2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bacaklarımı hafif açınca vajinada,bende de ağrı oluyor ama normal bence de.endişe etmedim hiç ki zaten dediğin gibi her kontrolde bakıyoruz rahime açılma felan var mı diye

Kiz yok ne diyosun sen. Onlarda hep saf seker var iste. Adi bile gecmiyor onlarin nerdee:)
Ufffff lanet olasica seker, en güzel seylerde hep zararli olmak zorunda mi neyseki gebelikte canim tatli cekmiyor, rahatim simdilik, belki bu sayede alisirim da doğumdan sonra da tatliyla aramda mesafe olur diye avunuyorum
B

Benim doktor cok yogun bu randevuyu bile zor buldm ama baktm 4 saaf bekletcekler kacarim hastaneden ben :) dayananmki acliga
Canim sen yarin doktor randevunu hallet, doktorun sana yuklemeyi yazar ama ayni gun yaptirmak zorunda degilsinki. Sonucta istedigin bi sabah erkenden gidip yaptirabilirsin. Kan alcaklar sonucta 24saat aciktir genelde. Oyuzden yarin yaptircam diye kasma, gec saatlere kadar ac kalman iyi gelmez sana
Kiz sus hala tatlilari sayiyor yaaaaaa, burda diyet yapanlar vaaaaaarsaka saka benim asermem sifir yani hicbise canim cekmiyo, ceksede umursamiyorum yani
Seninde kendi olctugun degerlerin iyiymis canim. Hep o verdikleri icecekten:) Onu icmeyince seker filan cikmiyor bizim yediklerimizden:) Insallah hep boyle gider sonuclarin
Aynen ya o icecekte ne varsa artik, resmen sekerimi firlatti ki oturum 10-15 dilim baklava yemeyecegime gore o degerleri görmem imkansiz zaten. Keske 50lilik yukletseydi doktorum, 75fazla bence Bakalim yarin sabahta olcecegim, sabahlari daha yuksek cikiyor seker malum gece hareketsizlikten dolayi insallah hepimiz rahat ve saglikli gebelik geciririz canlar

Serbetlilere alıştım da o ete alışamadım ben ya hala daha pek yiyemem
Bende tatliya alisamadim. Et yedigim halde gecen doktora şikayet ediyordu. Az et yiyor bebegin gelisimi geriler mi diye:) Yiyorum bir de begendiremiyorum. Allahtan doktorum super boyle seylerde hic ustume gelinmesine izin vermez. Zaten erkeklere gore esleri hep az yiyordur dedi de rahat ettim:)

Maşallah annesi. Tekmeleri ve hareketleri ne alemde peki?
Sagol teyzesi yavrular her daim iyi olsun bizlerde mutlu :) nasil olsun benim oglum vurup duruyo valla oynak bi cocuk, geceleri uyanik. esim ultrasonda görünce diyo boks yapiyo oylede tuhaf vuruyo yani su an bile oturdugum yerde kaburgalarimi tekmeliyo sanki hirsini aliyo biseyden anasi hep stresli cocugumda öyle galiba yeride bol tabi rahim neredeyse migdemde cok az kalmis dahada yukari cikarmi bilmiyorum :) her gun ayni olmuyo tabi hareketler benim yorgunluk durumuma bagli

Benimki de şu an hıçkırıyor..günde en az 3 defa hıçkırıyor.bazen sıkıcı oluyor kuzum rahatsız oluyor gibime geliyor

bacaklarımı hafif açınca vajinada,bende de ağrı oluyor ama normal bence de.endişe etmedim hiç ki zaten dediğin gibi her kontrolde bakıyoruz rahime açılma felan var mı diye
Benimde son iki gundur ayakta durunca baski yapiyodu agri oluyodu lavaboyada daha cok gidiyorum ya 2-3 haftadir galiba hep asagida baski var kafasini koymus oraya belki saga sola falan dönüyo ondan agriyo. Bende bu gun olcagini biliyomus gibi dusa girdim ama temizlik yapmasi cok zor oluyo onuda görmüs oldum 9 aylikken ne yapicam acaba allah yardim etsin bu arada sen tekmelerini nerde hissediyorsun bebisin? Benim genelde göbek deliginin 5 cm ustunde sagda ve solda hissediyorum ama kafasi simdilik asagida acaba daha asagi vurdugunda farklimi duruyo onu bilmiyorum

Benimki de şu an hıçkırıyor..günde en az 3 defa hıçkırıyor.bazen sıkıcı oluyor kuzum rahatsız oluyor gibime geliyor
Oy ben kurban olurum ona hickiriklarina ya gecen okumustum diyorlardi anne karninda cok hickiran cocuk doguncada hickiriyormus, senin oglan geldiginde görcez bakalim öylemi oluyor. Bende hickirik hissettim sanirim cözmeye calistigim kadariyla cok dikkat etmiyorum ama gecen gun iki kez hickirdi. Niye hickiriyolar acaba rahatsiz olmasin kuzu kiyamam yazik ya benim cok icim aciyo bu günlerde bebislere yerleride daraliyo ya.

Evet canim haklisin baktm 4 saat bekleticekler bikac gun sonra vereyn kan

Sen dedin pasta yiyebiliyor muyuz dondurma falan ben de hemen homiligırtlak başladım hayallere

Vallahi hemen her yerde hissediyorum dönüyor habire kuzucuk.diyaframı gelişiyormuş ciğerleri gelişiyormuş böylelikle.iyi bişeymiş yani.kafaları ufacıktır şimdi yAa..bacakları sıska ve güçsüzdür oyyyy yerim.

Nasilda tatlilar ya kimbilir kucagimiza aldigimizda neler hissedicez yep yeni bir hayat baslicak bizler icin. Ben güclü hissettigime ayaklari alt tarafta gucsuz olan elleridir diye dusunuyorum bilemiyoruz tabiki az kaldi yakinda belli olur eli ayagi nerede. Sag salim bi kavusalimda cok sabirsizlaniyorum zaman yaklastikca

Merhaba. Bizim minnosa ev tipi ana kucagi aldim. Alan veya kullanan var mi?

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-15-00-46-12.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…