- 5 Eylül 2016
- 460
- 349
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.341
bi hemeroid olmadığım kalmıştı oda oldu tam oldu
nasıl bir gebelik sürecidir bu yaa hiç bu kadar zor geçirebileceğimi düşünmemiştim...
Var mı başına gelen ??
Hahahaha vallla sigacakalr yapacak bise yokhahahyok kaçak değil bende boyumu uzadı sğmıyor galiba dedim. korktum yani daha 3 ay var. arada oluyor birde işin kötü tarafı ince dokuya vuruyor cız ediyor acı olarak ufaktan
İnşallah ilerlemeden geçer canım, çok geçmiş olsunbende başıma gelince okudum cnm evet varis kaynaklı olabiliyormuş, kanama olmadı hiç.
dikkate alıp inceleyeceğim ama siz yazınca aklıma geldi önümüzdeki günlerde bir emzirme eğitimine katılacağım. Sizlerde nette bulunduğunuz şehirlerde eğitim oluyor mu bir araştırın bakalım.
cnm sen iyi yapmışsın almakla. senin odaların üst kattaydı galiba. bende olsam alırdım benm odalar karşılıklı ya yatağı arada içeri getirip götürüm ben olmadı 2 dakıkamı almaz. bi öyle denim. olmadı alırım bende. biraz pahalı geldi evet kullanış yönünden çok fonksiyonlu seninki. şimdilik başka eksiğini alim. inşallh gerek kalmaz banaBen tiny love 3in1 aldim, en uzun sure kullanilabilen anakucagi olarak geciyor. Tabi bebek bunda yatiyor ve oturuyor pozisyonlari var yani 3 kademeli. Yan taraflari da korumali, donse de dusmez. Benim ev iki katli oldugundan mecburi almam gerekiyordu, bebis odasi ist katta ve mutfak oturma odam alt katta. Bunuda incele canim, yorumlari genelde guzel. Titresimm ozelligi ve donencesi var. 400liraya aldim. Aklinda olsun
cnm kac gundur kuruyemıs alıcam alamadım badem enerji veriyo demek bebişler durmuyo denemek lazım ::)))) maşallah size ben de 27 yibitiriyorum bu zor günlerimizi çok arıyıcaz çokkkGünaydın kızlarr, nasılsınız? Bizim minik kelebeğimiz 27.haftaya giriyor bugün, büyüdüğümüz için çok heyecanlıyızzçok şükür bir sıkıntımız yok, bel ağrıları başladı sadece hafif hafif. Bir de bu minnoş içeri içeri tekmelemeye başladı yahuu, göbeğe değil sanki arka tarafta ne varsa oraya geçiriyor tekmeleri bir de aşağı doğru. Poposunu döndü galiba bize dün akşam uyutmadı 1 saat kesintisiz mi vurulur, badem yemiştim çıldırdı enerjiden, aklınızda bulunsun
Hahahaha vallla sigacakalr yapacak bise yokbende aci olmuyorda yani resmen sag gogsumun altina vuruyo bende aynen Oldum. Esime soyledim yokua gazdir diyo ama bariz goruyorum tekmesini oyle gaz mi olur icimde bir fay hatti mi var yani dedim icimdeki baku ceyhan boru hatti kacak yapmadiysa bu kizimiz dedim
havuzlu han ben de ordan aldım çok güzel modeller var bi tane mavi aldım .Bir daha ki sefere bir tane de ekru 3 lü takım alacağım.Atlet emzirme Sütyeni lohusa kilotu falan herşey var zaten .
bi hemeroid olmadığım kalmıştı oda oldu tam oldu
nasıl bir gebelik sürecidir bu yaa hiç bu kadar zor geçirebileceğimi düşünmemiştim...
Var mı başına gelen ??
benim katılacağım eğitimde ücretsiz :) ücretli eğitimde hiç duymadım zatenbazen ücretsiz seminerler oluyor, ama para verip eğitim almayı düşünmüyorum acıkcası..
nerdeydi bıu eğitim ve ne eğitimiydi? kaçırmışım:) eskişehir'de mi?benim katılacağım eğitimde ücretsiz :) ücretli eğitimde hiç duymadım zaten
havuzlu han da birsürü seçenek var hem bebek için hem anne için bebek arabasından tutun da lohusa geceliğine kadar. ben bi çok şeyi ordan almıştım. bide kızlar hastanede pijama takımı pek rahat olmuyo gecelik alın zaten kanamanız olduğu için hasta bezi bağlıyolar ve pijamada da kocaman hiç hoş bir görüntü olmuyo gecelik en iyisi herşeyi kapatıyo en azından... ben gecelik kullanmıştım çok rahat ettim. mevlütte de lohusa pijama takımımı giymiştim. tavsiye ederim...
bende birçok şeyi oradan aldım. bence gecelik hastane zor olur pijama daha derli toplu yürürken yatağa çıkarken felan .ben luhusalar için kilotlar var hasta bezi gibi onlardan aldım zaten iki gün falan yogun kanama oluyor sonra normale dönüyor.
