- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.421
Kızlar sizden akıl almam lazım,Ben ev işlerinde çok güçleniyorum normalde yardımcı bir kadın geliyordu fakat 3tür anlam veremedigim şekilde geliyorum diyip yarı yolda kalıyorum sinirlerim bozuldu eşiminde. Ev işlerini sizmi yapıyorsunuz nasıl yetişebiliyorsunuz ? Ben yetişemiyorum dün 14 Şubat diye güzel giyiniyim masa hazırlayım yemek yapayım sevdigi dedim 12 de başladım akşam 6da eşim geldiginde artık bi adım atamıycak kıvamda agrılarım vardı... Sizler ne yapıyorsunuz fikir almam lazım.
Malesef tek bir komşum dahi yok,eşimin arkadaşları kısmına söyledim gizliden söyle etrafına diye inşallah bulur kaynana gilden gizli yapıyoruzda bu işi herşeye yoksa karışıyorlar,Kadın iyi temizlemiyor Kadına boşu boşuna para flan diye bi ara kadın alcam dedim bilmeden,2hafta geldiler bekar 37 yaşındaki görümcemle kaldılar tüm evi temizlediler gitmiyorlardıda Mutlu oldum allah ragzı olsun dedim ama sonra ardımdan bi ton laf duyunca hoş olmadı şimdide gizli bir şekilde bulmaya çalışıyoruz buda zor oluyor yabancısıyım bu şehirin sonuçta çalışmıyorumda ;(Canım konu komşudan araştır. Çalışıyorsan ya da eşinin arkadaşlarının eşlerine falan sor. Vardır illaki öyle gündelik temizlikçi. Bulunur yani.
belis yazmışssınız içim kıpır kıpır oldu bi an algıda seçicilik işteBelis marka lar çok büyük odama sığmaz bi takım beğendim ama emin değilim alıp almamakta
Kv'den destek olacağına köstek oluyor yani... Anlıyorum canım anlıyorum bolca sabır diliyorum sana. Allah eşinle muhabbetini artırsın, diğerlerini de uzak tutsun sendenMalesef tek bir komşum dahi yok,eşimin arkadaşları kısmına söyledim gizliden söyle etrafına diye inşallah bulur kaynana gilden gizli yapıyoruzda bu işi herşeye yoksa karışıyorlar,Kadın iyi temizlemiyor Kadına boşu boşuna para flan diye bi ara kadın alcam dedim bilmeden,2hafta geldiler bekar 37 yaşındaki görümcemle kaldılar tüm evi temizlediler gitmiyorlardıda Mutlu oldum allah ragzı olsun dedim ama sonra ardımdan bi ton laf duyunca hoş olmadı şimdide gizli bir şekilde bulmaya çalışıyoruz buda zor oluyor yabancısıyım bu şehirin sonuçta çalışmıyorumda ;(
Aynen canım, 2 ay diye duydum ama hiçbir şey net değil, yarım maaş alıyorsun devlet de az bir miktar üzerine koyuyor diye duydum ama.. Bakalım netleşsin belki o şekilde yaparım.Canım bahsettiğin part time yani yarı zamanlı çalışma istersen ücretli izinden sonraki 2 ayda kullanabiliyorsun. Ya da eşininde çalışma koşuluyla bebeğin ilk okul çağına gelene kadar da kullanabiliyorsun. Ama iş yerinin insiyatifine, çalışma şartlarına kalmış bir durum. Uygulanır mı, nasıl uygulanır bilmiyorum.
Aynı şeyler bizde dagınıklık çok fazla bundan ev işi bitmiyor,Evde büyük kirada oturuyorum ne diye böyle büyük bir ev tuttu saolsun kocam bilmiyorum nefret ediyorum büyük evden oda ben başka şehirdeydim tutmuştu,O zaman iyi gibiydi şimdi çok zorlanıyorum kıyafetlerimiz çok fazla,Ivır zıvırda öyle Şuan en büyük iş,2 giyinme Odasındaki çamaşırlar katlanıp,Ütülenecek kirliler yıkancak ve serilcek ardından dip bucak süpürülüp toz alıncak ama nasıl aslında akşama kaynanam çagrıyordu gitmesekte adamla bu işlerimi yapsak ne yapsak, yoksa bitmiyor oda huzursuz bende ;(hafta sonu yalnızca evi süpüreyim dedim oda üstün körü 2 postada çamaşır astım akşama bel ağrısından pert oldum resmen
eşim kızıyor bana sağlığın daha önemli bırak gerekirse evi b.k götürsün diyor
ama tabiki öyle olmuyor ben rahat durmayınca o süpürüp sildi ortalığı sağolsun
anladım canım diğer markalarını bilmiyorum dediğim gibi belis markayı da kanz da gördüm .Belis marka lar çok büyük odama sığmaz bi takım beğendim ama emin değilim alıp almamakta
oo senin kesin yardımcıya ihtiyacın var ya da sende boşvereceksin bi şekilde idare edeceksiniz.. Allah kolaylık versin büyük evin derdide büyük olur diye boşa demiyorlar demekkiAynı şeyler bizde dagınıklık çok fazla bundan ev işi bitmiyor,Evde büyük kirada oturuyorum ne diye böyle büyük bir ev tuttu saolsun kocam bilmiyorum nefret ediyorum büyük evden oda ben başka şehirdeydim tutmuştu,O zaman iyi gibiydi şimdi çok zorlanıyorum kıyafetlerimiz çok fazla,Ivır zıvırda öyle Şuan en büyük iş,2 giyinme Odasındaki çamaşırlar katlanıp,Ütülenecek kirliler yıkancak ve serilcek ardından dip bucak süpürülüp toz alıncak ama nasıl aslında akşama kaynanam çagrıyordu gitmesekte adamla bu işlerimi yapsak ne yapsak, yoksa bitmiyor oda huzursuz bende ;(
