2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklısın bunu bende yapmıştım ilk hesapladığımda 10 ay mı diye şok olmuştum bir de Aramızda 1 gün var benim sat da 15 ağustos
Evett çok yakınmışız Meleklerimizi hemen hemen aynı günlerde kucağımıza alıcaz inşallah 3 ay kaldı gelmelerine, zaman hiç geçmiyor sanki yaa, ee karın da iyice büyüdü, ne zaman çıkıcak bu çocuk modundayım halbuki daha çok büyümeleri lazım inşallah sağlıkla.. hamile olduğuma daha da ikna oldum artık karnım büyüyünce , karnıma hayran hayran bakıp şükrediyorum resmen

Aynen canım, göbek çıkınca insan kabulleniyor. İlk zamanlar alışamadım ben hiç çıkmayacak gibiydi sanki. Şimdi hiç saklamadan gerine gerine dolanıyorum ortalıkta

Aynen canım, göbek çıkınca insan kabulleniyor. İlk zamanlar alışamadım ben hiç çıkmayacak gibiydi sanki. Şimdi hiç saklamadan gerine gerine dolanıyorum ortalıkta
Benim de çok hoşuma gidiyor karnımın belli olması bayıldım bu halime, çok güzel görünüyormuşum gibi geliyor kendimce (halbuki muhtemelen top yutmuş balık etli bir kadın gibi görünüyorum dışardan)

Başkasının fikri çokta önemli değil. Sen keyfini çıkartmaya bak. Ne güzel beğeniyorsun kendini en güzeli bu

Kızlar bebeğim 33cm 953 gr olmuş :) ben de 9 kilo aldım sizde durum nasıl? :)
Maşallah ona annesi bizim kontrolümüze henüz 2 hafta var, ben de çok merak ediyorum özellikle artık 1 kiloya yaklaştılar, kiminizinki geçti bile :) 2 hafta önce 760 g, 31 cm'dik. 1 hafta önce 4,7 kg almıştım toplamda, şu an ki durumumu bilmiyorum her hafta tartılmıyorum :)

Akşam meyve mi yiyorsun canım? Meyve çok şekerli, porsiyonlarına dikkat et bir de çok geç yeme bakalım meyve nasıl olacak. Onun yerine süt içip yat istersen ben öyle yapıyorum, 80-90 arası çıkıyor açlık.

Bir de benim değerlerim bugün biraz daha normal sınırlara geldi. Sanırım diyet etkisini gösteriyor. Sen yediklerine ne zamandan beri dikkat ediyordun? Muhakkak seninki de dengelenecektir. Ben bugün etkisini görmeye başladım diyetin.

Özelde iyi bir endokrin doktoruna gittim, ölçümlerimi gösterdim bu değerler çok normal tam gebelik şekeri var diyemeyiz ama diyet yapmak zorundasın yine de dedi. Bundan sonra tövbe billah ağzıma simit tatlı pirinç koymam, meyve ve ekmeği de çok kısıtladım. Benim hatam aşırı meyve yemek olmuş. Başka da tatlı filan yemiyordum zaten ona rağmen meyve yetmiş bana. Zaten bu haftalarda plesentadan salgılanan hormon yüzünden gebelerde şeker iniş çıkışları çok oluyormuş, bu sebeple bu haftalarda yükleme yapılıyormuş. Ekmeği çok çok kısıtladım. Sabah 1 dilim öğlen 1 dilim akşam hiç yemiyorum ekmek. Bu şekilde değerlerim normal. Sizlere de buna dikkat etmenizi öneririm. Gebelik diyabeti çıkanlar doğumdan 3 ay sonra tekrar yükleme veya açlık tokluk şekerinize baktırın. Endokrin doktorum bana bu şekilde söyledi. Aklınızın köşesinde bulunsun. Mutlu haftalar

Ahhh o çenesi kapanmayanlar... Baydılar, artık dayanamayıp bende lafımı söylüyorum. Bu sefer de hamilelik hormonları işte bunlar hep diyorlar.. Kafa göz dalıcam görecekler hormonları :))
Hahaha ne saniyolar hamilelik hormonunu ya hersey ondanmis gibi sakaysa tamam ama ciddi oldugunu anladigim an yapistiriyorum cevabimi hic eksik kalmam kusura bakmasinlar bi hamileye nasil davranilmasi gerektigini bilsinler. Esim bile ses cikarmiyo butun gun yatmama, yemek her zaman olmayisina onlara ne oluyo :)

Allah hepimize kolaylık versin vallahi. İşimiz zorr..
Aminn canim bunlar daha iyi günlerimiz surda son 1.5 ay kala falan en zor kisim basliyor. Uykusuzluk, uykuda tekme hissetmeler, bebegin bizi iyice skistirmasi, karnimizin dahada büyümesi, hicbirsekilde yatamamak :) ben simdi bile gece 50 defa dönüyorum ve her dönüste uyaniyorum vucudum agriyo deliksiz uyku yok.

kızlar baby me - ıslak pamuk. ve unıbaby ıslak pamuk hangısını tercıh edersınız???

Valla dünkü bol hareket ve yorgunluktan oldu sanırım bünyeye bi anda fazla geldi galiba o kadar dolasmak. Şu an bile biraz indi gibi, sabah şişkinliği olmuş galiba. Söylediklerin gene de aklımda olsun, ilerleyen zamanlarda ödemden muzdarip olabiliriz :)
Evet ya seninki baya mayıs sonuymus ama erken de gelebilir, gec de... Benim de mayıs başı ama nisan sonu gibi hazırlıyorum kendimi ama umarım erken gelmez, vaktinde saglıkla gelsinler :)

Pasa yaa yesinlerr keyfine nasil duskunn ohh.meydan onun kime nee:))) yahuu geceleri fikir fikir. Nasil geziniyor icimde sabah kalkiyorm hala uyank. Geceler bizim.olacak besbelli vahh
Olsun biz idare ederiz aliskiniz önemli olan bebis her yattiginda onunla yatmak ne güzel bi hayal degilmi uyumak sanki ev isi, bulasik, yemek derdi yok, bebek saatlerce uyucak :) bütün geceler bizim olsun onlar saglikla gelsinde yerim ya kucagimdan nasil indircem diye düsünüyorum simdiden kimseye vermek istemem zaten cocuk hastasiyim bide benim olcak yani uyusun koynumda koymam yataga

bende prıma ve sleep bze aldım. sımdı eczanenın ordan gecıyorudm hametan bepantol sudokrem sebamed pısık ıcın aldım :) lansinoh gogus ucu kremi aldm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…