2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu arada kızlar bu gittiğimde Dr gynoferon yazmış Demir eksikliği için ilk defa kullancam ama sabah akşam yazmış aç karnına burdaki arkadaşlar günde bir olması gerekiyor diyorlar ama aranızda bu ilacı kullanan var mı acaba?

Ben gebeliğimin 16.haftasından beri kullanıyorum canım demir bebek için çok önemli şimdiye kadar neden tavsiye etmemiş doktorun acaba..günde 1 kullandım kullanıyorum ben uyumadan hemen önce

Selamlar güzel anneler
Ben de takvime göre mayıs annesiyim ama mecburi sezaryen olacağım için doğum tarihi 10 gün öne çekildi, nisan 25 gibi gelecek hayırlısıyla kızım:) Doğum tarihi belli olunca daha da heyecanlandım, son aylar geçmez derlerdi ama bana sanki su gibi akıp gidiyor artık. Karışık duygular içindeyim hem kavuşma arzusu var hem de nasıl olacak diye belirsiz heyecanlar...
Ben de demir ilacını günde 2 kere kullanıyorum çünkü demir değerim normal bi hamileden daha düşük çıktı. Yani günde 2 kere ya da 1 kere kullanmak kan değerlerine göre değişir canım, doktorun da buna göre vermiştir o dozu kanımca.

Ben kaba taslak yazıcak olursam şunları aldım;
Bebişin kıyafetleri, hastane çıkışı, battaniyeleri, havluları, şampuan, sabun, pişik kremi, bebek yağı, bebek bezi, ıslak mendil, tek kullanımlık alt açma, normal alt açma minderi, küvet, file, beşiği, oda takımı, ağız silme mendilleri, oda termometresi, biberon, emzik, emzik tutucu, emzik kutusu, biberon/emzik temizleme solüsyonu, bebek yastığı, nevresim takımı, tırnak makası, saç fırçası, bebek arabası, portbebe, puset, kendim için göğüs pedi, göğüs ucu kremi, 2 tane loğusa pijaması, bir süslü bir rahat terlik, loğusa tacı aklıma gelenler bunlar kesin atladığım şeyler vardır:) Bunlara ek olarak da beşik için dönence bir kaç oyuncak, oda için buhar makinesi, biberon yıkamak için fırça ve kararsız olmakla birlikte sterilizatör düşünüyorum

gogus kalkanı okudum nette karar veremedım gercekten lazım olan bısey mı dıe
göğüs kalkanını bebeği emzirmek için silikon uç olan değil süt aktığında biriksin göğüs hava alsın diye yapılmış yuvarlak yarım top şeklinde olan kızımda almıştım ama hiç kullanmadım çok kaba kalıyor çamaşırın içinde bence gerekli değil göğüs pedleri daha kullanışlı

ben kullanıyorum 1 aydır günde iki defa aç karnına bana isal ve karın ağrısı yaptı Dr kahvaltıdan sonra ve akşam yemeginden sonra iç dedi şimdi iyiyim

Hadi hayırlısı olsun o zaman canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinle

Ama göğüs ucu yara olduğunda göğüs pedi sürttükçe canı yakmaz mı?

Ben gebeliğimin 16.haftasından beri kullanıyorum canım demir bebek için çok önemli şimdiye kadar neden tavsiye etmemiş doktorun acaba..günde 1 kullandım kullanıyorum ben uyumadan hemen önce
Ben söylemesem sanırım onu da vermezdi değerlerim normalmiş ama doğuma yakın depolar boşalıyormuş çünkü anneye anca yetiyormuş. Bnmde bahsetmiştim ya bir halsizlik bir yorgunluk şeker düşmesi gibi durumum vardı söyledim yazdı. Bu sefer de günde 2 kez yazmış aç karnına ilacı yeni aldım. Akşam içmeye başlarım artık belki biraz kendime gelirim

Ne güzel az kaldı evet belli olunca insan daha bir heycan yapıyor. Bende korkudan sezeryan düşünüyorum bnm demir değerim normal çıkmıştı o yüzden şaşırdım birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…