2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay ilahi sen çok yaşa izleniyorsun canım cia peşinde eşya konusunda endişelenme çook zaman var aslında bizde kurt var biraz her şey yetişir çocuğun kumbarasına kadar da alınmaz ki öyle tanıdığım insanlar var (bkz ben)
İ

Evet cnm bnm karnımda aynen öyle top gibi ve sivri görenler erkek mi dio, hatta bilenlerde kesin kız mı diyor bu arada bgn rüyamda normal doğum yapan birini gördüm tanımıyorum ama dönüp bakmadım herşey ortadaydı ne kdr da acı çekiyordu, zaman yaklaştıkça artık rüyalarımıza giriyor sanırım. Birde çok korkuyorum ben öyle video fln bile izleyemem mesela doğum anını

Korkma canım, doğurmakta bir şey yok önemli olan sancıları güzel karşılamak. Sonrası kolay-mış. Okuduğum kitaplarda öyle yazıyor, konuştuğum herkeste öyle diyor. Allah sabrını verir

canım güle güle kullan.çantayı kaça aldın.bende buara çantaya takmış durumdayım.resmi varmı

3,5 -5 nöbetide bendeydi

amin canım inş
Mayoral çizgili koyu mavi yaz görsellerde çıkıyo marin bi havası var yazın tatile gideceklere öneririm bide fotodakinden daha şık yanında termal çanta da var 4 biberon alıyormuş New joyda tüm Mayoral ürünleri yüzde elli indirimdeydi 115 liraya geldi çok çok ucuz yani bunu eşim olduğunda sırt çantasını da ana oğul çıktığımızda takarım dedim

Korkma canım, doğurmakta bir şey yok önemli olan sancıları güzel karşılamak. Sonrası kolay-mış. Okuduğum kitaplarda öyle yazıyor, konuştuğum herkeste öyle diyor. Allah sabrını verir
Valla cnm ben öyle korkuyorum ki Dr ma direk sezeryan yapın bile dedim şimdiden o da o zaman konuşuruz bunu dedi sancılara dayanabilecek miyiz acaba birde kimbilir kaç saat sürecek çevremde bir gün bekleyen bile oldu

Sancıları güzel karşılamak derken neyi kastediyorsunuz acaba efendim)

Valla cnm ben öyle korkuyorum ki Dr ma direk sezeryan yapın bile dedim şimdiden o da o zaman konuşuruz bunu dedi sancılara dayanabilecek miyiz acaba birde kimbilir kaç saat sürecek çevremde bir gün bekleyen bile oldu
Dayanırız dayanırız. Ben çok merak ediyorum nasıl oluyor acaba diye. Canıma okuyacak belki, belki de çok kolay geçecek. Ama ben o anı yaşamak istiyorum. Hiç korkum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…