2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
Ben iki defa kullandım monurol bende lökosit daha yoğundu bitirene kadar çok uğraştım sende daha azmış istersen bir hafta ekstra özen gösterip tekrar yaptır tahlili

Bende boyle dusunuyorum.bence yanimizda yatirmakda buyuk risk Allah esirgesin
Evet annelik ic gudusu ile bebek biraz buyuyp yataginda donerken bile duyuyosun bunu ama insaniz en nihayetinde yoruluyoruz.soyle birsey yasadim hala ya bisey olsaydi diyorum.kizim dogdu ilk zamanlar cok uykusuz kaliniyor.aldim kucagima emzirdim sonrasini hatirlamiyorum yanima yatirmisim.bi kipirdamaya uyandm baktm kucagimda degil yorgani kaldirdim bisey kipirdiyor ama bebek gorunmuyor.esim kolunu bebegin yuzune koymus ve kucucuk bedeniyle cirpiniyor kizim.uyku hali bu Rabbim bize bagisladi binlerce kere sukurler olsun.Allahim hepimizin yavrusunu anne babasina bagislasin.hala hayiflanir uzulurum nasil yaptim diye.yatagimin yaninda yer var ama besigi oraya koymayacagim ayak ucuma koyucam ki aramizda mesafe olsun alip koyarken kendimde oluyum.

38 cm olabilirmi?belki doktor yanlislikla 48 dedi en uzun dogan cocuk 54 55 doguyor.

Bugun büyüyen besik siparisimizi verdik, uyku seti ve cibinligiyle birlikte. Odasinda tek eksik perde ve hali kaiyor, onlari da besik geldikten sonra alacagiz yavas yavas azaliyor eksikler
Ohhh maasallah.Allahim guzel gunlerde saglikla kullanmayi nasip etsin.guzel hayirli uykular nasip etsin besiginde meleklerimize

38 cm olabilirmi?belki doktor yanlislikla 48 dedi en uzun dogan cocuk 54 55 doguyor.
Yok net duydum 48 dedi bizde eşim le hala şaşkınız maşallah çok uzun oğlumuz diyoruz ama ben diyorum eşime acaba 43 mü dedi biz yanlış anladık yok diyo eşim oda 48 diye duymuş bebek doğana kadar daha uzun olacak eşim uzun boylu ama bebegin şimdiden böyle uzamasını anlamadım şaskınım sadece :)

Bugün bebek çantasını aldım mayoralın lacivert çizgili çantası bi tane de suni yumuşak bir sırt çantası almıştım iki çanta da gündelikte kullanılabilecek çantalar ben anne çantasıyım demiyor bide uyku setini ve perdesini aldık sadece tülü ve halısı kaldı cts mobilyalar da geliyor ne güzel heyecanlar ya

Oh ne guzel. Bende yazamiodum kmse almadi daha heralde dye :) bzmde oda takmimz halimz perdemz hatta gece lambamz avizemz , anne yani besigmz uyku miyku setlermz yatgmz filan falan buyuk isler bitti sukur. Rabbim hepmze hayirla kullandirmayi nasip etsin. Smdi sirt cantasi bakiorum spor magazalarindan. Sevmiorum anne bebek cantalarni. Zaten sirt cantaciyim bende :) kanguru sparisim var sirf rengi yuzunden hala karar verip alamadim. Birde en gicigiiiii bebek arabasi yok Allah karar veremiiruz.. Sizlerden bekliom takipteyim:)

Ohh ohhhh masallllaaahhh, odalarinda huzurla uyumak nasip olsun yavrularimiza insallah
Kuzum tamamladık desene ikimiz de eksikleri ufaktan
Evet yaaa eksikler azaldikca insan daha da heyecanlaniyor artik yavaştan süs püs işlerine baslayacagim yaa en guzel zamanlar olacak

Bida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahah
Napcan baska kuzum ben sporda giyiyom hic baglamadan duruma bagli nereye gidiyosam ona göre bide havaya ama bot sorun iste gerisi kolay :) ay allahim dik duruyom önümü görmüyom

gercekten düzen, temizlik, insanlik, sosyal hak, yabanci haklari hersey cok üst seviyede 4 dil, 7 basbakan a sahip dünyanin en zengin ülkelerinden biri tasi topragi altin derler ya hakikaten ustunde yuruyoruz paranin altinin ama iste yerin altinda duruyo ben baskentte kaliyorum canim Bern de ama zürich i cok seviyorum bana göre bu ulkenin en guzel en kalabalik sehri izmirden gelip ufacik bi ülkeye yerlesmek insani boguyo malum :) kiz kücük cocuklari gectim denk gelmemissin köpekler bile yaya gecidinden saga sola bakip tek basina geciyo cunku burda araba durmak zorunda. Biz iki kez ufak capli bi akrava ziyareti turu yaptik almanya, fransa, belcika, hollanda falan derken isvicre sinirindan inerken dedim baba dur yeri öpecem gözünü seveyim temizligin ama ben piste olsa türkiyede kalmayi cok isterdim izmirde mesela kalabaligi, denizi, sicak insanlari daha sayacak bir cok seyi isvicrenin tamamina degismem. burda dogup buyusen hayat sana guzel ama sonradan gelenler neler cekiyo kendimden biliyorum.

Ben iki defa kullandım monurol bende lökosit daha yoğundu bitirene kadar çok uğraştım sende daha azmış istersen bir hafta ekstra özen gösterip tekrar yaptır tahlili

1 aydır bebişimi görmüyorum...haftaya gideceğim kadın doğum doktoru kullan derse kullanacağım

1 aydır bebişimi görmüyorum...haftaya gideceğim kadın doğum doktoru kullan derse kullanacağım

kizlar bu gün dusa girerken farkettimki ayaklarim davul gibi olmus halbuki yorulmadim is yapmadim iki gundur gittikce sismeye basladi ablama geldim sagolsun ayaklarimi dikti havaya biraz hic aklimada gelmiyo :) eger siserse ayaklar hemen yuksege kaldirin 10 dk gecti geri indi valla.

Ay tek degilim demekki
Ohoo ben ilk basta öyleydim yediklerimi söylemiyim cani ceken olur bi tatli bi tuzlu bi eksi dünyayi yiyodum halada yaparim tursunun üstüne süt mesela ama söylede bi huyum var tatliyo cok severim ama cabuk migdem bulanir ustune mutlaka tuzlu yerim sonra canim yine tatli ceker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…