2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar albebek ten alışveriş yapan var mı bebek odası takımı alan var mı acaba
ben beğenmiştim bir takım oradan belis nova takımı alacaktım hafta sonu kayınvalidemle gezerken kanz dan bi takım gördük oda uygundu onu aldık.Alanlar var memnunlar özellikle Belis marka olanları seç kaliteleri çok güzel kanz da da vardı aynı marka ama daha pahaliydı fiyatı .

Teyzecimm biz doktora gittik hersey yolundaymis 1150 kg olmus benim oglusum formunu koruyo kilosu tam haftasinda :))
Oy yavrusum. O kadar hareket ve eforr niye saniosun annesii. Formunu yerim onun. Daha iyi olsun insaallah. :)) bizim daha cok var teyzesi 2 haftackk

Trendyolda oyuncaklarda acayippp indirimmm var koşunnn koşunnn kaçırmayın. Nerdeyse 70 tl olan oyuncaklar bile 10 TL'ye düşmüş. Çokta eğitici alıp sonraya saklarsınız. Kaçırmayınnn bu fırsatııı

Oy yavrusum. O kadar hareket ve eforr niye saniosun annesii. Formunu yerim onun. Daha iyi olsun insaallah. :)) bizim daha cok var teyzesi 2 haftackk
Aminn kuzum hepimizin yavrulari saglikli iyi olsunlar. Onceleri dönerdi tekmeleri gucsuzdu ama heryerde hissederdim biraz buyudu belli yerlerde daha agir ve sert garip geliyo hala bana ve yakinda tekmede atamicak gerilcek minnak elleri ayaklari cikicak karnimdan sonra kucagimda :) esime diyorum yazik skisip kalcak yavrum uzuluyorum oda kiskanc ya diyo bisey olmaz allah öyle yaratiyo bende öyleydim uzaydan gelmedim iyi besle prensesimi 2 hafta annesi güzelce kilo alsin güzel haberler getirin bizede.

Skissin annesi azicik rahat dursun kiskaniyoruzz belkiii:)))) Rabbmz oyle guzel yaratmski. Kim bilir dizayn nasildir icerde. Anne olmakta zor otur sen rahimdeki bebegi dahi düşün hehe :)))) benmki hareket etmiyor ya pek etse hc dayanamazdm. Hareket edince ciksinda sevym istiyorum. Cok nadirde olsa bazen guclu tekmeler salliyo. Buyumus minnoslarimz. Martn basinda gidelim bakalim. Totoyu buyutmusmu prenses :))

Kızlar siz hastanede giyilecek iç çamaşırı, gecelik ve sabahlık takımınızı nereden aldınız ben internetten bakıyorum hiç güzel bulamadım
Istanbuldaisen eminonunde bi yer var kurkcu handi galiba ordan alicm ins. Yada sark han mi bilemedm. Ama ful anne bebek uzerine

Günaydın kızlarr, nasılsınız? Bizim minik kelebeğimiz 27.haftaya giriyor bugün, büyüdüğümüz için çok heyecanlıyızz çok şükür bir sıkıntımız yok, bel ağrıları başladı sadece hafif hafif. Bir de bu minnoş içeri içeri tekmelemeye başladı yahuu, göbeğe değil sanki arka tarafta ne varsa oraya geçiriyor tekmeleri bir de aşağı doğru. Poposunu döndü galiba bize dün akşam uyutmadı 1 saat kesintisiz mi vurulur, badem yemiştim çıldırdı enerjiden, aklınızda bulunsun

Geçen hafta benimde kontrolum vardi normal evde tartilinca 10 kilo almistim ama doktorda kiyafetle botla falan 12 kilo cikti be doktor bana millet 12 kilo ile doguruyor dedi bu ne falan dedi 1 haftadir diyet gibi besleniuorum resmen
Ayy ya doktorda moralini bozmuş bana dese öyle ben naparım. bende 10 kiloya yakın aldım. bu ay 2-3 kiloyu gördüm ben ya of pzartesi inşallah bişey demez bana

Ayy nolcak bizim bu halimiz. Esime sevgililer gunu hediyesi olur diye dusunup eve baklava aldim. Esim de sasirdi sen yemezsin ki nerden cikti dedi. Sana aldim dedim:)
Valla cnm bende bilmiyorum bende dün masa hazırladm sürpriz olsun diye ama hep hamur işi olmuş farkında değilim .pasta tatlı filan derken birde pizza yaptım özenerek sabaha kalmadı nerdeyse ya of yedim hep bu sevgililer günü gerçekten zarar her yönden yaaaaa

Ayy ya doktorda moralini bozmuş bana dese öyle ben naparım. bende 10 kiloya yakın aldım. bu ay 2-3 kiloyu gördüm ben ya of pzartesi inşallah bişey demez bana
Aynen bir de bana suyun fazla falan dedi diyet gibi beslen dedi 2 haftadır kilo almadin ama bu seferde diger kontrole kadar acaba bebiş kilo almis midir diye dusunecem hep

Bende bunu aldım :) hem bi tavsiye uzerine hemde yorumlari bayadır bakiyodum cok iyi. ilk buyuk esyamız :) yuzde 50 indirimde hemde

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-15-08-09-44.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
Ay kizlaaaaaaaaar bu gece rüyamda bebeğimi gördümmmmmm var mı benim gibi gören
Allahım rüyada bile ne tatlıydı sarılıyordum kokluyordum
Bembeyaz teni vardı
Annemler falan hep yanımdaydı
Allahım rüyada böyleyse gerçekte nasıl duygular yaşayacaz
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bizleri

Canim demir ve omega kullaniyorum.decavit tarzi bi vitamin kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…