2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hasi gozun aydin canim, insalllah sonuclarinda iyi cikar da bizim gibi ugrasmazsin

He ya ben cok pimpirikliyimdir, bu huyunu sevmiyorum ama napim boyleyim simdi bu seker olayina taktim, insalllah diyetle atlatiriz bakalim
Atlatirsin Allahın izniyle takma canım benim aslında yüksek çıkmasa bile yediklerimize dikkat etsek hem kilo da almicaz

Kızlar KANZ full oda takımını 2900 e veriyor. Bakın. oda yapacak olanlar buraya baksın. ben oda yapsaydım kesin alırdım. bana uygun geldi. Fiyatlarını resimlere yazdım .
Oda yapmıcam ama takımları görünce oda yapasım geldi. Şu şeker pembe olan cok güzel

Önceden ayda 1 yardımcı alırken 2 hafta 1 almaya başladım. Çalıştığım için sadece yemek yapıp, etraftaki kalabalığı toparlayabiliyorum. Artık ciddi şekilde yorulmaya başladım daha 3 ay var nasıl geçecek bilmiyorum

canım doktorum yaptır deseydi yaptırırdım. ne olur ne olmaz diye.ama oda istemedi.

P

canım dosaba yakinsin o zmn ben de nasıl tarif edeyim millet mahallesini bilirsin oraya yakın yüzme havuzları spor kompleksleri var hemen karşısında benim evim
Millet mahallesini biliyorum evet. Dosabın içinde sayılırım işte bi taraf demirtaş bi taraf dosab. Zaten iç kısımlarda değil benim ev, dosaba yakın.Çok yakınmışız bu arada

Canim göz şişmesi duymuştum da burun da mı şişiyormuş yandık desene şişmeyen yerimiz kalmicakbu gidişle

Millet mahallesini biliyorum evet. Dosabın içinde sayılırım işte bi taraf demirtaş bi taraf dosab. Zaten iç kısımlarda değil benim ev, dosaba yakın.Çok yakınmışız bu arada
Yok millet mahallesinde değilim Atıcılar yüzme havuzları atletizm stadyumu hemen karşisindayim ama Demirtaşta akrabalarım var oturan oldukça çok dosab semt polikliniği var oraya gebelik kontrolüne geliyorum ben bilirsin herhalde yeni yapılmış oldukça güzel ve temiz

şeker yüklemesinde elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum.o yüzden tekrar yaptırmak istemedim
Hmm evet ben de çok fena oldum diyebilirim annem yaptırma diye zorlasa da ben yaptırdım ama 75lik falan istese ikinci gebelikte nasip ama yaptirmam herhalde 50 de maf oldum 75 ligi düşünmek bile istemiyorum

Biliyorum canım bende gitmiştim. Evet söylediğin yeri bildim

Son zamanlarda sürekli başım ağrıyor kızlar. Çok fenayım böyle vurasım var başımı. Sırt boyun ağrılaım yetmiyormuş gibi bir de bu başladı. Hadi hayırlısı..

Sen doktora nereye gidiyorsun fikrim olsun benim de demirtaşin ilerisinde seckoy var annemin köyü Demirtaş barajına da yazın geliriz pikniğe genelde ay sevindim yakınmışız
Valla bende sevindim. Hatta yüzyüze tanışmak isterim kısmet olursa Ben medicabile gidiyorum canım. Sendika anlaşması var. Bedava olmasa da uyguna geliyor. Doktorumdan da çok memnunum. 1 defa sadece tahlil almak için dosaba gittim, erkek doktordu adını hatırlamıyorum, beni azarladı ben tahlil yaptıramam istersen burda muayene olursun diye Bende bir daha önünden geçmedim. Orada hep aynı doktorlar olmuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…