2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla benimkide yapıyor dün bulaşıkları flanda o yıkadı ama işte yetmiyor,onunda kalçasında pilatin var fazla yorulunca ayagın agrısından yatamıyor. evde çok büyük bitmiyor işler delirmek üzereyim inan ;(

Dontsay Canım eşim yardım ediyor bana da. Artık ayda 1 temizlikci cagırmaya baslıcam bende, kapı pencere köklü temizlik için. Çok yoruluyorum çünkü. Eşimde bi yere kadar yapabiliyo. Eğer senin yardım edebilecek kimsen yoksa en iyisi temizlikci. O da kendisi yapsın sen yorma kendini.

Belis marka lar çok büyük odama sığmaz bi takım beğendim ama emin değilim alıp almamakta
Aynen canım ben de belis country'yi beğenmiştim bir de aymini inci ama odam için baya büyük yani tam sığıyor ama ilerde çocuğa oynamak için yer kalmayacak... o yüzden almadım, bir de malzemelerinden emin olamadım. ayrı ayrı bol çekmeceli gardrop ve büyüyen beşik aldım içime sinen. Bunlar bile çok yer kaplayacak. Mart ortasına doğru gelecekler bakalım merakla bekliyoruz. Yine de şifonyersiz olarak alınabilir belki belis'in odaları yer sıkıntısı olanlar için.

Ben internette baktım çok güzel ferforje nostalji beşikler var en azından 1 yaşına kadar kullanabilir alcak boyda çok da yer kaplamiyor inşallah güzel tasarımlı bişey yaptırmayı düşünüyorum
1 yaşına kadar nasıl kullanıcak o beşikleri? Dediğiniz sallanabilir, tekerlekli falan mı? Yoksa sabit mi? Eğer hareket edecek türdeyse 6.-7. aydan sonra dönüp kalkmaya başladığında düşme riski olmaz mı? Sabitse sıkıntı olmaz herhalde

O zaman canım, temizlikçi çağırmalısın. Ben de düşünüyorum bebeğimiz doğmadan en az birkaç kere temizlikçi çağırayım da köşe bucak iyice temizlenmiş olsun ev diye.

Eşim sevmiyor normalde temizlikçi fakat halimi gördü son 2 aydır okeyliyor haftada bir yardımcı kadın geliyordu,Genel temizlik işler flan yaptırıyordum işte ütü flan kadın yüzmü çok buldu benden yüzümümü yumuşak buldu çözemedim,3-4tür sürekli gelcem diyip o gün birşey çıkarıyor gelemiyceksen güvendirme lütfen diyorum gelirim diyor. Eşimde artık sinirleniyor o yardım ediyor bende az çok yapıyorum ama Tam bir temizlik olmuyor yaşadıgım şehirdede şirketten kadınlar pek iyi degil,Diger türlü kadında nasıl bulcam bilmiyorum Delirmek üzereyim ;(

O zaman canım, temizlikçi çağırmalısın. Ben de düşünüyorum bebeğimiz doğmadan en az birkaç kere temizlikçi çağırayım da köşe bucak iyice temizlenmiş olsun ev diye.
Diyorum ya canım Normalde haftada bir bazen 2-3 defa alıyordum,Fakat kadın yamuk yaptı bugünde bekliyordum kaç gündür yine yamuk yaptı eşimde kadın bak diyor. E hep temizlik şirketi ordanda kadınlar pek temizlemiyor gibi geliyor bana aslında daha iyiler sonuçta işlerine sadıklar,Fakat emin olamıyorum nedense ;(

Canım konu komşudan araştır. Çalışıyorsan ya da eşinin arkadaşlarının eşlerine falan sor. Vardır illaki öyle gündelik temizlikçi. Bulunur yani.

Hayırlısı olsun cnm güle güle kullanın inş sağlıkla ben daha bir şey alamadım annem de yanım da yok başka memlekette çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum

Eşin temizlikci sevmiyorsa kendi söyle yardım etsin, tek başına altından kalkamıyorum de ki görüyor halimi diyorsun yardımcı oluyordur o zaman

Kızlarr, ben bu arada doğum iznimin olacağı tarihleri belirledim işyerimdeki insan kaynakları ile :)) tabi sat'a göre teorik tarihler bunlar ama şimdilik şöyle; 2 mayıs ile 4 aralık arası izinde olacağım; 16 hafta+birikmiş izinlerim+süt iznimi toplu kullanıcam.. Ancak öyle bu kadar uzun oluyor yoksa sadece 16 hafta demek ağustos ortası falan demek oluyor, inanılmaz kısa... Bir de çalışan anneler şu yeni çıkan part time çalışma durumuyla ilgili detay bilen var mı? Bizim şirkette henüz uygulaması yok, çok yeni olduğu için prosedürler de netleşmemiş, netleşmesini bekliyorum; belki part time çalışmaya sıcak bakabilirim; 2 ay falan oluyormuş galiba zaten.. Bilen var mı acaba?

Hayırlısı olsun cnm güle güle kullanın inş sağlıkla ben daha bir şey alamadım annem de yanım da yok başka memlekette çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
Kız biz senle aynı kaderi yaşıyoruz galiba Benim ailemde uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz, bende daha bir şey almadım. Altından kalkarız inşallah Kayınvalidem yardımcı olucak, sende o da mı yok?

doğuma hazırlık ve emzirme eğitimleri veriyorlar ya onları kastettim. Merak edip sormuştum 600-700 tlyi buluyor. :S

aa öylesini duymadım çokmuş hem ücreti dediğiniz gibi gerek yok öylesine hastanelerde gebelik eğitimi oluyor ama hatta devlet hastanelerinde bile düzenleniyormuş

Canım bahsettiğin part time yani yarı zamanlı çalışma istersen ücretli izinden sonraki 2 ayda kullanabiliyorsun. Ya da eşininde çalışma koşuluyla bebeğin ilk okul çağına gelene kadar da kullanabiliyorsun. Ama iş yerinin insiyatifine, çalışma şartlarına kalmış bir durum. Uygulanır mı, nasıl uygulanır bilmiyorum.

Eşin temizlikci sevmiyorsa kendi söyle yardım etsin, tek başına altından kalkamıyorum de ki görüyor halimi diyorsun yardımcı oluyordur o zaman
sevmiyordu ama artık halimi gördügünden kendi dizide ortada bu yüzden ses etmiyor Ben benim gibi agırlaşan var mı diye düşündügümden sordum ben çünkü cidden çok fena agırlaştım bende artı magnezyum eksikligi potasyum eksikligi zaten mevcuttu şimdi dahada düştü,İlaç almama ragmen düşük seyrediyor o yüzden agrılar sancılar bitmiyor bende ;(

Hmm şimdi anladım canım, bence pek güvenme o zaman o kadına, tekrar çağırma yani.. Tanıdıklardan falan başka bir temizlikçi önerisi alsan? Şans işi tabi bunlar, iyi de çıkabiliyor, kötü de...

Anladım canımm yani evet normal zamana kıyasla daha yorucu oluyor bu aktiviteler. Ama o kadar ağırlaşmadım ben. Eşine de geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun. Çokta kafaya takma temizlik önemli ama her şeye de yetişemiyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…