2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ya eve ölçüm cihazı aldım şekerimi ölçmek için sen bu konuda bilgilisin sanırım açlık şekerim ve tokluk şekerim kaç olmalı
Canım bende dün aldım. İki haftadır uğraşıyorum şeker ölçümüydü diyetti. Dün Dahiliye doktorunun söylediği açlık 70-110. Tokluk 140. Normalde şeker takibinde tokluk yemekten iki saat sonra ölçülüyormuş, hamilelik olunca bir saat sonra ölç dedi. Benim içimi rahatlattı ölçüm. Bir şey yediğimde bakıyorum ne kadar etkilemiş diye. Diğer türlü bir lokma ekmek bir meyve yesem acaba yükseldi mi diyordum. Senin de yolunda gider inşallah

Ayy ya doktorda moralini bozmuş bana dese öyle ben naparım. bende 10 kiloya yakın aldım. bu ay 2-3 kiloyu gördüm ben ya of pzartesi inşallah bişey demez bana
Ben bu sabah itibariyle 10.5 kilodayım İyi mi kötü mü bilmiyorum ama benim doktorum bi sey demiyor kilo konusunda. Gecen ayki randevuda özellikle sordum, "sizce cok almıyor muyum?" diye, "yoo arkadan belli bile degil hamile oldugun" dedi. İçimi rahatlattı ama acaba dikkat et dese daha mı iyi olurdu ki diye de düsünmüyor degilim :)
Ayy bu kadar cıkacak mı yaa? Utanmasalar gögüslerimizin üstüne kadar gelecek bu bıdıklar

Oooo maşallahhhhh benim göbek seninkinin yavrusu gibi :)
Erkek mi canım. Erkek çocuklarda göbek sivri oluyormuş belki ondan benim ki daha minik :) gerçi hafta farkı da var
Yoook kız canm benim Ya oturunca fazla oluyor.ayakta az daha az oluyor göbeğim.oturunca toplanıyor karnım ondan büyük göründü belkide o kadar ama küçükte sayılmaz

Bana 2 saat sonra ölç dedi tokluk şekerini endokrin doktorum Acaba 1. Saat 2. Saat iki kere mi ölçsem

Kizlar endokrin doktorundan ciktim, degerlerin sinirin biraz ustu ama diyetle kontrol altina alinacak gibi duruyor dedi. Haftada 3-4 defa aclik ve tokluk kan sekerimi olcerek takip etmemi soyledi. Sabah ac karnina 95 alti, kahvaltidan bir saat sonra 140 alti olmasi bizim istedigimiz degerler dedi. Bir de diyet listesi verdi 1800kalorilik. Buna uymaya calis ama tatli yasak dedi. Tabi ben durmam her gun sabah aksam olcerim dayanamam birde dedim ki sabah ac karnima olctum bi 112 ciktinaonra 5dkmsonra olcunce 95 oldu dedim. Allla allla o kadar farketmez belki cihaz aorunludur dedi. Yeni bir cihaz yazdi onu alip devam edicem. Benimm bu ara nedense aclik yuksek cikti ama düzelicek insalllah belki seker yuklemesinden dolayi yukselmistir diyorum

Kızlar sizden akıl almam lazım,Ben ev işlerinde çok güçleniyorum normalde yardımcı bir kadın geliyordu fakat 3tür anlam veremedigim şekilde geliyorum diyip yarı yolda kalıyorum sinirlerim bozuldu eşiminde. Ev işlerini sizmi yapıyorsunuz nasıl yetişebiliyorsunuz ? Ben yetişemiyorum dün 14 Şubat diye güzel giyiniyim masa hazırlayım yemek yapayım sevdigi dedim 12 de başladım akşam 6da eşim geldiginde artık bi adım atamıycak kıvamda agrılarım vardı... Sizler ne yapıyorsunuz fikir almam lazım.

Canm çok sevindim. inşallah yoktur.dedin mi sen problem var dediler böyle böyleymiş bu nedir diye ?
Ne dedi tam olarak .
Doktorumuz bebegin kalp damarlarinin yeri degisik diyor dedim.prof. Doktor dedi ben damarları yerli yerinde görüyorum herhangi bir problem görmüyorum dedi. İnşallah Prof doktorunuzun dediği gibidir.

Belis marka lar çok büyük odama sığmaz bi takım beğendim ama emin değilim alıp almamakta

Eşim yapıyor haftasonları temizlik- ev düzenleme falan ben yemek yapıyorum canım bir tek onda da zaten çalıştığım için hergün yapmak mümkün değil, haftada 2 kez biraz çokça yapıyorum birkaç gün yetecek gibi eşim sağolsun çok anlayışlı sesini bile çıkarmıyor hergün aynı yemeği yiyorum diye.. Artık doğum izni ile birlikte evimin kadını çocuğumun anası olucam o zaman yaparım diyorum, tamam diyor

Ben internette baktım çok güzel ferforje nostalji beşikler var en azından 1 yaşına kadar kullanabilir alcak boyda çok da yer kaplamiyor inşallah güzel tasarımlı bişey yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…