2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi yaa.iğne diyince ben de ciğer geliştirici falan mı dedim acaba sizin orda her ihtimale karşı yapıyorlarsa.biz 2 doz yaptık tetanozu.bende o kollardan bacaklardan öpüyorum münnoşunu.oh çok şükür darısı başıma inşallah

B
Benim doktor cok yogun bu randevuyu bile zor buldm ama baktm 4 saaf bekletcekler kacarim hastaneden ben :) dayananmki acliga

Yok canim esim gelicek Allahtan kendimi biliyrm acliga dayanamam cunku

Benim ufaklık da bugün dinlendi teyzesi. İki gündür biraz fazla yordum sanırım kendimi. Canım içe mi vuruyor tam anlamıyorum ama bazen içim bir garip oluyor gıdıklanma-acıma gibi. Genelde karnımın sağ alt tarafında oluyor. Belki pozisyonuyla alakalıdır annesi sırtını döndüyse karnına, sırtına doğru vuruyordur minnak

Ne yani cikileta da yiyebiliyor muyuz , dondurma yiyebiliyor muyuz, pasta yiyebiliyor muyuz Dermisim
Allah korusun da yarin öbür gün inşallah şeker hastası olmam pasta çikolata bunlar benim vazgeçilmezlerim oldu ya nabarım sonra ben şerbetli tatlı neyse de kremalilar hele ekler ay dondurma mi yanında baklava bi de uffff uf çok merak ediyorum doğumdan sonra nasıl olcak bu diyet bunca güzel şeyler varken en iyisi şehir merkezinden uzaklaşıp köye yerleşmek en azından gidip alma imkanı olmaz

Heralde teyzesii. Bu ballari cozenr kadar doguracagz haha:)) hic vurupta canmi actmadi. Bu gunde dinleniyodu yavrusum. Bi ara dertlendm cok yatiosn minnak diye. Ilk kez oyle kuvvetli vurup elimi ittirdi. Ama yine acitmadi. Kiyamiyor anasina heralde. Bana cekmems babasi kliklii oy yerim. :))

Tatlim seker duzeyini bilmiyorum ama diyetisyende diyabet hemsiresi de ozellikle tembihledi beni. Dogrudan sekerin katildigi seyleri yeme diye hep. Ama senin yazdiklarina gore bence sen koye de gitsen ordada sut dogal un dogal deyip kendin yaparsin tatlilari:) Ben bu marifetli annelerden herseyi beklerim

Yok canim allah korusun bu arada altta agri vardi ya söYledim alttan bakti rahim uzunlugu 4.8 cm bi sorun yok hersey yolunda dedi allahin izniyle dogumu normal zamana bekliyoruz. Bende görücem bakalim kac kez yapcaklar, kadinlarin 5 senede bir yaptirmasi lazim dedi ondan dolayida belki bir yaparlar bilmiyorum yoksa onceden 10 senede birdi asi. Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz yarina hayirlisiyla gidin gelin.

Teyzecimm biz doktora gittik hersey yolundaymis 1150 kg olmus benim oglusum formunu koruyo kilosu tam haftasinda :))

En güzel hediyeymiş canım benim eşim de bayılır bırak beni de alıştırdı kendi gibi
Allahtan benim esimde begendi. Hediyem bosa gitmedi:) Evlendikten sonra benimde beslenme duzenim biraz onunkine benzedi. Sebze agirliklidan et yogun bir duzene gecis oldu. Erkekler genelde etcil oluyor iste napalim.

Benim sonuca doktor normal dedi de doğru diyorsun hiç bulamasak o sütle yapılır tatlı yine yapılır iştaha engel olamadiktan sonra

Hehehe hakikaten ya anca çözeceğiz Yerim onu kibar kız :) Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…