2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aksam yemegi diyet listeme gore 18.30da 10-10.30 siralarinda da ara ogun var. Son ogun uyurken seker cok dusmesin diye. 70in alti tehlikeli. O kadar dusmese bile dusuk degerde sabah kahvaltida kendini tutamayabilirsin
Benimde tam tersi tokluk sekerim hep iyi ama sabah aclik degerim yuksek 90-100 arasi degisiyor. Aclik sekerimi nasil dusurecegim bilemedim ya, dun biraz diyetin disina ciktim ama tokluk sekerlerim hep 110 felan cikiyodu. Bu sabah bir baktim aclik sekerim 100 ufak capli krize girdim bu ne yaaaa herkes tokluk sekerinden muzdarip, ben ise aclik persembe gunu asm de aclik kan sekerime de bakilacak, bakalim orada ne cikacak
Arkadaşlar sizin de adet sancisi gibi sanciniz oluyor mu bende daha boyle bir sey yoktu endiselenmeye basliyorum
Benim dun gece kasik agrim oldu, sanki cok uzun sure wcye gitmezsin de sanci olur ya ayni oyleydi ve gece en az 5 kere wc ye gittim. Bana da ilk defa oldu

Ben de gynoferro ,decavit,magvital ve kalsiyum ilacı kullanıyorum. Sabah 7.30 da kahvaltıdan sonra decavit ve magnezyum ilacını alıyorum. Yaklaşık iki buçuk saat sonra bir tane portakal yiyip demir ilacını alıyorum. Aksam yemegi nden sonra da kalsiyum ilacını alıyorum.

dun gecede ben cok uyandım. ılk defa aglayacaktım. oyle kotu oldum. demısım kı uykumun ıcınde. annem lutfen bıraz da sol tarafıma vur demısım:))))

Azcık daha sabır canım. Bebişlerimizde rahat edecek.. yazın sıcaklarda kendilerine gelmiş olacaklar inş.. incecik giydirip short atlet elbisee hoop sokaga
Aynen canım sabrediyorum. Artık havalar ısınmaya başladı ama çok şükür Eskisi kadar soğuk değil en azından

Hahah benim simdiden nefesim kesiliyo nerden aldigimi bilmiyorum diye dalga geciyorum kendimle. Allahim su an icimde bi canavar var sanirim nasil vuruyo sarsiyo beni insan hicmi acimaz anasina yahu durup durup bi geciriyo mübarek icim tuhaf oluyo
Allah hepimize kolaylık versin vallahi. İşimiz zorr..

Doktor bana şiddetli ağrın ya da kanaman olmadığı sürece problem yok dedi. Yasak koymadı Bana yasak yok yani.

dun gecede ben cok uyandım. ılk defa aglayacaktım. oyle kotu oldum. demısım kı uykumun ıcınde. annem lutfen bıraz da sol tarafıma vur demısım:))))
Ben de her donecegim zaman kasik agrisinhisswdip lavaboya kostum. Bebis geceleri cok oynamiyor ama bu kasik agrisi da bu gece cikti herhalde artik buyuyo minnoslar ve baski yapiyorlar diye dusunuyorum. Doktorum sisdetli agrin olmazsa sorun etme demisti diye bende sorun yapmiyorum

Canım, benim normalde olmuyordu, gebelikten sonra olmaya başladı. Bazen ilişkiden sonra oluyor. Bazen durup dururken oluyor. Doktor normal dediğine göre korkulacak bir şey yok demiştim ben. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Benim de iki gündür ağrım oluyor, ama sıpa baskı yapıyor sanırım ondan çok korkmamaya çalışıyorum

evet benımde cok eskısı gbı asırı kıpırtı olmuo . normal deıl dıe korkuyom

kızlar tansıyonu olcumu unutmayın.. TANSIYON GEBELIK DE YUKSELMIS. DURUMU KOTU PREEKLEMSI OLMUS. YATTI HASTANEYE 32. HAFTA

Günaydın kızlarrrr :) Ben bir şey sormak istiyorum işin içinden çıkamadım çünkü Ben 26 + 4 günlük hamileyim yani 27 haftalık hamileyim. Kaç aylık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…