- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.441
Ben komple takim yaptirdim oglusuma adi yaziyo icinde tac terlikte var hepsi 140 tl mi neydi netten bi bayana sparis etmistim. Bi cok bayan evinde yapiyo boyle seyler oturdugunuz sehirlerde vardir birileri hemde hazir magazada satilandan cok secenek oluyokızlar lohusa tacı nereden baktınız cok kötü modeller ya
Sağol canım cevabın için inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz da bugünleri geride bırakırız benim açlık 82 tokluk 113 civarı çıkıyor inşallah iğneye gerek kalmadan atlatırız canımCanım bende dün aldım. İki haftadır uğraşıyorum şeker ölçümüydü diyetti. Dün Dahiliye doktorunun söylediği açlık 70-110. Tokluk 140. Normalde şeker takibinde tokluk yemekten iki saat sonra ölçülüyormuş, hamilelik olunca bir saat sonra ölç dedi. Benim içimi rahatlattı ölçüm. Bir şey yediğimde bakıyorum ne kadar etkilemiş diye. Diğer türlü bir lokma ekmek bir meyve yesem acaba yükseldi mi diyordum. Senin de yolunda gider inşallah
Benimki de böyle ama bukadar bombesi yok köşe takımından bıktım ben ya inşallah sen memnun olursun degistiricem ben koltuk takımı alicambu arada evimdeki koltuğum bu aynısı. Yukarıdaki yazımda bundan bahsediyorum.
maşallah size.ben evde olduğum her boşvaktimde yatmak istiyorum.siz ne güzel plates yapıyorsunuz
Kızlar DAGİ de hamile iç çamaşırlarında 3 al 2 öde var almak isteyenler için duyurulur emzirme atleti aldım ben
canım ben hamileliğimin başında bir sıkıntı yaşamamıştım.tam 4 farklı doktordan görüş aldım ve tatmın oldum.içine sinmiyorsa bir doktora daha görünebilirsin.Doktorumuz bebegin kalp damarlarinin yeri degisik diyor dedim.prof. Doktor dedi ben damarları yerli yerinde görüyorum herhangi bir problem görmüyorum dedi. İnşallah Prof doktorunuzun dediği gibidir.
canım en geç sekizinci ayın başında bitirmek lazım tüm alışverişi.insan çok ağırlaşıyoay kızlar bizde daha sadece beşiğini sipariş ettik zaman hızlı geçiyo göbeklerimiz bizi iyice zorlamadan halletsek aslında
tek şeker yüklemesi yapılmayan benım heralde.geçmiş olsunŞeker yüklemesi de başarıyla atlatıldı
Biz bu yaz giydirebilir miyiz ben öyle bişeyler almalı miyim kararsızim sen tecrübelisin üşür müKizim olsa gozum kapali alirdim bayildim alin kizlariniza noluur cok cici
Sende mi Bursadasın canımMemişi mi var sankiBursanın sıcağıcok bunaltıcı oluyor bana üşümez gibi geliyor ama, duruma göre hareket etmekte fayda var
Prof daha iyi anlar cnm öyledir bence.inşallah. ama şimdi o doktoruna nasl güveneceksin nasl devam edeceksin. bence doktorunu değiştir. ben olsam aynı doktora devam edemezdim.bu durumda.Doktorumuz bebegin kalp damarlarinin yeri degisik diyor dedim.prof. Doktor dedi ben damarları yerli yerinde görüyorum herhangi bir problem görmüyorum dedi. İnşallah Prof doktorunuzun dediği gibidir.
canm doktorun demesine göre 26+3 üm. ama doktor bana doğumu 13 mayıs diyor . 13 mayıs olarak hesaplarsam doğumu haftam 27+4 oluyor. biraz kafa karıştırıcı bir durum varAramızda kaç gün var seninle canım? Ben şuan 26+2 yim. Seninkine rakip benim göbüşte, azıcık küçük sadece
Sen iyice vesvese oldun cnm ya büyüyoruz artık huuuKizlar benim bebiş bazen baya baya yukarilardan vuruyor, gobek deligimin baya uzerinden yani midemin yanindan vuruyor. Ancak haftama gore baktigimda suan rahim boyu gobek deliginin biraz uzeri olmasi gerek. Bu kadar yukarilara vurabilmesi normal mi acabatecrubeli annişler @dery.a si ne diyorsunuz bu duruma asagidaki resme gore 36larda olmasi gereken rahim boyu var ama suan benim bebis okadar yuksege cikmamis olmasi lazim. Yoksa icerden vurunca ben mi oyle hissediyorum, ama gozumle gordum vurdugu yer sallandi yani
Bende bakacağım dediğini inceleyeceğim canm güzl belki kaliteli uygun bulurum.Ben internette baktım çok güzel ferforje nostalji beşikler var en azından 1 yaşına kadar kullanabilir alcak boyda çok da yer kaplamiyor inşallah güzel tasarımlı bişey yaptırmayı düşünüyorum
taç bulursan bana da haber ver:) taç bi tek burada buldum
O zaman canım, temizlikçi çağırmalısın. Ben de düşünüyorum bebeğimiz doğmadan en az birkaç kere temizlikçi çağırayım da köşe bucak iyice temizlenmiş olsun ev diye.
