2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

canım güle güle kullan.çantayı kaça aldın.bende buara çantaya takmış durumdayım.resmi varmı

Gece 4 nobeti devralinmistir.

3,5 -5 nöbetide bendeydi

herkese kucak dolusu sevgıler gunaydınlar hayırlı cumalar. cuma hurmetıne saglıklı bebekler dunyaya getırırırırz ınsallah amın
amin canım inş

26+ 0 OLMANIN MUTLULUGU ILE UYANDIM BUGUN :) COK KEYFIM YERINDE :) GUNLER GECIO :)
26+2 olmanin mutlulugu da bende var ay en sonlarda biz variz ya son ay herkes dogurmaya baslayinca biz ugurlayacaz hepsini burdan dun kuzenim dogum yapti, onunla konusup konusup heyecanlaniyorum. Ayni zamanda evlenmistik, ayni zamanlarda da hamile kaldik cok ilginc bir bagimiz varkizi memesini hic birakmiyormus, kucagimdan indiremiyorum agliyor diyor ama okadar mutluki cektegim herseye degdi diyor. Cok zor bir hamilelik gecirdi, cok seyler atlatti ama saglikla kucaginda simdi bebegi. Darisi basimiza

Sen yine de paylaşımlarına dikkat et canım kem gözler var ben çok inanırım nazara Felak Nas süreleri var canım bilirsin anlamında yazar hep okurum ben henüz hiç bişey paylaşmadim Allah korusun nazarlardan
Haklisin canim zaten dun onuda dusundum oyuzden kapattm Allah korusun bizleri oylelerinden.

Benimde kayinvalidem daha cinsiyet belli olmadan anneme demiski saglikli olsunda kiz olsn onemli deil annem deliye donmustu Allah biliyor ya bende hic tutmadm cinsiyet ama kiz cocuklarina ayri bi sempatim var benim annemde delirir kizlara.esim de kiz cocuklarini cok sever ama ailesinin bu tutumu onuda bozdu biraz.inan ben cinsiyeti ogrendm iki hafta surundurdum soylemedim bunlara gicikligina.hergun soruyolardi cinsiyeti bende gostermio doktor kiz gbi dedi falan dedim hep dahada soylemezdim ama esim tutmadi agzini

Tek olmadığıma sevindim Haha idare etsinler sonuçta onlarında çocuğu , sen ne zaman ölçümlere başladın kaç gün sonra sonuçlarını doktora göstericeksin , inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

Amin canim zaten su an tek mutlulugum yavrum o gelsin hic takmam onlari artk:) Rabbimin bi mucizesi benim icin.oyle beklenmedik oyle zor zamanda geldi bana

Allah fesatlardan, hırsına kurban olanlardan korusun hiiç bulaşmıcan öylelerine, iyi olmuş kapadığın lakin geri açarsan da öyle paylaşımlar yapma emi;( kem göz korkutur beni...
Kiz paylastigim sey mesela hastane cikisimi paylastm bisefer hikayede oda bide ayakkabisini paylasmistm oyle cok herseyi doken biride deilimdir ama hirs olunca en ufak seyde batiyor demekki.ama bende korktm kotu elektrigi bizden uzak olsun acsamda sayfama eklemem onu

güle güle kullan canım çok güzel görünüyor...
üstünden baya yük kalkmıştır
ben de aldım bebiş arabasını

aynen:) bız onları yolcu edelım :)))

hala bu kız oğlan zihniyeti mi var ya

bazı insanlar resmen taş devrinden kalmış

Kızlar günaydın dün gece zor uyudum kalçama bacaklarıma ağrı girdi hep. Karnım da o kadar şiş ve sertti ki ödüm koptu. Üstelik sabah akşam magnezyum alıyorum.

Cok sukurr ballarimiza kavusmaya az kaldii. Yanlzz senn nick yüzünden zeynosumun cani jelibon çekiyor olmamis o nick
:)))))) zararli diye yemiyeym diyorum ama olacak gibi degl. Hatta Canim kola cekiyo gidip kolali jelibon aliyorum hahha
Yaaa azıcık yesen bi şey olmaz kiii, kola içme ama. Jelibonu bende yedim gece gün Napsam değiştirsem mi nickimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…