2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen bnm de aklıma gelmedi değil decavitte var demişti birde normal die önemsemedi pek açıkçası Allah korusun cnm sağlıkla al kucağına yavrunu inş
Of sorma vitamin, kalsiyum, demir bir sürü ilaç dayadı bana doktorum saolsun. Ona ek bir de gebelik tiroidi çıktı ona da her gün ayrı ilaç, yemek yemeye vakit yok nerdeyse amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize

ahh keşke imkanım olsa çalışıyorum birde bu ara o kadar yoğunum ki bütün işler üst üste geldi..
Birde yeni ev taşıdım yavaş yavaş dizmelerim yeni bitti acaba onun yorgunluğuda olabilir mi diyorum

Benim de bel, bacak ve kasıklarımda olmaya başlamıştı ağrı 26. haftadan beri canım. Doktorum kilo almaktan kaynaklanıyo normal demişti. Ağırlık arttığı için oluyomuş korkma

ahh keşke imkanım olsa çalışıyorum birde bu ara o kadar yoğunum ki bütün işler üst üste geldi..
Birde yeni ev taşıdım yavaş yavaş dizmelerim yeni bitti acaba onun yorgunluğuda olabilir mi diyorum
Olabilir canım, öyleyse çok normal bence. Eve gidince dinlen, uzan. Azalır inşallah. Bazen oturmak bile o kadar yoruyor ki uzanmak istiyorum.

Benim de bel, bacak ve kasıklarımda olmaya başlamıştı ağrı 26. haftadan beri canım. Doktorum kilo almaktan kaynaklanıyo normal demişti. Ağırlık arttığı için oluyomuş korkma
hımm oda olabilir.. Artık kendimi tartamıyorum sanırım aslında cokta kilo almadım topu topu 3 kilo aldım hamilelikte ama demekki benim vücut bu ara cok yoruldu desene :)

Olabilir canım, öyleyse çok normal bence. Eve gidince dinlen, uzan. Azalır inşallah. Bazen oturmak bile o kadar yoruyor ki uzanmak istiyorum.
şuan iş yerinde uygun bir yer bulsam yatar uyurum o dereceyim.. işede ara verdim az beynim sulandı resmen Allahtan evle işyeri arası 10 dk cıkar cıkmaz eve gidip dinlensem iyi ollur dediğin gibi :)

şuan iş yerinde uygun bir yer bulsam yatar uyurum o dereceyim.. işede ara verdim az beynim sulandı resmen Allahtan evle işyeri arası 10 dk cıkar cıkmaz eve gidip dinlensem iyi ollur dediğin gibi :)
Canım yaa. Allah kolaylık versin hepimize. Hadi az kaldı yine son 3 ay

hımm oda olabilir.. Artık kendimi tartamıyorum sanırım aslında cokta kilo almadım topu topu 3 kilo aldım hamilelikte ama demekki benim vücut bu ara cok yoruldu desene :)
Tabi canım yorgunluk da etkiler can taşıyosun ne de olsa:) vakit buldukça uzanıp dinlendir kendini. Benim 2 ay kaldı doğuma şimdiden zorlanmaya başladım bazen öyle bir baskı yapıyo ki kaburgalarıma nefesimi kesiyo cadı kızım çok da hareketli maşallah:)) son zamanlarda da Allah yardımcımız olsun zorlanmaya başlıyoruz:)

sorma bizim kızda baya hareketli maşAllah işyerinde olsun evde olsun bazen öyle bir tekme atıyor ki yada artık her ne yapıyorsa yerimden sıçradığım zamanalar oluyor Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bi süreç gerçekten

Ayyy cnm sağol hemencecik çeki verdim fotoğrafını. kendim için hiç bişey almadım bebek için hemen hemen seninkiyle aynı.ateş ölçer ,hastane çıkışı, ve bornozu yok tek. ama havlusu var. belki bornoz almam şimdi kız bornozu napcak bebek 5 ayında bakarım ona. diğerleri tamam.hıı tırnak makasıda alayım ben eczaneden iş çıkışı aklma gelir inşallh.

O sıçramayı bende yaşıyorum arada. Tüylerim diken diken oluyo, boşluğuma gelince korkuruyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…