Kızlarr, ben bu arada doğum iznimin olacağı tarihleri belirledim işyerimdeki insan kaynakları ile :)) tabi sat'a göre teorik tarihler bunlar ama şimdilik şöyle; 2 mayıs ile 4 aralık arası izinde olacağım; 16 hafta+birikmiş izinlerim+süt iznimi toplu kullanıcam.. Ancak öyle bu kadar uzun oluyor yoksa sadece 16 hafta demek ağustos ortası falan demek oluyor, inanılmaz kısa... Bir de çalışan anneler şu yeni çıkan part time çalışma durumuyla ilgili detay bilen var mı? Bizim şirkette henüz uygulaması yok, çok yeni olduğu için prosedürler de netleşmemiş, netleşmesini bekliyorum; belki part time çalışmaya sıcak bakabilirim; 2 ay falan oluyormuş galiba zaten.. Bilen var mı acaba?
tek şeker yüklemesi yapılmayan benım heralde.geçmiş olsun
harika bilgi çok teşekkürler lazım olucak!! inşallah part time a razı olur işyerim 2 ay maaşsız geçinemeyiz çünkü kiradayızben de şu an taç terlik lohusa geceliği falan aşamasındayım. bulursak birbirimize haber verelim cnm. ama benim saçlarım normalde röfleliydi ve hamile kalınca boyatamadım tabi diplerim koyu kahve kaldı o yüzden büyük bi taç bakıyorum saçlarımın kötü görüntüsünü kapatsın diye :)
aynen cnm ben de öyle yapmıştım doğumdan bi kaç ay önce düzenli almaya başladım doğumdan sonra da iki haftada bir almaya başladım oğlum sürekli bişiler yapıyo çünkü ev dip bucak temizleniyor iki haftada bir iyi oluyo :)
doğum iznin bittikten sonra ilk çocuk için 2 ikinci çocuk için 4 ay süre ile yarım gün çalışıp yarım maaş ve maaşına göre en fazla 823 tl ek olarak işkurdan ödeme alıyosun. atıyorum mesela 2500 tl alıyosun maaş. işyerin 1250 tl veriyo işkurda 823 tl veriyo toplamını almış oluyosun yine tam maaşın gibi olmuyo yani. bi de doğum izni süren bitmeden 1 ay önce gidip işkura başvuru yapmalısın bunun için ki hak kazanabilesin adamlar ben yarın başlıyorum diyince kabul etmiyolar çünkü 1 ay önce söylemek gerekirmiş. benim bildiklerim bunlar sen istersen bi işkur u ara teyit ettir belki yanlış ya da eksik kalan yer olabilir cnm.
canım benım doktorum yapmıyomuş.açıkcası bende çok istemiyordum yaptırmayı.ilk çocuğumda çok zorlanmıştım.ama sızleri görünce hatamı ettim acaba dedimDoktorun mu istemedi şeker yüklemesi sen mi yaptırmak istemedin canm
cnm ben daha 1,5 yıl oldu ya bıkmadımBenimki de böyle ama bukadar bombesi yok köşe takımından bıktım ben ya inşallah sen memnun olursun degistiricem ben koltuk takımı alicam
Hasi gozun aydin canim, insalllah sonuclarinda iyi cikar da bizim gibi ugrasmazsinŞeker yüklemesi de başarıyla atlatıldı
He ya ben cok pimpirikliyimdir, bu huyunu sevmiyorum ama napim boyleyimSen iyice vesvese oldun cnm ya büyüyoruz artık huuu
harika bilgi çok teşekkürler lazım olucak!! inşallah part time a razı olur işyerim 2 ay maaşsız geçinemeyiz çünkü kiradayızyarım maaş ile idare ederiz inşallah işyerim kabul ederse. en azından işe erkenden dönmemiş olurum.
Aaaa oturmuş muSeker yuklemesini yaptirdim kizlar bi saat ac durdurdular Allahtan:) sonra eve gelip bir yemisim sormayin.sonuclarim ucbucukta cikicak ins bisey cikmaz buarada bebisim 880 gr olmus popoustu oturmus :)
ben de şu an taç terlik lohusa geceliği falan aşamasındayım. bulursak birbirimize haber verelim cnm. ama benim saçlarım normalde röfleliydi ve hamile kalınca boyatamadım tabi diplerim koyu kahve kaldı o yüzden büyük bi taç bakıyorum saçlarımın kötü görüntüsünü kapatsın diye :)
canım benım de yarıya kdr kahverengi oldu öncesinde komple boya vardı.. cok cırkın duruyo beyaz kahve karıştı ama hem üşendiğimden hem de korktugumdan inat ettm boyatmıcam. sürekli bandana ile geziyorum eşimin dırdırından kurtuluyorumbiraz dinlensin saçlarımız di mi? bi daha nerde bu rahatlık. doğumdan bir hafta önce Allah nasip ederse kuaforume boyatıcam bebiş erken gelmezse sonra da tacı üstüne bakarım burda arkadaş instagramde bir öneride bulunmus filizlemarifetler ona bakacağım tac icin. lohusa sepetinde cok uygun 8 tl 13 tl taçlar modeller de güzel sana yolladıgım sitede. ama havuzluhana gitmek lazm mağazaları ordaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?