2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Bende görmüştüm geçenlerde emziriyordum yavrumu :)

Aynen bir de bana suyun fazla falan dedi diyet gibi beslen dedi 2 haftadır kilo almadin ama bu seferde diger kontrole kadar acaba bebiş kilo almis midir diye dusunecem hep
Alır bence ya senden beslenir o merak etme .düşünsene 9 ay kusanlar var yemek yiyemeyenler var zar zor.onlar nasl doğuruyor 3 kilo 3,5 kilo ? Bakarsın bu şekilde hem bebek ne kadar almış oluyor.

Evet cnm bende göörüyorum bazen bembeyaz. hatta dün gördüm. gülüyordu biraz. allahım gerçek çıkarsın rüyalarımızı kısa zamanda gerçeğini yaşayalım inşallah

Bende bunu aldım :) hem bi tavsiye uzerine hemde yorumlari bayadır bakiyodum cok iyi. ilk buyuk esyamız :) yuzde 50 indirimde hemde
İnşallah kullanabilirsiniz. Bebeğin kısa sürede büyüdüğü için (kilo,boy vs olarak) uzun süre kullanılamadığını duymuştum. Bazı bebeklerde sıkılıyormuş. Tabi her bebek bir değil, sizinki sever inşallah

Kızlar ev tipi ana kucağından bahsediyoruz ya şimdi. benim hem önüme takacağım hem de araba koltuğu var onu da evlerde kullanabiliyor muşuz sonuçda biyere gidince mesela. ev tipi ana kucağı bakıyorum netten gereklimi acaba. bebeklerimizi o olmasa nereye yatıracağız evde içerde.benim koltuğum düz değil . biraz pofuduk pofuduk koltuğum var spor koltuk. L şeklinde oraya yatıramam pof pof olduğu için.. yatağı odasında olacak,gerçi tekerlekli içeri getirip odasına mı götüreceğim hep ? Bi el atın bana bakim bu konuda kızlaaarr

60 kiloya kadar kapasitesi var sever insallah 3 yasinda ve suan kullanan birinden tavsiye aldm en uzun sure kullanilan ana kucagiymis forumlarda da baktm :) bebisim de sevsinnnn

ben de isviçredekilere yuh dedim zaten sana diil cnm :)

Canım su travel sistem Bebek arabalarıyla alınan ana kucağı Yok mu onla bir yere giderken de evde de tutabilirsin. Onun dışında zaten hep uyuyacaklar ilk zamanlar :) beşiğinde de yatırırsın. Ben hem oda yapacağım hemde anne yanı beşik alacağım. Chicco next 2 me anne yanı beşik. Ev içerisinde de kolay taşınabiliyor. Bir yere gidince de ana kucağında yatırırım diyorum.

bu arada evimdeki koltuğum bu aynısı. Yukarıdaki yazımda bundan bahsediyorum.

Eklentiler

• ke_k_1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 72
Senin söylediğin puset sanırım hem araba koltuğu hem cıkartılıp elde taşınabilenler. Seyyar yani. Bende ev tipi anakucağı almayı planlıyorum açıkçası. Elektrikli olmayanlardan. Hem hafif sallanır, bebeğimde severse oturma odasında vs yatırması rahat olur diye düşünüyorum. Beşiği öyle ordan oraya taşımak çok mantıklı değil.

Teşekkürler canim 3 tane yeni dogan takimim var diger dediklerini 0-3ay alsam daha iyi olur di mi ?

evet cnm. yalnız kızlar dikkat edin bebek kıyafetleri 0-3 ay olarakd eğil 0-1 ve 1-3 olarak ayrılıyor. ben oğlum ilk doğduğunda hep bakmadan 1-3 almışım hepsi büyük gelmişti. sonra gece gece gidip eşimle 0-1 almıştık. çok minnak oluyo zaten 0-1 ler 1-3 lerden çok farklı :)

Hı tamm evet var benden o işte arabasının koltuğundan bahsediyorsun değil mi ? tamm işte o var bende. onu oturma odasında kullanabilirim o zamn rahat edermiki bebek onda. tabi ilk zaman benim odamda olacak yatağında. dedim tekerlekli içeri alırım yatağını ara sıra orda yatar dedim de zor olur diye düşündüm nereye yatıracağım dedim . hımm o zamn dediğin gibi rahat ederse içerdede dursun isterim arada biz otururken bakarım miniğime.

Kizlar benim bebiş bazen baya baya yukarilardan vuruyor, gobek deligimin baya uzerinden yani midemin yanindan vuruyor. Ancak haftama gore baktigimda suan rahim boyu gobek deliginin biraz uzeri olmasi gerek. Bu kadar yukarilara vurabilmesi normal mi acaba tecrubeli annişler dery.a si ne diyorsunuz bu duruma asagidaki resme gore 36larda olmasi gereken rahim boyu var ama suan benim bebis okadar yuksege cikmamis olmasi lazim. Yoksa icerden vurunca ben mi oyle hissediyorum, ama gozumle gordum vurdugu yer sallandi yani

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
Istanbuldaisen eminonunde bi yer var kurkcu handi galiba ordan alicm ins. Yada sark han mi bilemedm. Ama ful anne bebek uzerine
havuzlu han ben de ordan aldım çok güzel modeller var bi tane mavi aldım .Bir daha ki sefere bir tane de ekru 3 lü takım alacağım.Atlet emzirme Sütyeni lohusa kilotu falan herşey var zaten .

Kizim olsa gozum kapali alirdim bayildim alin kizlariniza noluur cok cici
Ama bizim minnoslar yazin baya kucuk olcaklar, bu kadar bacak kol acik giydirebilir miyizki? Sanki üsürler ya ben bu yaz en fazla kisa kol giydiririm ama sort veya kolsuz giydirmem gibi geliyo 3-4 aylik olcaklar agustosta-eylulde felan ama cok tatliymis gercekten

Kizim olsa gozum kapali alirdim bayildim alin kizlariniza noluur cok cici
cnm çok güzllll. ama o dantel kısmı neereye geliyor yakası hava alır hasta olur yazın giycek ama sanırım yaka kısmı baya açık hava alması açısından. memişlerine kadar iniyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…