2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok tatlı ama biraz tuzluymuş ben de iki bebiş olacak inşallah :)) iki de kedim var onlarda nasiplenmeye kalkabilir
Ya ikizlerin videolarını bazen açıp açıp izliyorum çok tatlışlar benim de ikiz yegenlerim olacak inşallah benden 3 ay sonra ablam şimdiden nasıl başedicem diyo 2li tarama da yapılmıyormuş ikizlerde çok şaşırmıştım tüm masraflar da 2 katı Allah yardımcınız olsun

Sancıları güzel karşılamak derken neyi kastediyorsunuz acaba efendim)
Şöyle canım, nefes egzersizleriyle yani nerde, nasıl nefes alman gerektiğini bilirsen ve sancının hangi pozisyondayken seni çok rahatsız etmediğini bilir o pozisyonda karşılarsan, o kadar da zorlamıyormuş. İnternette ya da kitaplarda çok güzel bilgiler yazıyor. Yani bilmediğim çok şey varmış. Doğumun hep çok can yakan, ağrılı acılı kısımlarını biliyormuşum. Ama bir mucizeymiş. Gerçekten. Hatta doğal doğum hikayeleri okudum internette bloglarda. Öyle içimi rahatlattı ki. Tavsiye ederim

Bu kitabı oku mesela.. Hatta tüm hamişler okusun

Benm minnakta kiz ama gobegimiz top gibi halam.erkek bu diyo ha bire :))

Çilekten almıştım odasını, uyku setini de oradan aldım. 299₺ du uyku seti komple. Babynest i de 125₺ e aldım. Ekliyorum görselini

Ayy ne güzel yaaa imrendim valla sana hiç böyle diyemiyorum
Çekingelerini anlıyorum bende öyleydim ama bu kadar zor bir şey olsa kimse 2. ye kalkışmaz diyorum. Başkası yaptıysa bende yaparım diyorum gaza getiriyorum kendimi Bir de evet zor bir süreç, bu insana da bağlı tabi. Acı eşiğin yüksekse sancılar seni yıpratmaz mesela. Ama bunu yapabilirsen yani normal doğum, hem senin için hem bebeğin için en sağlıklısı. Böyle düşün. Allah yardım eder. Eskiden sezeryan yokmuş, günlerce doğurmak için uğraşırlarmış, bak biz yine şanslıyız. Riskli bir durumda sezeryan tercih edilebiliyor. Ama zorunlu kalmadıkca olmamalı. İnşallah olmayız.

Oyle deme canim, hersey bir anlik gece cok uykun oluyor emzirirken bile icin gidiveriyor. Ben ayni yatak da yatirmamama ragmen bebekken ruyalarimda hep yatagin icinde kaybolmus gorurdum yerimden sicrardim.
Canm bebeği ortalarında yatrmışlar bu yanlış bir davranış ben bundanbahsettim maalesef çok üzücü çok acı bir durumla karşılaşmışlar.benim içim yandı . kendimi yerlerine koydum ben hep kendimi suçlardım kendimi affedemezdim heralde .Allah başa vermesin.. bu demek değil onlarda affetmesin. öyle bişeyden bahsetmiyorum.Allah sabır versin.tabiki emzirirken bile içi gidiyor insanın bizzat tanık oldum çevremden . Allah kimseye yaşatmasın kimsenin canı yanmasın. Allah sabrını versin. ve evlatlarımızı bize bağışlasın...

Az önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı. Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...

hadi ya 1 simit o kadar yükseltiyorsa kahvaltıda yediklerim benimkini üç yüze vurdurur..
hiçbir şey yememişsin ki
o benim dişimin kovuğunu doldurmaz

stanki Ama işte sonradan vah vah dememek için tedbir almak gerekiyor. Allahın bileceği iş tabi, zaten dolmuş vadesi o bebeğin ama nedeni bu olmasaymış keşke..

Çok sinir bozucu di miii? Bizim de cinsiyet belli olmadan eşimin ailesi erkek olcak kesin diyordu, ben de kız olacağından neredeyse %99 emindim öyle hissediyordum yani ve moralim bozuluyordu, çok kızıyordum onlara tabi artık diyemiyorlar bir şey

Çok sinir bozucu di miii? Bizim de cinsiyet belli olmadan eşimin ailesi erkek olcak kesin diyordu, ben de kız olacağından neredeyse %99 emindim öyle hissediyordum yani ve moralim bozuluyordu, çok kızıyordum onlara tabi artık diyemiyorlar bir şey

Lüzumsuzlar... İşi gücü yok milletin !

48 cm mi cnm sen o zamn 70 cm ile doğurcan heralde 38 olmasın o diğer yazılarında düzelttin mi okumadım ama görünce yazim dedim

Bende öyle diyorum o kdr zor ise kimse ikinciyi düşünmezdi die ama ne bilim sanırım bnm ağrı eşiğimde düşük evet sağlıklı olan tabiki normal doğum inş çok kolay bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz işyerinde kolay bir şekilde normal doğum yapan iki kişi tanıyorum anlattılar hikayelerini bende dedim hatta bana bunlarla gelin yaa biraz moral olsun. Hep zor doğum hikayeleri duymaktan gına geldi birisi sezeryan istiyor korkudan bnm gibi son kontrollerinden birine gidiyor ne sezeryanı Bebek gelmiş diyorlar masada kontrolde ve 5 dk içersinde ne oldugunu anlamadan doğurdum dedi. Çok hafif sancısı varmış gittiğinde diğer arkadaşta yine kontrole gidiyor 3 cm fln açılması varmış Dr bu şekilde gönderemem seni diyor ve çok kısa sürede doğum yapıor 15.00te girmiş doğuma 15.15 te doğumdan yürüyerek çıkmış, doğumda hiç bişi yok dio öylede rahat anlatıyor ki. Bir seneye tekrar düşünüyorum arası açılmasın diyor. İnsan böyle duyunca bir parçada olsa rahatlıyor belki sizede iyi gelir diye yazdım

Ben izmirdeyim.. ama yine de isviçree de isviçre diyorum :)))
Benimde bir köpeğim var. İşviçre'de köpekleri restaurantlara girerken, otobüslere binerken , avmlerde dolaşırken gördüğümde çok mutlu olmuştum.. Ben özel aracımla ancak götürebiliyorum bir yere... Girdiğim yere de almıyorlar arabada kalmak zorunda kalıyor çoğu zaman.. İsviçreliler kuraldan sıkılmış.. bizde düzensizlikten, herkes olmayını arıyor işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…