Kötü olmuşMalesef tek bir komşum dahi yok,eşimin arkadaşları kısmına söyledim gizliden söyle etrafına diye inşallah bulur kaynana gilden gizli yapıyoruzda bu işi herşeye yoksa karışıyorlar,Kadın iyi temizlemiyor Kadına boşu boşuna para flan diye bi ara kadın alcam dedim bilmeden,2hafta geldiler bekar 37 yaşındaki görümcemle kaldılar tüm evi temizlediler gitmiyorlardıda Mutlu oldum allah ragzı olsun dedim ama sonra ardımdan bi ton laf duyunca hoş olmadı şimdide gizli bir şekilde bulmaya çalışıyoruz buda zor oluyor yabancısıyım bu şehirin sonuçta çalışmıyorumda ;(
Aminnnnnn cümlemizin diyorum. Normalde iyi görünüyor ama kadını bazen çözemiyorum inan,Eşim tek erkek evladı çok sonradan olmuş... Her dakika yanımda olsun istiyor ilk 6 ay eşimle boşanma derecesine gelmiştik. Araba eşimin kayınbabayı işe götürüp getiriyordu aynı yerdeyiz nasılsa babamında ayagı sıkıntılı flan diyerek. Ama o babasını eve götürmeden evede gelemiyordu akşam yemekleri geç yeniliyor eve geç giriliyordu. Kayınbaba vurdum duymaz çok eşli biri,Sürekli huzursuzduk en sonunda git araba al kendine yada ben alcam dedi. Kayınbaba almayınca eşim kendine aldı,Şimdi haftada bir bazen haftada 3 defa gidip geliyoruz. Niye araba aldın ben seni göremiyorum git arabayı sat niye satmıyorsun babanı taşımak mı zoruna gidiyor flan diyor eşime kv kendi için düşün,Evladı ise ms hastası kalça sakat. sinirsiz bir hayat geçirmesi gerekirken,Strese sokuyor hala düşün,Dün 14 şubat başbaşa kalcaz diye 4 defa söyledim kaç defa yemege çagrıldık,Bugün hastayım yine öyle ne yapcamı şaşırdım... Psikologa gidiyorum sırf bu aile yüzünden bendemi sorun var diye gittim eşime gayette karınız zeki sorun siz ve aileniz dedi kadın direk suratına bakarak. Gerçektende öyle tükettiler ;( Her anlamdaKv'den destek olacağına köstek oluyor yani... Anlıyorum canım anlıyorum bolca sabır diliyorum sana. Allah eşinle muhabbetini artırsın, diğerlerini de uzak tutsun senden
Aynen öyle ev bulsam taşıncam uygun fiyatlı ev bulmaya çalışıyoruz satın almak için fakat ne mümkün uygun ev bulmak ;(oo senin kesin yardımcıya ihtiyacın var ya da sende boşvereceksin bi şekilde idare edeceksiniz.. Allah kolaylık versin büyük evin derdide büyük olur diye boşa demiyorlar demekki
Yarım maaşı iş yerinden yarısını da devlet büyük ihtimalle asgari ücret üzerinden hesapladıgı için düşük oluyordur.Aynen canım, 2 ay diye duydum ama hiçbir şey net değil, yarım maaş alıyorsun devlet de az bir miktar üzerine koyuyor diye duydum ama.. Bakalım netleşsin belki o şekilde yaparım.
O kadınların ne dedigi pekte umrumda degil inan,Ama kv görümce denildigi zaman sürekli duyuyorsun digeri diyince duymuyorsun bile düşünKötü olmuşgerçi temizlikçiler bile arkamızdan ne konuşuyorlar yaa ne pismiş falan diye... Ben evimize ilk taşınırken benden önceki ev sahibi çıktıktan sonra temizlikçi tutmuştum kadın yanımda temizlik yapıyor bir de söyleniyor ayy ne pis pasaklıymış burdan taşınan eski ev sahibi falan diye... Dedim ben bu kadını bir daha çağırmam benim arkamdan da söylenir kesin :)) e ev pis olmasa çağırmayız herhalde di mii, bal dök yala olsa sana ne ihtiyacım olsun...
Oy kiyamam ben ogluma hic durmasin o oynasin yazik teyzesi :) seninki kibar ne guzel benimki bi tekme atiyo beni salliyo titriyorum yerimde resmen alti ustu 1 kilo o guc nerden geliyorsaSkissin annesi azicik rahat dursun kiskaniyoruzz belkiii:)))) Rabbmz oyle guzel yaratmski. Kim bilir dizayn nasildir icerde. Anne olmakta zor otur sen rahimdeki bebegi dahi düşün hehe :)))) benmki hareket etmiyor ya pek etse hc dayanamazdm. Hareket edince ciksinda sevym istiyorum. Cok nadirde olsa bazen guclu tekmeler salliyo. Buyumus minnoslarimz. Martn basinda gidelim bakalim. Totoyu buyutmusmu prenses :))
Malesef aynı durumdayız.sıcak su rahatlatır.yapacak bişey Yok;(benim elime meme gibi bi şişlik geldi netten baktım 3.evrenin tanımına uygun benimki sizinkide o şekilde miydi?
Sıkıntılı tabi bide muhasebeciyim tüm gün oturuyorum halimi siz düşünün
Canım normalde baharatlı falan da yememen gerekiyor, azdırmaması için. Su içmeye de devam et
Canim onu almanyada yapiyorlar yegenimde oyleydi yani isvicrede de belki oyledir dedim soyleyen bendim dogurunca görücem tabi nasil oldugunu bide arkadasa sorucam :))ben de isviçredekilere yuh dedim zaten sana diil cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?