2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlarrrr :) Ben bir şey sormak istiyorum işin içinden çıkamadım çünkü Ben 26 + 4 günlük hamileyim yani 27 haftalık hamileyim. Kaç aylık oluyor

GEBELİK HAFTALARININ DENK GELDİĞİ AYLAR

4 hafta 2 günlük gebelik = 30 günlük = 1 aylık hamile oluyorsunuz.

5 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 35 günlük = 1 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

6 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 42 günlük = 1 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

7 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 49 günlük = 1 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

8 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 56 günlük = 1 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

8 hafta 4 günlük gebelik = 60 günlük = 2 aylık hamile oluyorsunuz.

9 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 63 günlük = 2 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

10 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 70 günlük = 2 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 77 günlük = 2 ay 17 günlük hamile oluyorsunuz.

12 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 84 günlük = 2 ay 24 günlük hamile oluyorsunuz.

12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.

13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.

14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.

15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.

16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.

17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.

17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.

18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.

19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.

20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

Yani şu an 6 aylık oluyorum

Günaydın hanımlar şöyle baktım da yaklaşık 1 aydır hiç yazamadım size hiç olmadık dönemde işlerim bir anda patlak verdi resmen anam ağladı atlattık hayırla inşallah yine rutine bindik gibi ama takipteydim hep okumaya çalıştım iyi haberlerinizle mutlu oldum gerçi siz benim yokluğumu fark etmediniz ama sağlık olsun yolumuz birartık daha sık buralarda olmak istiyorum alışverişe yeni başladım ve hiç anlamadığım konular geriye bezdir kremdir gibi bebek bakım ürünleri araba puset gibi eşyaları buhar mk, süt sağma vs hiç bişey yok . bebeğimizin oda takımı ve kıyafetleri banyo malzemeleri bir de benim pijama gecelik vs ler tamam o kadar

Cok tuzlu tüketmiyorum canım ama dün alışveriş için baya gezdik, yoruldum ve eve gelince de baya cok uyudum. Ondan da olmus olabilir, bilmiyorum önümüzdeki günlerde netlesir :)
O zaman geçicidir inşalah canım :)
Az kaldı kavuşmamıza ben düşündükçe heyecan basıyor, Şubat annelerini okuyorum şimdi biraz

O zaman geçicidir inşalah canım :)
Az kaldı kavuşmamıza ben düşündükçe heyecan basıyor, Şubat annelerini okuyorum şimdi biraz
Umarım gecicidir, suyu da cok iciyorum aslında bakalım bugun iner umarım :)

Ben de arada bakıyorum şubat annelerine, ocak sonunda bile başlamıştı dogumlar. Sıra yavas yavas bize geliyor dedigin gibi, cok heyecanlı

Ayy bu çok iyi oldu ben sat'tan bulunduğum tarihe kadarkini hesaplayıp öyle söylüyorum o hesaba göre de hamilelik tam 9 ay 1 hafta oluyor. Mesela 16 ağustos benim sat; şu an 6 ay 4 günlüğüz :))

Kızlar günaydın, ektekini bulmuştum hamilelikte kilo dağılımı diye, merak edenler için paylaşayım dedim. Toplam 15-16 kilo alan birinin aldığı kilolar nasıl dağılıyor onu gösteriyor, bebek, plesenta, rahim, sıvı, kan hacmi sanırım herkeste benzerlik gösteriyor, kendimize aldığımız kısım ise tabi çok farklı

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
Benim de iki gündür ağrım oluyor, ama sıpa baskı yapıyor sanırım ondan çok korkmamaya çalışıyorum
Benimde dunden beri var, arada hissediyorum ama hep degil. Kuzenimde yeni dogum yapti, son aylarinda onunda cok kasik agrisi olmustu. O yuzden normal karsilamaya caisiyorum bende. Zaten fazla vesveseliyim, abartmayam diyorum
evet benımde cok eskısı gbı asırı kıpırtı olmuo . normal deıl dıe korkuyom
Gunduzleri iyi benim minnak ama gece zaten oek hareketli degildi basindan beri, sadece ilk dondugfmde bi kipirdiyo oda yerine yerlesiyo sanirim. Suan geceleri beni rahatsiz etmiyo. Ama aksam 8 ile 10 arasi acayip hareketli oluyo, babasida elini koyup hissediyo baya baya sen de aksam 7den sonra uzan biraz, goreceksin aksam cok hareketli bu minnoslar
kızlar tansıyonu olcumu unutmayın.. TANSIYON GEBELIK DE YUKSELMIS. DURUMU KOTU PREEKLEMSI OLMUS. YATTI HASTANEYE 32. HAFTA
Ben sabah aksam olcuyorum canim. En basindan beri bu konusa dikkatliyim. Gun icinde farkli hissedersem de olcuyorum. En fazla 12-7 oldu ama genelde 11-6 tansiyonum.
Kuzum arada bir sicak suya bi kabuk tarcin atip icebilirsin ama haftada 1 ya da 2. Bir de ananas da odeme iyi geliyor. Veeeee bol hareket etmek ayaklarin sisince hemen yuksege kaldir, kan dolasimi hizlansin
Yaa benim tam 3 ay var o yuzden henuz heyecan baslamadi, mayis sonu bizimki nasipse zamanini beklerse

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım. Normali bu yani değil mi

Ayy bu çok iyi oldu ben sat'tan bulunduğum tarihe kadarkini hesaplayıp öyle söylüyorum o hesaba göre de hamilelik tam 9 ay 1 hafta oluyor. Mesela 16 ağustos benim sat; şu an 6 ay 4 günlüğüz :))

benim kafam başından beri bu sat ve aylık hesaplamalara basmadı o yüzden açıyorum bu listeyi bakıyorum tamam diyorum kapatıyorum

kızlar merhaba ben 8 aydır evliyim çocuk istiyoruz fakat hala olmadı muayene olduk bir sorun çıkmadı kafayı yicek gibiyim 19 yaşındayım. her yere mesaj attım bi cevap veren beni rahatlatan yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen ve çocuk yapmak için extra bi ilaç klomen felan kullansam sakıncası olurmu bildiğiniz ne varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar (

Yaa ama daha ben altı aylık mı hamileyim, allahımmmmm

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım. Normali bu yani değil mi
Evet canım tipik olarak böyleymiş ortalama olarak, tabi hamilenin kendi bedensel özelliklerine göre biraz da olsa oynayabilir; ben minyon biri olarak mesela sıvı hacmim belki o kadar artmıyordur ya da mesela göğüslere 1 kilo alacağımı hiç zannetmiyorum malesef, keşke alsam ama plesanta, amniyon sıvısı, bebek falan benzer ağırlıklarda oluyor. Annenin kendi depoları ise çok farklılık gösteriyor. Hamileliğinde 10 kilo almış ve 20 kilo almış kişiler arasındaki en büyük fark anne depoları yani kendine aldığı kilolar Allah çok aldırtmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…