2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
sızın yuzunuze de bakınca dıyrolar mı degıstın. boyle yuzunde hamılelık belırtısı var dıye kızlar ben aynaya bakıyom bakıom bısey goremıom. esıme dıom ya ıyıce bı bak ne var yuzumde dıyorum. oyle kılo da almadı yuzum. esım de nette okumus hamıle esıne cok guzelsın. senı boyle de sevıyorum falan denmesı gerekır dıe. cok guzelsın askım cok dıyor. artık anneme sordum evet dedı sız bılmezsınız var yuzunde hamıle belırtısı dedı

Ben bol kıyafetler giyince hamile olduğumu bile anlamıyorlar Yüzüme de kimse bi şey demedi yani. Sadece hamile insanların gözleri parlarmış onu duymuştum

Bana da teyzem geçende dedi annelik inmiş yüzüne dedi. hani o çocuk görünümden bebeksi tipten çıktım da artık olgun bir anne tipi gelmiş.

Ben bol kıyafetler giyince hamile olduğumu bile anlamıyorlar Yüzüme de kimse bi şey demedi yani. Sadece hamile insanların gözleri parlarmış onu duymuştum

Yok ya bende tam tersi sönme var gözlerimde. hatta dün aynaya baktım gözlerimde daha ışık yok gerçekten gözlerin feri derler ya gitmiş diye valla aynı öyle. gözlerim açık ela idi. şimdi koyu gibi oldu. parlaklık yok artık.
Ayyyyy yoksa kızım gözlerini benden mi alıyooooooorrrrrrrrrr . ondan mı soldularrrrrrrr

Dün apartman merdiveninden iniyordum. bizim alt katta bir çocuk var çok haylaz 13-14 yaşlarında. hamiş olduğumu bilmiyor çocuk. komşuluk fazla yapmıyoruz. ben merdivenden inerken o girdi apartmana. ayhh yaptı. noldu be dedim. abla korktum ya dedi. ay noldu ki nie korktun dedim. üzerime üzerime ışık geldi dedi. ne ışığı dedim. beyaz ışık dedi.
ışıklı görmüş beni ışık çıkmış güya. bende şüphe ettim kendimden yaa delimi neee

Vallahi bildiğim kadarıyla Demirtaşa çok yakın yüksek hizli tren inşasına başlandı hatta bizim akrabamizin evini falan aldılar ama ihale firması değişmiş suan yarım kaldiydi evet canım uzak konya çok bem de ankaraya gittim konya kimbilir ne kadar ileridedir

Olabiliiirrrr

Konya ankara arası otobusle 3 saat herhalde trenle 1.5 saat falan Arabayla 6 saatte gidiyoruz. Yani her türlü uzak

Kızlar biz de doktordan geldik oğluşumiyi şükür 1371 gr olmuşuz sağlığımız yerinde çok şükür artık 2 haftada bir kontrollerimiz var 29+2 yiz
Cok sükür masallah pasaya yesin onu teyzesi tombik tombik. Canim benim bildigim 32 den sonra 2 haftada bir sanirim kontrol benim bidahakine 33 haftalik oluyo gerci sonra nasil olur bilmiyorum burdakiler gevsek gerci haklarini yemiyim parmagim kanadi desen kontrol ediyorlar mutlaka herseye ayrintili bakiyorlar.

Benim doktor geçen odasına girdiğimde bi hamilenin tansiyonunu ölcuyordu sık sık ölçmemiz lazım artık özellikle başımız ağrıdıği zaman
canım sen istanbulda değil miydin Karaman'da misin

Benim doktor geçen odasına girdiğimde bi hamilenin tansiyonunu ölcuyordu sık sık ölçmemiz lazım artık özellikle başımız ağrıdıği zaman
canım sen istanbulda değil miydin Karaman'da misin
Benim başım çok ağrıyor, tansiyondan mı olur ya. Dişlerimin kökleri bile sızlıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…