2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm çok güzllll. ama o dantel kısmı neereye geliyor yakası hava alır hasta olur yazın giycek ama sanırım yaka kısmı baya açık hava alması açısından. memişlerine kadar iniyor gibi
Memişi mi var sanki Bursanın sıcağıcok bunaltıcı oluyor bana üşümez gibi geliyor ama, duruma göre hareket etmekte fayda var

bi hemeroid olmadığım kalmıştı oda oldu tam oldu
nasıl bir gebelik sürecidir bu yaa hiç bu kadar zor geçirebileceğimi düşünmemiştim...
Var mı başına gelen ??

evet aynen cnm. ev tipi almassam acaba onu evde oturma odasında kullanabilirmiyim .yada olmadı yatağını içeri getirip götüreceğim.öylede yapabilirim.ev geniş odalar karşılıklı. bir o oda bir bu oda gezeriz yatakla

nasıl bir gebelik sürecidir bu yaa hiç bu kadar zor geçirebileceğimi düşünmemiştim...
Var mı başına gelen ??
Canım gebelikte sık yaşanılan bir hadise olduğunu biliyorum. Yaşamadım ama yediklerine dikkat edersen geçmiyor muymuş? Doktor nasıl bir bilgilendirmede bulundu?

Var mı başına gelen ??
Ben de oldum canım.sıcak suya oturunca hafifler demişti doktorumuz yapmaya çalışıyorum iyi geliyor sen de dene.sorma bazen canımı çok acıtıyor.deli gibi de su içerim halbuki

Canım bakarsın doğduktan sonra eğer beşik taşımak zor gelirse alırsın ana kucağını. Ya da pusetini kullanmayı denersin. Kullanışlı olursa hiç gerek yok almana Tamamen deneme yanılma yoluyla halledersin

cnm banada oluyor . ben geçende yazdım hatta. sağ üst kısma vuruyor bana.tam göğsümün altına.

Canım gebelikte sık yaşanılan bir hadise olduğunu biliyorum. Yaşamadım ama yediklerine dikkat edersen geçmiyor muymuş? Doktor nasıl bir bilgilendirmede bulundu?

daha dün fark ettim, 20 şubatta randevumuz acılı bir kabızlık durumum yoktu nette okuduğuma göre varis kaynaklı olabilirmiş. Umarım tedavisi mümkündür

Ben de oldum canım.sıcak suya oturunca hafifler demişti doktorumuz yapmaya çalışıyorum iyi geliyor sen de dene.sorma bazen canımı çok acıtıyor.deli gibi de su içerim halbuki

benim elime meme gibi bi şişlik geldi netten baktım 3.evrenin tanımına uygun benimki sizinkide o şekilde miydi?
Sıkıntılı tabi bide muhasebeciyim tüm gün oturuyorum halimi siz düşünün

Canım normalde baharatlı falan da yememen gerekiyor, azdırmaması için. Su içmeye de devam et

daha dün fark ettim, 20 şubatta randevumuz acılı bir kabızlık durumum yoktu nette okuduğuma göre varis kaynaklı olabilirmiş. Umarım tedavisi mümkündür
Vücutta varis olduğunda hemoroid mi yapıyormuş yani Allah allah nasıl bir bağlantı varmış. Bak araştırmamıştım hiç, yeni duyuyorum

Diğer ana kucağı bence fazladan masraf ve çoğu insan cocuk hareketlenmeye başlayınca kullanamadığını yazmıştı. Elemiştim bende o yüzden. İlerleyen zamanlarda baktık çok zorlanıyoruz gerçekten gerekli o zaman alınır diye düşünüyorum

cnm banada oluyor . ben geçende yazdım hatta. sağ üst kısma vuruyor bana.tam göğsümün altına.
Aynen sag alt gogsume vuruyo dun sabahta vurdu, bu sabahta vurdu. Bilemedimki baya ilginc geldi bana. Senin yazdigini gormemisim demekki, ozaman normal herhalde . Ay dedim bu cocuk kacak mi yapti acaba

Evet bende o yüzden almaktan vazgeçtim. başka altarnatif bakıyorum. dediğim gibi yapacağım ama deneyeceğim. evet birde pahalılar kaliteli olanlar zaten 80-90 tl lik almam. eğer öyle bişey alacaksan bebek düşmemesi için en az 300 ü görecek. bazı bebekler yatmıyomuş gerçkten bende okudum yorumları kadın almış bebeğim kullanmadı 2. el satıyorum diyor.

Aynen sag alt gogsume vuruyo dun sabahta vurdu, bu sabahta vurdu. Bilemedimki baya ilginc geldi bana. Senin yazdigini gormemisim demekki, ozaman normal herhalde . Ay dedim bu cocuk kacak mi yapti acaba
hahah yok kaçak değil bende boyumu uzadı sğmıyor galiba dedim. korktum yani daha 3 ay var. arada oluyor birde işin kötü tarafı ince dokuya vuruyor cız ediyor acı olarak ufaktan

Ben tiny love 3in1 aldim, en uzun sure kullanilabilen anakucagi olarak geciyor. Tabi bebek bunda yatiyor ve oturuyor pozisyonlari var yani 3 kademeli. Yan taraflari da korumali, donse de dusmez. Benim ev iki katli oldugundan mecburi almam gerekiyordu, bebis odasi ist katta ve mutfak oturma odam alt katta. Bunuda incele canim, yorumlari genelde guzel. Titresimm ozelligi ve donencesi var. 400liraya aldim. Aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…