2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaa süpermiş :) biz bebek arabasını da aldık travel modeller çok havalı ama hem bebek hem araba babası yanımızda olmadığı zamanlarda bana yük olmasın hem hafif hem konforlu olsun istedik chicco lite way önerdiler onunla sonic casual arasında kaldım sonic aldım daha kullanışlı geldi bana hafif de

Ohh ohhhh masallllaaahhh, odalarinda huzurla uyumak nasip olsun yavrularimiza insallah

Evet yaaa eksikler azaldikca insan daha da heyecanlaniyor artik yavaştan süs püs işlerine baslayacagim yaa en guzel zamanlar olacak
Yuppi yuppi zaman daralıyor az kaldı ponçiklerimizi kucağımıza almaya :) süs püs demişken bende keçe aldım bulut yapıcam odasına becerebilirsem bide kolonya şişesi filan süsliycem çikolatasını da netten yaptıracam isim baskılı tabi bi ismi olursa

Evet yaaa zaman azalsin da alalim kucagimiza minnaklarimiziii
Ben once eminonune gidip biraz orda dolasip fikir edinir hem de malzemeleri alirim diyorum. Sonrada evde yaprim yavastan cok eglenceli ve keyifli yuppi

Canım Allah korumuş... Okurken korktum kendim yaşamış gibi... Çok çok dikkat etmek lazım.

Bende bi tek baybnset var kendimiz yaptik ondan daha hicbişi almadim

Cevabın için teşekkür ederim, acaba gereksiz mi olacak serum? Sizin ferritin de dusukmuydu? İlac kullanmaya devammi etmeliyim acaba?[/QUOTE]
Canım valla en iyi doktorun bilir. Hepsinin uygulaması farklı farklı ç. Belki senin Demir de düşük olunca ondan demiştir. Bu Arada son tahlil kağıdıma baktım ferritin yoktu. Başka adı varsa bilmiyorum.

27 haftalik hamileyim.arkadaslar bende karnimda bi agri oluyo migdem neresi oldugunu kestiremiyorum tam acaba sizlerde de de oluyomu

Bugun büyüyen besik siparisimizi verdik, uyku seti ve cibinligiyle birlikte. Odasinda tek eksik perde ve hali kaiyor, onlari da besik geldikten sonra alacagiz yavas yavas azaliyor eksikler

Bende beşik siparişini verdim dün elyesa beşik aldım kral taçlı uyku setli olanı Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Siz böyle alınca kendimi çok geç kalmış hissediyorum annem de eşim de dur acele etme alcaz az daha bekle diyorlar ben de şafak sayiyorum

Bebek Arabası ben de araştırıyorum şuan aklımda bu var ama hala araştırıyorum karar veremiyorum çok zormuş inan ki tabi rengi bu değil istiyorum hafif olsun arabamin bagajına sığsın yenidogan özelliği olsun tek tuşla kapansın beni yormasin varsa araştirdigin iyi bana da fikır ver canım

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-08-11-17-34.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 69
Aynen benimde ole tam gogus altimda sirtima vuruyo bole bazen migdem mi neresi bilemiyorum normalmi acaba
Bence bebek büyüdükçe rahim yukarı doğru genişleme yapıyor diye düşünüyorum çünkü artık büyüyoruz hareketleri oldukça yukarıdan hissetmeye başladım gün içinde 1 2 kez muhakkak oluyor bu ağrı bende bu hafta başladı panik yapmamaya çalışıyorum bedenimiz içerisindeki organlar gebeliğe ayak uydurmaya çalışıyor

Deniz8Nisan arkadaşim ben seni bugün tedirgin etmek için söylemedim bebek öldü diye yanlış anlama olur mu sen önlemini almışsın zaten yatagini genişleterek yaşanabiliyor böyle şeyler diye yazdım alınma olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…