2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

bende önünü göremeyenlerdenim resim paylaşmıştım hatırlarsanız göbüş çıkmış durumda çorabımı zor giyiyorum
kayınvalidemle eltim sırf göbeğim çıktı diye acaba erkek mi gelecek sürpriz mi yapacak deyip duruyorlar hatta kızıyorum bende öyle söyleyip durmayın kızım olacak benim diye

Göbeğin mi sivri de erkek diyorlar? Ben çoraplarımı hala giyebiliyorum

Amaaaaaan anasi sensin, bosver elalem ne diyotu bence. Anasi babasi cinsiyet ayirmiyor saglikli bebis istiyor bundan guzelimi var. Elalem konusur, hala milletin kafasi hakkkaten mermer gibi yani. Onlara soyle demek lazim aslinda: Cinsiyet ayrimi ne demek yahu, sen kimsin de cinsiyet ayirt edicen. Yüce yaradan cinsiyet ayirt etmezken hem de

Çok tatlı ama biraz tuzluymuş ben de iki bebiş olacak inşallah :)) iki de kedim var onlarda nasiplenmeye kalkabilir
AYnen canım biraz pahalı hem kedilere hem bebişlere biraz pahalı olur eşime diyorum yeni moda kutup ayısıymış onuda sipariş ediyim garibanım al diyo da kimbilir içinden neler diyor

Kızlar bu bir ilandır

Ben eski ojelibon_ nickimi, hamiş bayanların aşermelerinden ötürü değiştirmiş bulunmaktayım.

Bilginize

Göbeğin mi sivri de erkek diyorlar? Ben çoraplarımı hala giyebiliyorum
evet canım kızda yayvan olur erkekte daha top gibi olur ya hani bide göbekten başka yere yaramadı aldığım kilo yüzüm gözüm normal bi göbüş çıktı diyee birde belim ağrıyo diyorum diyee. Eltimin oğlu var göbeği aynı ben gibi benimde belime vuruyodu diyormuş.
Ne alakası var halbuki cinsiyet ile bünye meselesi diyorum bende

Canım sivri, yuvarlak olması genel bir durum olduğu için öyle deniliyor. Tabiki istisnalar olacak. Doktoruna bak sen onları dinleme

Uyku setini ne kadara aldın canım güle güle sağlıkla kullansın bebişin bende dün aldım bugün ebebekte indirim varmış ordakiler bana çok ucuz geldi baby nestler çok şirin bende görsem kesin dayanmaz alırdım hatta acaba netten mi yaptırsam diyorum bi foto atsana

Uyku setini ne kadara aldın canım güle güle sağlıkla kullansın bebişin bende dün aldım bugün ebebekte indirim varmış ordakiler bana çok ucuz geldi baby nestler çok şirin bende görsem kesin dayanmaz alırdım hatta acaba netten mi yaptırsam diyorum bi foto atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…