2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar biz de doktordan geldik oğluşumiyi şükür 1371 gr olmuşuz sağlığımız yerinde çok şükür artık 2 haftada bir kontrollerimiz var 29+2 yiz
29 dan sonra mı 2 haftada 1 e düşüyor canım? Peki muayenelerden birisi kontrol sayıldığı için para ödemiyorsun o halde di mi ? Özel hastaneyse tabi

Zuhale mi gidiyorsun medicabilde bize uzak olduğu için orayı düşünmedim suan aklimda osmangazi tip merkezi de var bahar hastanesinin tum doktorlari oaraya gecmis ilk gebeigimde bahar hastanesine gidiyordum ben suan doktorumu takip ediyorum dosaba geldiği zaman oraya randevu alıyorum çok nezih bi yer olmuş hem şehir trafiğine girmeden geliyorum görüşürüz canım kısmetse yakınsin çok sevindim

İyi yapmışsın canım. Ben Oktay Altuna gidiyorum, Zuhal hanıma da iyi diyorlar o da benim doktor gibi çok yoğun oluyor. Ben ilk Medicalparka gittim, bayan doktordu, değiştirmek istedim. Medicabilde de Zühal hanımla Oktay beyi cok tavsiye ettiler. Bende tercihimi bu sefer erkek doktordan yana kullandım. Memnunda kaldım.

Elini attığın yerde yeni ev yapılıyo canım 17 aydır Bursadayım direk buraya yerleştim, hala bitmedi inşaatlar. Eski halini bilmiyorum ama güzel evler yapıyorlar
Bende yakınlarımız aldı gidip gördüm gayet güzel daireler dogdugumdan beri aynı yerde yaşıyorum canım annemin alt sokağına gelin geldim

Evet Oktay beyi duydum araştırdım fakat erkek olduğu için yarın öbür gün muayene yaparsa diye caydım Osmangazi yakın bakalım suan aklımda orası nasip diyelim

Bende yakınlarımız aldı gidip gördüm gayet güzel daireler dogdugumdan beri aynı yerde yaşıyorum canım annemin alt sokağına gelin geldim
Hımm sen uzaklaşmamışsın mahallenden o zaman. Ben Konyadan evlenip geldim Benden bi sene önce kayınvalidem burdan ev almış, bizde arka sokağından aldık, yerleştik. İşimde dosabda çok iyi oldu benim için

Evet Oktay beyi duydum araştırdım fakat erkek olduğu için yarın öbür gün muayene yaparsa diye caydım Osmangazi yakın bakalım suan aklımda orası nasip diyelim
Tabi canım tercih meselesi, kendini hangisinde rahat hissedersen... Kendi doktorun ordaysa hiç düşünme git

Eski halini bilseydin canım inan demezdin burası böyle olacak keşke zamanında bir arsa da alsaydik
Öyleymiş canım köy gibi bi meydanı varmış işte. Şimdi ismetiye köyüne imar gelmiyormuş ya ondan şikayetci millet. Demirtaş gibi olur mu orasıda bilmiyorum ama

Kızlar kusura bakmayın sohbetinizi bölüyorum ama aşkolsun bizi unuttunuz yani sohbet koyu bakıyorumda kıskandım sizi yakıncacık da çıkmışsınız zaten benimle yakın oturan yokmu ya görüşceğim filan

ben yerinizde olsam bebişler doğduktan snra orta yerde buluşurdum bir cafede ay yapın bunu mutlaka

Oh maşallah işin de yakınmiş sevindim canım çok iyi olmuş annenlere biraz uzak kalmışsın Konya ama nasip işte

Sende gel canım istanbul surdan kac saat sanki

Kız sen uzak misin İstanbul te şurası atlar geliriz dimi LovePink_ bi budo ya da idoya bakar şekerim bebek gezdirmeye geliriz

Aynen sadece o sıkıntımız var buna da şükür alıştım artık, ben işe girdiğim için çok gidemiyorum artık ama onlar sık sık gelmeye çalışıyorlar işte
Bildiğim kadarıyla yüksek hızlı tren yapılıyor dendi ama suan ihale dolayısıyla yarım kaldı galiba 3 saate varmaz ordasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…