2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar lohusa tacı nereden baktınız cok kötü modeller ya
Ben komple takim yaptirdim oglusuma adi yaziyo icinde tac terlikte var hepsi 140 tl mi neydi netten bi bayana sparis etmistim. Bi cok bayan evinde yapiyo boyle seyler oturdugunuz sehirlerde vardir birileri hemde hazir magazada satilandan cok secenek oluyo

Sağol canım cevabın için inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz da bugünleri geride bırakırız benim açlık 82 tokluk 113 civarı çıkıyor inşallah iğneye gerek kalmadan atlatırız canım

Eki Görüntüle 1954093
Kızlar dün evde plates yaparken çektim kendimi aynanın karşısına geçim dedim
maşallah size.ben evde olduğum her boşvaktimde yatmak istiyorum.siz ne güzel plates yapıyorsunuz

Kızlar DAGİ de hamile iç çamaşırlarında 3 al 2 öde var almak isteyenler için duyurulur emzirme atleti aldım ben

canım hangi internet sitesinde

Doktorumuz bebegin kalp damarlarinin yeri degisik diyor dedim.prof. Doktor dedi ben damarları yerli yerinde görüyorum herhangi bir problem görmüyorum dedi. İnşallah Prof doktorunuzun dediği gibidir.
canım ben hamileliğimin başında bir sıkıntı yaşamamıştım.tam 4 farklı doktordan görüş aldım ve tatmın oldum.içine sinmiyorsa bir doktora daha görünebilirsin.

ay kızlar bizde daha sadece beşiğini sipariş ettik zaman hızlı geçiyo göbeklerimiz bizi iyice zorlamadan halletsek aslında
canım en geç sekizinci ayın başında bitirmek lazım tüm alışverişi.insan çok ağırlaşıyo
Şeker yüklemesi de başarıyla atlatıldı
tek şeker yüklemesi yapılmayan benım heralde.geçmiş olsun

Doktorumuz bebegin kalp damarlarinin yeri degisik diyor dedim.prof. Doktor dedi ben damarları yerli yerinde görüyorum herhangi bir problem görmüyorum dedi. İnşallah Prof doktorunuzun dediği gibidir.
Prof daha iyi anlar cnm öyledir bence.inşallah. ama şimdi o doktoruna nasl güveneceksin nasl devam edeceksin. bence doktorunu değiştir. ben olsam aynı doktora devam edemezdim.bu durumda.

Sen iyice vesvese oldun cnm ya büyüyoruz artık huuu

Ben internette baktım çok güzel ferforje nostalji beşikler var en azından 1 yaşına kadar kullanabilir alcak boyda çok da yer kaplamiyor inşallah güzel tasarımlı bişey yaptırmayı düşünüyorum
Bende bakacağım dediğini inceleyeceğim canm güzl belki kaliteli uygun bulurum.

taç bulursan bana da haber ver:) taç bi tek burada buldum

ben de şu an taç terlik lohusa geceliği falan aşamasındayım. bulursak birbirimize haber verelim cnm. ama benim saçlarım normalde röfleliydi ve hamile kalınca boyatamadım tabi diplerim koyu kahve kaldı o yüzden büyük bi taç bakıyorum saçlarımın kötü görüntüsünü kapatsın diye :)

O zaman canım, temizlikçi çağırmalısın. Ben de düşünüyorum bebeğimiz doğmadan en az birkaç kere temizlikçi çağırayım da köşe bucak iyice temizlenmiş olsun ev diye.

aynen cnm ben de öyle yapmıştım doğumdan bi kaç ay önce düzenli almaya başladım doğumdan sonra da iki haftada bir almaya başladım oğlum sürekli bişiler yapıyo çünkü ev dip bucak temizleniyor iki haftada bir iyi oluyo :)

doğum iznin bittikten sonra ilk çocuk için 2 ikinci çocuk için 4 ay süre ile yarım gün çalışıp yarım maaş ve maaşına göre en fazla 823 tl ek olarak işkurdan ödeme alıyosun. atıyorum mesela 2500 tl alıyosun maaş. işyerin 1250 tl veriyo işkurda 823 tl veriyo toplamını almış oluyosun yine tam maaşın gibi olmuyo yani. bi de doğum izni süren bitmeden 1 ay önce gidip işkura başvuru yapmalısın bunun için ki hak kazanabilesin adamlar ben yarın başlıyorum diyince kabul etmiyolar çünkü 1 ay önce söylemek gerekirmiş. benim bildiklerim bunlar sen istersen bi işkur u ara teyit ettir belki yanlış ya da eksik kalan yer olabilir cnm.

harika bilgi çok teşekkürler lazım olucak!! inşallah part time a razı olur işyerim 2 ay maaşsız geçinemeyiz çünkü kiradayız yarım maaş ile idare ederiz inşallah işyerim kabul ederse. en azından işe erkenden dönmemiş olurum.

Benimki de böyle ama bukadar bombesi yok köşe takımından bıktım ben ya inşallah sen memnun olursun degistiricem ben koltuk takımı alicam
cnm ben daha 1,5 yıl oldu ya bıkmadım ama Allah nasip ederse ev alırsak kesinlikle ve kesinlikle köşe almayacağım yeni eve klasik koltuk takımı alacağım değiştirip eski tip oluyor ya biraz öyle. yüksek koltuk. altlarını süpürebiliyorsun. memlekette ev var ama istanbulda kıradayız maalesef istediğim gibi döşeyemedim o nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…