- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.001
O bende oldum olalı var ki tatlı yiyince bulanırım ekşi yada tuzlu sonra tekrar tatlı ister canım bu sefer yiyincede acıkırımOhoo ben ilk basta öyleydim yediklerimi söylemiyim cani ceken olur bi tatli bi tuzlu bi eksi dünyayi yiyodum halada yaparim tursunun üstüne süt meselaama söylede bi huyum var tatliyo cok severim ama cabuk migdem bulanir ustune mutlaka tuzlu yerim sonra canim yine tatli ceker
Noldu canım boşver takma kafana bak ne güzel bebeklerimiz tekmeliyor birileri sevinir dondurmuşsun neden sevindirceksin engelle gitsinKizlar hayirli geceler ay bugun oyle sinirlerim bozukki gunum zehir oldu biktim insanlardan yani suraya girince ferahliyorum buarada instagramda ekli olan arkadaslarim birsureligine dondurdum hesabimi haberiniz olsun sildm falan sanmayin yaniPetisko ECEcanN bebisim dogsada aklim fikrim onda olsa takmasam insanlari.
Engelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beniNoldu canım boşver takma kafana bak ne güzel bebeklerimiz tekmeliyor birileri sevinir dondurmuşsun neden sevindirceksin engelle gitsin
Allah fesatlardan, hırsına kurban olanlardan korusunEngelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beni
yaa eski mesajları okuyarak geliyorumda kızlar burayı daha önce görmemiştim bende mayıs annesi olcam inşallah daha sık yazarım artık. Senin mesajın çok hoşuma gitti aynı durum bende de var düzenli ölçüm yapıyorum bazen düşük çıkıyo cihaza güvenemiyom kocamınkinide ölçüyom onun yüksek çıkarsa rahatlıyom falan benim parmaklardan fazla onda delik varöylemi diyosun canım şaşırdım bende sabah öğlen 113 civarıydı tokluk ölçümlerim akşam açlık 97 tokluk 92 çıkınca şaşırdım tokken daha da yükselmesi gerekmezmiydi ki ,Eşiminkini deldim 120 çıktı onun parmakları da en az benimki kadar delik
Evet canım doktorum sabah öğlen akşam yemekten önce ve sonra ölçmemi istedi
selam gurbetkuşu daha öncede diğer sayfadan mesajlaşmıştık burda görünce sevindim seni .Hiç takma bu tür kişileri ben böyle kişilerden korkarım bol bol felak nas oku elini karnına koy salavat getir kötü niyetli insanların şerrinden allah hepimizi korusun .Değmez inan takma.Engelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beni
Bizim daha o kadar buyumedi masaallah size :)Napcan baska kuzum ben sporda giyiyom hic baglamadan duruma bagli nereye gidiyosam ona göre bide havaya ama bot sorun iste gerisi kolay :) ay allahim dik duruyom önümü görmüyom
Ah canım kendini niye böyle cahil insanlar yüzünden üzüyorsun engelle göremesin paylaşımlarini benim kvdem de erkek çok istiyordu kız dedim üzüldü şimdi de pembe pembe biseyler örüyor ama gònlüm kırıldı bir kere eşim de çok kız istiyordu Allahtan eşimin cinsiyet tutma özelliği yok yoksa kendimi çok kötü hissederdim sağlıklı olsunlar önemli olan o ama bazı insanlar da erkek tutkusu var hiç anlayamıyorum biz kadınlar olmasaydık afedersin o erkek evlatları kim doguracaktiEngelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beni
kaç gram yuklediler hepsinin değeri farklı .50 gramlık yüklemede sınır 140 diye biliyorum seninki sınırın üstünde çıkmış ama panik yapma diyetle düzeliyo .Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki ya
Sen yine de paylaşımlarına dikkat et canım kem gözler var ben çok inanırım nazara Felak Nas süreleri var canım bilirsin anlamında yazar hep okurum ben henüz hiç bişey paylaşmadim Allah korusun nazarlardanEngelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beni
Bende nisanin ortasindan sonra brklicez diyorum esime her sordugunda pasanin keyfi ne zaman isterse o zaman gelicek sonucta :) birde dogum kolaylassin diye ne yiyip icicem nasil yurucem falan onlari dusunup duruyorum belki cogu psikolojik yada batil inanc ama inanirsak olur diye avunuyorum :) cok kafama takarsamda rüyamda dogurup emzirdigimi falan görüyorum. Bi kere benden izinsiz haberim olmadan komple bayiltip sezeryan yapmisti doktorum günlerce kendime gelemedim rüyanin etkisinden, birindede cagiriyo yatis yapiyo dogumun olcak diye bende ne sanci var ne dogum belirtisi :) rabbim yardimcimiz olsun, istedigimiz gibi dogum yapalim sag salim kavusalim insallah yavrulara hayirlisiylaayy gece burayı okuyup yatıyorum hepiniz rüyama giriyonuz kızlar .sabaha kadar kimimiz doğruyoz kiminiz emziriyo falan :):) dizifilm gibi sürekli doğumla ilgili rüyalar görüyom .valla mart anneleri yavaş yavaş doğurmaya başladı ....mayısa kalmadan nisan 15den sonra hazır olmak lazım kızlar daha bi hastane geceliğim yok doğuranları okudukça stres oluyorum artık bende başlıycam alışverişe :) bu hamilelik takviminide bi türli yapamadım ya bi yardımcı olsanız .
Benim göbüs aldi basini gidiyo o bi tarafa ben bi tarafa ablamda diyo bu gun karnin ne kadar buyumus diye dedim ohoo daha 2.5 ay var cok buyucek :) herkeste ayni olmuyo canim ic karni genis olunca insanin cikmiyo görümcem doguma gitcek 2 haftaya karni benimki kadar.Bizim daha o kadar buyumedi masaallah size :)
Benimde öyle iste kuzu tatli yerim tuzlu ister ustune tuzlu yerim yine tatli ister birakiyom bi yerde yoksa saatlerce yerim böyleO bende oldum olalı var ki tatlı yiyince bulanırım ekşi yada tuzlu sonra tekrar tatlı ister canım bu sefer yiyincede acıkırım
Evt canm50gr yukleme yapıldı doktorumla msjlastık dun o da dahiliyeye yonlendirdi bugn gdecegm bakalm diyet verr muhtemelenkaç gram yuklediler hepsinin değeri farklı .50 gramlık yüklemede sınır 140 diye biliyorum seninki sınırın üstünde çıkmış ama panik yapma diyetle düzeliyo .
Evt canm50gr yukleme yapıldı doktorumla msjlastık dun o da dahiliyeye yonlendirdi bugn gdecegm bakalm diyet verr muhtemelen
Amaaaaan kimselere kulak asma canim, sen nasil rahat hissedeceksen oyle yapKizlar hayirli geceler ay bugun oyle sinirlerim bozukki gunum zehir oldu biktim insanlardan yani suraya girince ferahliyorum buarada instagramda ekli olan arkadaslarim birsureligine dondurdum hesabimi haberiniz olsun sildm falan sanmayin yaniPetisko ECEcanN bebisim dogsada aklim fikrim onda olsa takmasam insanlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?