıydı bilmiyorum ama yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?