2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hasi gozun aydin canim, insalllah sonuclarinda iyi cikar da bizim gibi ugrasmazsin

He ya ben cok pimpirikliyimdir, bu huyunu sevmiyorum ama napim boyleyim simdi bu seker olayina taktim, insalllah diyetle atlatiriz bakalim

Sonuçlarımı aldım. 75 lik yaptık canım.
Açlık 72
1. Saat 167
2. Saat 118

Doktorum diyete gerek yok dedi.değerler normal dedi.
Biraz ödem var sanırım bende burnum şişti biraz :) gerçi ablamın da gebeyken burnu kocamandı

canım benım doktorum yapmıyomuş.açıkcası bende çok istemiyordum yaptırmayı.ilk çocuğumda çok zorlanmıştım.ama sızleri görünce hatamı ettim acaba dedim
İyi yapmışsın canım bunda bi hatadır yaptırdım ikinci çocuğum olursa Allah nasip ederse yaptırmayı düşünmüyorum düzenli beslendikten sonra gerek yok bence zaten o kadar şeker yüklüyolar çok zararlı şekerimiz olmasa bile çıkar

Canım Allahhh sana ailene sağlık huzur versin. Diğerleri için hiçbir şey diyemiyorum. Bazı insanlar hayatı ve bazı şeyleri gerçekten zorlaştırıyorlar. Bu kadar zor olmamalı aslında iyi bir insan olmak. Allah akıl fikir versin.

ayyy evet diimiiiiiii olsun 1 hafta erken gelsin. ama doktor 1 hafta geç söylüyor 1 hafta geç doğacak oluyor o zamn. kafam karıştı yine. amaaan neyse o günler gelsinde bakarız
Aman benim kafam da karıştı. Bencede o gün gelsin, bebişin karar verir ne zaman geleceğine.

DAGİ nin kendi internet sayfasında canım

Bende şunu merak ediyorum kiźlar. Bebek önden gidince dogum erken mi oluyor ya da geridn giderse gec mi oluyor
Yani haftasından önde gidiyorsa erken gelme ihtimali yüksek. Geriden gidiyorsa da gelişimini tamamlaması için geç doğar mantıken. Ama hiç belli olmuyor bunlar Canı ne zaman isterse o zaman gelir bence. Gününden erken doğuran da geç doğuran da var neticede

Bende şunu merak ediyorum kiźlar. Bebek önden gidince dogum erken mi oluyor ya da geridn giderse gec mi oluyor
cnm o belli olmuyor ki o. çok yazı okudum öyle 2 hafta öndeymiş kadın 41 i gördüm diyor. nette bak sende. kızlar yazmış. 40 da doğurdum bebeğim 1 hafta öndeydi. demiş. değişiyor bence o anlama gelmiyor. yapısal kilo ile ilgili filan galiba.

Yok bu sabit canım demir ferforjeden bahsediyorum çocuğun hareketle düşürme şansı yok kendi de düşse bişey olmaz Allahın izniyle eniştem mobilyacı demir işleri yapan bir arkadaşı var çok güzel modeller yaptığını çok da sattığını söyledi ben de oturma odam için düşünuyorum henüz gidip görmedim yalnız küçüklüğümden hatırladığım kardeşimin vardı tabi oldukça eski model şuan için aklımda o var

Kızlar KANZ full oda takımını 2900 e veriyor. Bakın. oda yapacak olanlar buraya baksın. ben oda yapsaydım kesin alırdım. bana uygun geldi. Fiyatlarını resimlere yazdım .

Eklentiler

• 3200 TL.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 2900 TL (1).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 2900 TL (1).webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
  • 2900 TL (2).webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 45
Biz de eşimle mobilya bakarken köşede romantik yapcaz ya sinema izlicez ya ailem almayın bak kullanışlı değil neyse aldık keyif yaptık yapmasina ama gel gelelim temizlik için vidalari sök çek yeniden tak hele hamileyken hiç daha çekilmedi vileda sopasiyla idareten silindi asla bir daha köşe mi ama sen yeni evlisin bnm 7 yıl oldu degistiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…