Canım günaydın, geçen hafta muayenemde istedim. Özellikle kramplarım başladığı için. Ama doktor decavitin içinde magnezyumda var gerekli değil dedi, vermedi. Sende kendi doktoruna bir danış istersen.Kızlar günaydın. Sizler bebişi görüyorsunuz benim de psikopat rüyalar patlak verdi bu ara
Benim de bugünkü sorum şu: magnezyum ü herkes kullanır mu yoksa doktorlar şikayet olunca mı veriyor. Ben bugüne kadar ufak tefek şikayetlerimi hiç söylemedim; o da kullan demedi.
buradan sipariş veriyorum havuzlu hana gidip alacağım cnm şubat sonunda. kargo parası vermek saçma çünkü 120 tl lik alışveriş yapman gerekiyor.Kızlar siz hastanede giyilecek iç çamaşırı, gecelik ve sabahlık takımınızı nereden aldınız ben internetten bakıyorum hiç güzel bulamadım
buradan sipariş veriyorum havuzlu hana gidip alacağım cnm şubat sonunda. kargo parası vermek saçma çünkü 120 tl lik alışveriş yapman gerekiyor.Kızlar siz hastanede giyilecek iç çamaşırı, gecelik ve sabahlık takımınızı nereden aldınız ben internetten bakıyorum hiç güzel bulamadım
Benimde oluyo canim.hatta kaburgama dayandigini hissediyorum bazen ozellikle otururken vuruyor yukardan bizim ve bebegin o anki pozisyonundan kaynakli sanirimKizlar benim bebiş bazen baya baya yukarilardan vuruyor, gobek deligimin baya uzerinden yani midemin yanindan vuruyor. Ancak haftama gore baktigimda suan rahim boyu gobek deliginin biraz uzeri olmasi gerek. Bu kadar yukarilara vurabilmesi normal mi acabatecrubeli annişler dery.a si ne diyorsunuz bu duruma asagidaki resme gore 36larda olmasi gereken rahim boyu var ama suan benim bebis okadar yuksege cikmamis olmasi lazim. Yoksa icerden vurunca ben mi oyle hissediyorum, ama gozumle gordum vurdugu yer sallandi yani
Tarzbebeklerdi sanirim canimSayfanın adı ne ki? Takip edelim
Kuzucum temmuz gibi giydirilir sanki gecen yil kuzenim mayisin 16 sinda dogum yapti temmuz agustosta sadece zibin gidiriyodu.Ama bizim minnoslar yazin baya kucuk olcaklar, bu kadar bacak kol acik giydirebilir miyizki? Sanki üsürler ya ben bu yaz en fazla kisa kol giydiririm ama sort veya kolsuz giydirmem gibi geliyo 3-4 aylik olcaklar agustosta-eylulde felanama cok tatliymis gercekten
Memislerinden opersin sende annesi :))) zibinsiz kiyafet tahris eder zaten giydirilmezcnm çok güzllll. ama o dantel kısmı neereye geliyor yakası hava alır hasta olur yazın giycek ama sanırım yaka kısmı baya açık hava alması açısından. memişlerine kadar iniyor gibi
Canim sana.yine yazmistim ben.sanirim 14. Haftada basladim kan ilacina 22. Haftada 13 ten 11 e dusmustu ilac aldigim halde.doguma yakin muhakkak verirler sana kan kaybimiz olucsk cunkuÖnemli olanlar onlar zaten. Bana da ısrarla kan hapına başlamadılar. Ben de o konuda meraklanıyorum geç mi kaldım diye...
Tamam canım bakayım biBenimde oluyo canim.hatta kaburgama dayandigini hissediyorum bazen ozellikle otururken vuruyor yukardan bizim ve bebegin o anki pozisyonundan kaynakli sanirim
Tarzbebeklerdi sanirim canim
Kuzucum temmuz gibi giydirilir sanki gecen yil kuzenim mayisin 16 sinda dogum yapti temmuz agustosta sadece zibin gidiriyodu.
Memislerinden opersin sende annesi :))) zibinsiz kiyafet tahris eder zaten giydirilmez
Canim sana.yine yazmistim ben.sanirim 14. Haftada basladim kan ilacina 22. Haftada 13 ten 11 e dusmustu ilac aldigim halde.doguma yakin muhakkak verirler sana kan kaybimiz olucsk cunku
Benim dr onermedi.ben kendimde kullanmadim demisti.internettende baktim iyi seyler okumadim.madensuyundaagnezyum var ,kalsiyum aliminada dikkat edersek en aza indirmis oluruz sanirimKızlar günaydın. Sizler bebişi görüyorsunuz benim de psikopat rüyalar patlak verdi bu ara
Benim de bugünkü sorum şu: magnezyum ü herkes kullanır mu yoksa doktorlar şikayet olunca mı veriyor. Ben bugüne kadar ufak tefek şikayetlerimi hiç söylemedim; o da kullan demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?