2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm doktora bagli. Tedavi doktorm sdc decavt ve feramat vernsti drek. Cok seviodum adami ama normal seyrednce bayan birine yonlendrdi. Sormamla oluurrr diodu herseye.. Oda oluurrr.. Buda olurrrr... Eee dedim.. Bana elini masaya vurcak bi doktor lazm.. 23. Haftamda artik dogum yaparim bu adamda insallah hayirli ise. Dayadi magnezyumu.ek vtamini demiri. Alacan bunlari dio baska bsey demio. Adam pskopat ckti :) ama hic skauetim olmadi benm kas kramp agri sizi bilmem belki ilaclardan. Yani doktora bagli galiba...

Aç karnına romantizm bu kadar oluyor işte

Ben sadece dvit ve demir hapi kullaniyrm. Buara bir de idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik verdi. Kramp vs. Yasamadim. Benim doktorum cok ilac kullandirmayi da sevmiyo bana decavit bile vermedi gerek yok dedi.
Sizde hickiriklari hissediyomusunuz artik bariz hissediyorum saskınım kuzum benm
Yaa nasil anliyorsun? Anlatsana azicik

Aynen bir de bana suyun fazla falan dedi diyet gibi beslen dedi 2 haftadır kilo almadin ama bu seferde diger kontrole kadar acaba bebiş kilo almis midir diye dusunecem hep
Alır canım alır merak etme. Bende diyet gibi besleniyordum 10 gündür. Hatta listeyi alınca gördüm diyetten bile hafif beslenmişim. Yine de bebişim 767 gramdan 1036 grama çıkmış. Benimde kilom artmadığı halde. Mevcut depolardan kullandı herhalde yavrum:)

Eki Görüntüle 1954093
Kızlar dün evde plates yaparken çektim kendimi aynanın karşısına geçim dedim
Oyss cok tatlı gobus
Nasl hissediyorsun cnm nasl oluyor mesela

Kizlar ayni yerden ritmik sekilde kucuk kucuk pıt pıt pıt arka arkaya 10-15 kere oluyo

cnm kac gundur kuruyemıs alıcam alamadım badem enerji veriyo demek bebişler durmuyo denemek lazım ::)))) maşallah size ben de 27 yibitiriyorum bu zor günlerimizi çok arıyıcaz çokkk
Evet tavsiye ederim canım ben hergün ceviz yiyorum ama badem arada yiyordum artık hep yiyeceğim galiba, baksana bizimki çok sevdi bir de meyveye bayılıyoruzz kivi, mandalina özellikle. Bunları yiyince de çok hareketli oluyor. Çikolata yiyorum tık yok. Enteresan bir çocuk olacak galiba

Sağlıklı olan şeyleri seviyor işte ne güzel

Canım arka arkaya ritmik bir şekilde hareketler hissediyorsan hıçkırıyor demektir.

Canım sancı ve kasilma olunca magnezyum ve kalsiyum veriyorlar. Bende magnezyum eksikliği vardı 20. Haftada sancım oldu o zamandan beri kullanıyorum. Ben de demir ilacı kullanmadım mesela doktorum gerek görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…