- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.961
Ben iki defa kullandım monurol bende lökosit daha yoğundu bitirene kadar çok uğraştım sende daha azmış istersen bir hafta ekstra özen gösterip tekrar yaptır tahlilikızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon
sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
Bende boyle dusunuyorum.bence yanimizda yatirmakda buyuk risk Allah esirgesinAynen, aynı yatakta çok daha büyük risk. Bebiş altına doğru gelse ezilir mazallah. Benim yeğenim kocaman beşikte şekilden şekile bir ucundan öbür ucuna dönüyordu uyurken... ayrı bir yerde yatırmak şart..
38 cm olabilirmi?belki doktor yanlislikla 48 dedi en uzun dogan cocuk 54 55 doguyor.Buradaki takvimim yanlış Canım maşallah senin bebeğine benim bebeğin boyu uzun kilosu az nedense 1 kilo 100 grm 48 cm olmuş dedi doktor adet tarihime göre aynıyım seninle ama bi hafta önden gidiyor doktora sordum niye böyle önde diye normal olabilir dedi.
Ohhh maasallah.Allahim guzel gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin.guzel hayirli uykular nasip etsin besiginde meleklerimizeBugun büyüyen besik siparisimizi verdik, uyku seti ve cibinligiyle birlikte. Odasinda tek eksik perde ve hali kaiyor, onlari da besik geldikten sonra alacagizyavas yavas azaliyor eksikler
Amin aminnnn hepimizin bebislerimiz saglikla dogsunda kucagimizda misil misil uyusunlar insalllaaaahOhhh maasallah.Allahim guzel gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin.guzel hayirli uykular nasip etsin besiginde meleklerimize
Yok net duydum 48 dedi bizde eşim le hala şaşkınız maşallah çok uzun oğlumuz diyoruz ama ben diyorum eşime acaba 43 mü dedi biz yanlış anladık yok diyo eşim oda 48 diye duymuş bebek doğana kadar daha uzun olacak eşim uzun boylu ama bebegin şimdiden böyle uzamasını anlamadım şaskınım sadece :)38 cm olabilirmi?belki doktor yanlislikla 48 dedi en uzun dogan cocuk 54 55 doguyor.
Kuzum tamamladık desene ikimiz de eksikleri ufaktanBugun büyüyen besik siparisimizi verdik, uyku seti ve cibinligiyle birlikte. Odasinda tek eksik perde ve hali kaiyor, onlari da besik geldikten sonra alacagizyavas yavas azaliyor eksikler
Oh ne guzel. Bende yazamiodum kmse almadi daha heralde dye :) bzmde oda takmimz halimz perdemz hatta gece lambamz avizemz , anne yani besigmz uyku miyku setlermz yatgmz filan falan buyuk isler bitti sukur. Rabbim hepmze hayirla kullandirmayi nasip etsin. Smdi sirt cantasi bakiorum spor magazalarindan. Sevmiorum anne bebek cantalarni. Zaten sirt cantaciyim bende :) kanguru sparisim var sirf rengi yuzunden hala karar verip alamadim. Birde en gicigiiiii bebek arabasiBugün bebek çantasını aldım mayoralın lacivert çizgili çantası bi tane de suni yumuşak bir sırt çantası almıştım iki çanta da gündelikte kullanılabilecek çantalar ben anne çantasıyım demiyor bide uyku setini ve perdesini aldık sadece tülü ve halısı kaldı cts mobilyalar da geliyor ne güzel heyecanlar ya
Ohh ohhhh masallllaaahhh, odalarinda huzurla uyumak nasip olsun yavrularimiza insallahBugün bebek çantasını aldım mayoralın lacivert çizgili çantası bi tane de suni yumuşak bir sırt çantası almıştım iki çanta da gündelikte kullanılabilecek çantalar ben anne çantasıyım demiyor bide uyku setini ve perdesini aldık sadece tülü ve halısı kaldı cts mobilyalar da geliyor ne güzel heyecanlar ya
Evet yaaa eksikler azaldikca insan daha da heyecanlaniyorKuzum tamamladık desene ikimiz de eksikleri ufaktan
Napcan baska kuzum ben sporda giyiyom hic baglamadan duruma bagli nereye gidiyosam ona göre bide havaya ama bot sorun iste gerisi kolay :) ay allahim dik duruyom önümü görmüyomBida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahah
gercekten düzen, temizlik, insanlik, sosyal hak, yabanci haklari hersey cok üst seviyede 4 dil, 7 basbakan a sahip dünyanin en zengin ülkelerinden biri tasi topragi altin derler ya hakikaten ustunde yuruyoruz paranin altinin ama iste yerin altinda duruyoevettt iş saatinde sadece calısıyoruz demişlerdi.. oo biz burda gün geliyor yatıyoruz resmen..
ama düzenine hayran kalmıştım.. bizde o düzen olmadığı için, sokaklar çöp dolduğu içinnn trye döndüğümde ayyy resmen ülkemiz pismiş yaa diye kalmıştım.. :)
bizim müdür zürih'e iş gezisine gittiğinde bir kaç defa otel ayarladım. gerçekten inanılmaz pahalı fiyatlar..
inekli bir magnete 7 chf verip döndüm.. hala buzdolabında onu gördükce vay beee sana ben 25 tl para mı verdim diye söylenip dururum..
bebişin için güzel bir ülke her ne olursa olsun.. Siz hangi şehrindesiniz ?
Bir de küçücük cocuklar tek başlarına okula gidip geliyorlar.. herkes yol veriyor... Öncelik onlara tanınıyor.. önlükleri giyip 20 kişi hocalarıyla beraber gezmeye gidiyor otobüslerle .. onları görünce aman tanrım dedim... bizim burda 3 yasındaki cocugu 2 dk yalnız bırakmaya gelmez.... :S
ne yalan sölim tamam ülkemi seviyorum ama fırsatımız olsa eşimle koşa koşa gider yerleşiriz isviçre'ye :)
hayatımdaki en güzel tatilimdi isviçrede gecirdiğim zamanlar..
Ben iki defa kullandım monurol bende lökosit daha yoğundu bitirene kadar çok uğraştım sende daha azmış istersen bir hafta ekstra özen gösterip tekrar yaptır tahlili
Ben iki defa kullandım monurol bende lökosit daha yoğundu bitirene kadar çok uğraştım sende daha azmış istersen bir hafta ekstra özen gösterip tekrar yaptır tahlili
Ay tek degilim demekkiKendimi gördüm
Ohoo ben ilk basta öyleydim yediklerimi söylemiyim cani ceken olur bi tatli bi tuzlu bi eksi dünyayi yiyodum halada yaparim tursunun üstüne süt meselaAy tek degilim demekki
İnsallah benimde yukselir igne vurulmak zorunda kalmam.Benim değerim de geçen ay 10 du günde 2 defa al dedi kan hapını bu ay 11 olmuş iğneden falan bahsetmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?