2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
mantıklı...hiç aklıma gelmezdi...o sette çok uygun biberon temizleme fırçası ile emzik de vardı o sette...
4 biberon fazla olur diye almadım..ayrıca sadece temizleme fırçası bile 20 küsür
İkizlere uygun olur o zaman nerde satılıyor dörtlüsü

yanlış hatırlamıyorsam randevu tarihlerimiz aynıydı sizinle 20 şubat :) soracağım bakalım ne diyecek paylaşırım mutlaka sende sor ama aynı şeyleri mi söyleyecekler acaba haberleşiriz bu konuda
Maşallah cnm iyi hatırlıyorsun valla forumda okudum antibiyotikli krem vermişler şişlik yoksa. Mantar olabilir, kremi kullananların geçmiş. Kökleri iltihaplanıyormuş sanırım. Onlarında tek taraflı bizim gibi yalnız değiliz

27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???
Benim dün gece ilk kez çok sancm oldu. gaz sancısı gibi. bıçak sokulmaları filan oldu. lavaboya gıttım . snra yattım 1 er 2şer saat arayla galiba çünkü her gözümü açtığımda ufak ufak sancılarım vardı gece . 4-5 kez uyandım sağ dönünce sağda sancı sola dönüyorum başka bir noktasancı oluyordu. ne olduğunu anlamadım. şuan iyiyim. balık yedim çiğ soğanla cnm istedi acaba ondan mı dedim.

İnşallah canım tek umudum düzelmesi önceki kadar üzülmüyorum ilk gittiğim ayrıntılı ultrasonda kalbindede ufak bi parlaklık var down sendrmu belirtisi hangi doktora gidersen amiyosentz yapmak istiycekler demişti ,ağlamaktn helak oldum akşama kadar , akşamına başka bi perinataloğa gittim kalbindeki parlaklığın önemli olmadığını böbrrklerinde tıkalı olabileceğini doğumdan sonra düzelebileceğini hiçbir hastalık belirtisi olmadığını söyledi , içime biraz su serpti , dün kendi doktorum da böbreğin biraz daha büyüdüğünü söyledi ama en azından hastalık belirtisi olmadığı için seviniyorum , inşallah normal boyutlarına ulaşır bebeğimin böbrekleri

Günaydııııınnnnnnnnn
Kızlar dün haberlerde izlediniz mi annenin isteğine göre sezeryan kaldırılmış.Artık Keyfi sezeryana 2 bin TL ceza gelmiş.
Çok saçma ya bu kadar aç insan , fakir insan varken şehit-terör, maaşlarda sıkıntı, geçim zorluğu yaşanırken , yüksek seyreden enflasyon, gelir dagilimda dengesizlik ve egitim seviyesinin yetersizligi varken uğraştıkları konuya bakın.
Kadının sezeryan olması yasaklanıyor.
Ama düşünmüyorlar kadının normal doğum için kendini hazır hissediyormu,yaşadığı korkuları neler,psikolojik olarak yaşadığı problem var mı geçmişinde normal doğumla ilgili?Belki bu nedenle bile sezeryan olmak isteyebilir.

Biraz sinirlendim akşam bu habere.

Gazdır o gaz korkma soğan da gaz yapar zaten yiyip de yattıysan sıkışıp kalmış olabilir

Günaydin kizlaaar, sabah yine meksika dagalanmasi yapti kizim acikmis galiba yaniz artik tekmelerken bazen hafifte olsa bi aci hissediyorum. İyice guclendi galiba minnak tavşanim
O dalgalara bazen bende şahit oluyorum iki gündür biraz temizliğe verdim kendimi ama oğlum galiba küstü bana çok oynamıyo oda annesiyle yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…